Gå til sidens hovedinnhold

Fabian ordner helgecash på Jarlsberg

Vi er ikke i tvil om hvem som er dagens beste banker i V65-omgangen fra Jarlsberg!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips LaLiga:
Stuani steller i stand trøbbel for Levante
Oddstips LaLiga 2: 4,15 i odds på at fredagsmarerittet tar slutt for Leganes
V65-lunsj Sverige: Vi går for en frekk V65-banker
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Obs! Det er 99 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før kl. 19 i kveld for å være med i trekningen!

Fredagens travmeny starter opp i Sverige. Vi skal som alltid spille V65-lunsj 12:45. Dagens stevne blir avholdt på Skellefteå. Til kvelds blir vi servert to meget spennende omganger. Her hjemme skal det kjøres på den raske banen Jarlsberg. En alt annet enn lettløst V65-omgang venter oss fra 18:55. I Sverige er det fullt fokus til Bollnäs. Her er feltene stort sett stappfulle, og vi kan vente oss en deilig omgang. 19:30 er fristen her.

Helgas klare høydepunkt kommer fra Skien, og da snakker vi om V75-omgangen på Klosterskogen lørdag. Her kan du vinne hele 13 millioner, og vi kommer naturligvis med fyldige tips til den omgangen i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Omgangen på Jarlsberg er på ingen måte lettløst. Jeg var uansett aldri i tvil om hva som var dagens beste banker for dagen.

Sjekk ut V65-analysene her:

V65-6: 3 Fabian B.R. Denne tror jeg veldig hardt på, og mener det er dagens beste banker. Det dreier seg om en veldig god traver, som jeg vet kretsen rundt lenge har hatt høye ambisjoner med. Husk på at denne traveren vant Johan Widdings løp på Bjerke 2. februar i 2017. Da maktet altså ikke Ferrari B.R og hente tyve meter på hesten. Utviklingen til Fabian B.R har ikke gått som ønsket. I fjor hadde vallaken en pause fra mars til september. 6-åringen gikk to løp i september, og var ikke på topp. Men nå sist kom Per Otto Aagre-traveren ut på Jarlsberg, og så meget fin ut. Fabian B.R lyste i banen, og spurtet inn til en knepen seier. Det var og hyggelig motstand, til tross for at det var lunsjtrav. I dag er det meget gode muligheter for at hesten tar seg til tet tidlig, og derfra bør sjansene for seier være svært gode. All in i alle spillformer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-1: I den første avdelingen så blir 7 Avenue Boulevard hardt betrodd, men jeg vil ikke anbefale et bankerspill. Det er en helt grei favoritt, men på dagens sprintdistanse er hoppa sårbar. Det er flere raske hester innenfor, som også kan lage problemer for Tvedt-hoppa.

Jeg vil og be dere passe opp for 2 J.T.'s Moneypenny. Hoppa er i veldig fin form for tiden. Moneypenny er en tetkandidat, og skulle det bli tet så tror jeg ikke offensive Joakim Hansen slipper fra seg teten til noen - selv ikke favoritten! Thai Tanic-datteren var veldig god nest sist til seier. Etter å ha måtte travet lenge i tredjespor, så ble seieren enkel. Hesten må regnes tidlig her i dag. Nå sist var 6-åringen ute i et fint V75-løp på Momarken, og fikk aldri sjansen. Men inn i mål var ikke hoppa sliten. Hun gikk fint. Jeg tar og med 1 Zandra Invalley på alle forslag. Hun er sikret et fint opplegg her, og satt litt fast sist. Jeg er usikker på om det var så mye igjen, men hesten er i form.

På de to største forslagene tar jeg med meg 6 Judys Sunrise med. Denne Horpestad-traveren spurtet meget fint til seier på Åby sist. Det var ikke bra motstand, men hesten er i fin form!

V65-2: 4 Daisy Va Bene. Jeg synes hoppa skal få oppmerksomhet i dette løpet. Hun har gjort flere meget gode innsatser på slutten, men har ikke fått vunnet. Seieren er rett rundt hjørnet. Ut i fra mine vurderinger er hun best med et ryggløp, men sist sendte kusk Austevoll frem til dødens med runden igjen. Thai Tanic-datteren holdt strålende til tredjeplassen. En god innsats. Fjerde sist følger hun Goodman B.R i 13-fart den siste 500-meteren og er god toer i løpet. Tredje sist taper Daisy Va Bene kun for Beverlyhills Dream. Nest sist ble alt feil underveis, men oppløpet hesten leverte var knallsterkt. Over mål var inntrykket herlig. Snart kommer seieren, og denne må med på alle bonger.

Andre avdeling er et åpent løp. Og jeg mener bred gardering er nødvendig. Jeg har ingen stor tro på 8 Welcome og 10 Etna Sisu. Ellers mener jeg resten kan vinne.

V65-3: 9 Odins Eld har en meget fin oppgave i dagens løp. Hingsten debuterte i monte 26. desember på Jarlsberg. Og her gikk Moe Odin-sønnen virkelig et pangløp. Dessverre slet han med å legge seg til på startsiden, derfor tapte han voldsomt med terreng den første halve runden av løpet. Ut på den siste runden så man hesten bare bitvis i kameraet, men da det gjenstod 500 meter kom Odins Eld som en rakett. Hesten gikk meget fort inn til mål, og hentet mye på både 10 Jærvinn S.K og gode Troll Svenn. Førstnevnte står i dag tyve meter dårligere til enn Odins Eld kontra sist. Jeg håper og tror at dyktige Siv Emilie Løvvold får 8-åringen ut i fra start på en bedre måte enn sist. Da er sjansene for seier veldig fine ut i fra innsatsen sist.

Jeg har dog ingen kjennskap til hva 5 Vik Jet kan i monte. Hesten har fin kapasitet, og står meget gunstig til på strek i dette løpet. Plutselig kan denne trives veldig i monte og ta i for fullt, da er det snakk om en vinner. Derfor må jeg ha med denne på forslagene. Jeg tar og med 7 Bacchus Ø.K på forslagene. Hesten står nemlig svært fine inne i dette løpet, og skal være med å kjempe om seieren her.

Jeg tar en sjanse å spiller uten mye betrodde 10 Jærvinn S.K. Hesten skal normalt ikke slå Odins Eld i dette løpet.

V65-4: 3 Jentefuten må med på alle bonger her. Denne hesten kommer ut første gang for Geir Flaaten. Vallaken har lenge blitt trent i Bergen, og gjort noen fine løp. Flaaten kommer garantert til å gjøre forandringer på hesten, og jeg blir alt annet enn overrasket om vi får se en Jentefuten som er mye forbedret. Om det er slik, så er nemlig sjansene for seier gode her.

7 Maxey Melanin kan vi heller ikke spille en bong uten i dag. Denne må med på alt. På Klosterskogen nest sist galopperer hesten bort en mulig seier. Joakim Hansen har et godt tak på denne, og det lukter at amerikanervognen kommer på i dag. Denne virker det som hesten trives i. Passes tidlig.

Ved siden av dette tar jeg og med 2 Åsa Ø.K og 5 Odin Zamurai på alle forslag. De aller frekkeste kan løse dette på 3 og 7.

V65-5: I denne avdelingen er det ikke flust av formhester. Og derfor tar jeg en sjanse. Over mengden mener jeg 3 Wheelie og 7 Tears In Heaven hever seg.

3 Wheelie ankom stallen til Gøran Antonsen for en stund tilbake, og jeg synes hesten har utviklet seg fint. Innsatsen han leverte nest sist på Bjerke var fin. Gjennom den siste svingen så trodde jeg hesten skulle slå Broad Vision, men han ble sliten og måtte nøye seg med andreplassen. Nå sist ble det tidlig galopp. Glem det. Jeg tror formen er fin. Dessuten viste Wheelie fin starthurtighet på Bjerke nest sist. I en feilfri utgave så tror jeg tetsjansene er fine. Og i dagens felt, med få formhester, så bør sjansene for seier være hyggelige.

7 Tears In Heaven er en meget fin Muscle Hill-datter. Hun gikk et fint løp nest sist på Sørlandet. På Bjerke sist stoppet hesten opp fra tet. En svak innsats. Men, når Høitomt-stallen sender denne ut igjen bare litt over en måned senere, så skal det dreie seg om en hest som fungerer. Dagens motstand bør egentlig denne flotte hesten slå, men jeg er veldig usikker på formen hans. Jeg håper vi får se en bedre utgave av Tears In Heaven i dag.

I dagens dobbel spiller jeg to rekker. 3 og 7 i DD-1 mot 3 Fabian B.R i den andre avdelingen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kommentarer til denne saken