*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Eventyrlig flott kveld

Foto: Hesteguiden.com

Jägersro travbane byr på strålende sport og ekstra V75 i Malmø lørdag kveld og det er store penger å spille om.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Juli går mot slutten og tirsdag er det bare å glede seg for alle oss trav- og spillinteresserte. Tirsdag kveld er det fest i Sarpsborg når Kala travpark byr på V65, mens dagens suverene sportslige godbit finner sted i Malmø der Jägersro avvikler sin tradisjonsrike Åberg-kveld. Frode Hamre sender avgårde sju av sine stallhester bort dit, der det står sportslige høydepunkter i kø. Sportspill har tips til alle dagens travkjøringer og på Eksperten finnes andelslag i alle priskategorier. De finner du ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Hugo Åbergs-dagen er i ferd med å bli en pangdag av de sjeldne den siste tirsdagskvelden i juli og kveldens løp er ikke noe unntak. Det kryr av toppløp og hovedattraksjonen er naturligvis Hugo Åbergs memorial som byr på en million svenske kroner til vinneren og kvalitetsmessig trolig er bedre enn selve Elitloppet.

Husk også at før V75-stevnet som innledes kl 19.10, så kjører Jägersro en helt separat V4-omgang der innleveringsfristen er kl 17.00. Til tross for at seks av kveldens sju løp er skrevet ut over 1609 meter autostart, er det slett ikke lettløst og ca 30 millioner ligger i potten til en eventuell norsk alenevinner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jägersro
V4 kl 17.00
V75 kl 19.10
V5 kl 19.56
DD kl 21.06

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Roger Sundvisson er på plass på Jägersro og han kommer til å kompenere sine andelslag til Eksperten så sent som mulig, men bankeren var han ikke mye i tvil om.

Spiken:
15 Saston (V75-7) har övertygat vid två raka vinster för Timo Nurmos och senast var hästen närmast okörd trots 1.12,5 sista 2000m. Han har alltid varit stark, men nu fungerar travet allt bättre på honom och trots att han har fjorton hästar att runda så blir han svår att stå emot. I en knepig omgång är han trots allt den bästa spiken.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skrällen:
3 Relado Enemaerket (V75-3) blir väldigt lite streckad i omgångens mest öppna lopp. Han är startsnabb och klart bäst i spets, och har äntligen ett bra läge efter att ha kommit bort från dåliga spår tre gånger i rad. Han är given på alla seriösa kuponger og sammen med skrellkusk Jørgen sjunnesson et av kveldens aller mest interessanta objekter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.