*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Europas beste i aksjon

Foto: hesteguiden.com

I Ulf Thoresens Minneløp viser det finske fenomenet Brad De Veluwe seg frem, mens Yarrah Boko kaster glans over dagens kjøring på Jarlsberg ved å entre ovalen i et stayerløp. Sjekk våre V65-tips her.

17.07.11 10:48

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Vi har således mye å glede oss til denne søndagen på Jarlsberg i Tønsberg, og når de øvrige løpene innefor V65-rammen også har noen godbiter å by på er det en sportslig toppdag vi har i vente. Spillemessig ser det ikke superspennende ut, og vi frykter at det ikke blir den helt store utbetalingen i V65-spillet ved denne anledningen. Vi går da kun for seks rette, og vi får da dobbelt betalt ved klaff (men fraskriver oss retten til utbetalingen for fem rette).

Tet og slutt?
Ja, vi synes at det lukter tet fra start til mål for 2 Brad De Veluwe i Ulf Thoresens Minneløp i den femte avdelingen, og ved seier bokfører da den flotte 3-åringen til Tuomas Korvenoja årets sjette strake triumf. Så langt har han ikke hatt føling med konkurrentene, og vi tror ikke noen rår på storfavoritten denne gangen heller.

Ungheststjernen var et lekkert skue ved triumfen på flotte 12.5 over en sprint på Bjerke på OGP-dagen, og etter den starten har Andover Hall-sønnen enkelt tatt seg av en kvalifisering og en finale til E3 i Sverige. Gikk 13.3 full vei i den nest siste starten, og vi blir slett ikke overrasket dersom det finske fenomenet viser frem 12-tallet på aktuell distanse (2100 meter) i dag, i jakten på en førstepremie på hele 600.000 kroner.

Litt mer åpent
I løpet forbeholdt hoppene til minne om vår største sulkyartist i gjennom tidene ser det litt mer åpent ut, og vi finner fem hete vinnerkandidater. 150.000 kroner venter vinneren av denne bataljen, og som alltid når Hugo Langeweg Jr. dukker opp med hester i Skandinavia er de seiersaktuelle. Senior svinger seg opp i sulkyen bak 2 Bewitched, og når Cantab Hall-datteren har vunnet tre av fire løp så langt denne sesongen vitner det om fin klasse. Som best gått 16.4 full vei på en langsom bane, og normalt skal det da være mye gå på tidsmessig.

Noen seier har det ikke blitt på 3 Global nova så langt denne sesongen, men 3-årshoppa har da også blitt matchet i tøffe omgivelser hele veien. Triumfen kan fort komme i dag, og ved seier er da årsfortjenesten oppe i over 600.000 kroner. Lutfi Kolgjini sender i dette løpet ut 5 Oyster Kronos, og en hest som har vunnet fire av de fem siste startene i Italia er selvsagt snakk om en het vinnerkandidat. Høy klasse holder også 10 Vikens Pine, mens vi tror at Eirik Høitomt setter seg opp bak det fremste norske håpet i form av 4 Moni Strong.

Annonse: Grøstad/Lerum har stålrapporter på en hest i V65-1, tipsene finer du her.

Kongen tilbake
Etter å ha fått en velfortjent pust i bakken entrer 15 Yarrah Boko ovalen i den tredje avdelingen i et stayerløp over velvoksende 3160 meter, og alt annet enn seier vil overraske oss stort. Nærmest utømmelig for krefter denne krabaten, og selv om Anderssen-traveren trolig ikke er helt på topp første gangen ut etter litt hvile, skal han ta seg av et slikt løp på klassen.

Etter to strålende innsatser i kvalifiseringen og finalen av Elitloppet ble det hhv sølv og seier i de to siste startene før pausen, og dette løpet er et ledd i oppkjøringen mot Hugo Åbergs senere i sommer. 6-åringen har passert to millioner kroner innkjørt så langt denne sesongen, og det stopper nok ikke med det. Nye 150.000 kroner blir trolig bokført ved denne anledningen, og spenningen ligger nok mer i hvor stor luken ned til andrehesten blir, enn hvor seieren havner.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag (V6) på hhv 180, 540 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.15 (løp 2-6)
V65 kl. 15.05 (løp 7-12)
DD kl. 16.40 (løp 11-12)

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 18.00-18.30 i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag