Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Lørdagens ettermiddagsløp på Klampenborg inneholder flere sportslige godbiter.
Det blir veldig spennende å se 12 Charming Knight i V5-2. Dette er Derbyfavoritten i Danmark, og det er første gang han tester lang distanse. Vi tror ikke det er noe problem, og bruker han som dagens banker i V5 spillet.

I V4 spillet bruker vi 1 Good Fortune i V4-3 som alenestrek. Dette er en meget god fireåring som leverte en flott årsdebut ved å bli knapt slått av Iron Bytterfly. Vi tror han slår dette feltet og tar årets første seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV5-4 har vi veldig god tro på 4 Sandtastic. Han leverer alltid varene på Klampenborg, og står fantastisk inne i løpet. Vi tror han tar sin tredje seier på Klampenborg i år lørdag.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.