Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Klampenborg:
Ettermiddagløpene på Klampenborg har flere sportslige godbiter å by på.
Allerede i V4-1 får vi et spennende toårsløp med flere gode importer. Bent Olsen trente 3 Misszou var god i debutløpet og vi tror hun kan få livets første seier lørdag. Det er flere tøffe konkurrenter i mot, så vi garderer godt V4-1.

V4-2 er årets første storløp for de danskoppdrettede toåringene. 100 000 i førstepremie og 11 urutinerte toåringer gjør det hele til et åpent oppgjør. Skal vi trekke frem en hest, må det nesten bli 11 Alakay som vant overlegent i sin siste start. Men her er det bare å gardere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-4/V5-1 Er et flott sprintløp hvor 6 Sanary blir vår favoritt. Var veldig god bak Could Be King sist han gjestet banen. Har mye vekt nå, men møter litt enklere motstand, så vi tror han tar årets første seier.

Dagens sikreste vinner er trolig 9 Unconquerable i V5-2. Sist ble det for tøft i Tysk Derby, men møter et helt annet lag nå. Eneste hesten vi kan tenke oss som er i nærheten av 9 Unconquerable er 8 Eternity Tree. Hun har tapt for 9 Unconquerable før, men vi lar henne få en ny sjanse på de større systemene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.