Få hjelp i jakten på 64 mill.

Nettavisens eksperttrio Kurt Leirvåg Håkon Einar Hansen Frode Gjesdal har som vanlig satt opp en rekke V75-andelslag på Eksperten.
Nettavisens eksperttrio Kurt Leirvåg Håkon Einar Hansen Frode Gjesdal har som vanlig satt opp en rekke V75-andelslag på Eksperten.

Det er enorme penger å kjempe om i V75 lørdag. Da kan det lønne seg å stole på ekspertene.

Nederst i saken kan du spille Nettavisens V75-lag på Eksperten.

Lørdag er det fellesomgang med Sverige i V75, og potten i Åby er dermed ekstremt stor. De siste prognosene fra Norsk Rikstoto viser at det er mulig for norske spillere å vinne 64 millioner kroner.

Det finnes flere måter å kjempe om V75-potten på. Du kan sette opp egen kupong på Nettavisens travsider, følge tipsene til Nettavisens traveksperter (kommer fredag), eller levere Lyntoto.

Når det er ekstra store potter, kan imidlertid være en god løsning.

Når du kjøper deg inn i andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 100 til 3000 kroner
Til lørdagens V75-omgang har våre traveksperter Frode Gjesdal, Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg satt opp en rekke lag til100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000, 2000 og 3000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på du ønsker å kjøpe deg inn i.

Under finner du et utvalg av Nettavisens V75-andelslag. Klikk på "Se flere Eksperten-spill fra Mediehuset Nettavisen" for hele tilbudet.