Faksen fikser millionene

Foto: hesteguiden.com

Svimlende 40 millioner kroner venter en eventuell alenevinner i V75 på lørdag i Drammen, og det hadde vært deilige penger å få til jul!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Villa til flott odds

Oddstips 2: Det svinger i den evige stad
Tippetips: Ny smell for Chelsea

V75 Drammen: Slik kan du vinne 40 millioner

Premier League: Oversikt over skader og karantener

Håndball-EM: Romania sikrer gevinst

Sportspill holder koken!
Det ble fint treff under V4-løpene i Mantorp fredag. Niendevalget 12 Aces Krutov var fanget på alle kupongforslagene og det mellomste forslaget til 280 kr i innl.pris betalte tilbake flotte 1808 kroner.

Det fortsatte på kvelden på Jarlsberg på fredag hvor vi fikk V5 og V65 på våre to største spilleforslag med totalt 5576 kroner innspilt (2081 kroner tilbake på forslaget til 432 kroner i V65), og det er nye sjanser på Drammen på lørdag!

V75-sirkuset forflytter seg til undertegnedes fødeby Drammen denne lørdagen, og et av hovedoppslagene er min første arbeidsgiver Ole A. Landaas Æresløp i et flott hoppeløp med 100 000 kroner til vinneren.

Tradisjonsrike St. Hallvardpokalen for kaldblodseliten med en tilsvarende sum til vinneren står også på plakaten, og i Høstfinalen for kaldblods 3-åringer blir den som er best der, 150 000 kroner rikere.

Teten er som kjent gull verdt i Drammen, og i en feilfri utgave (har vært stabil nå på slutten) er det ingen som nekter 3 Norheim Faksen føringen i et sprintløp for eliten i den tredje avdelingen. Fra spiss skal det godt gjøres å fange 6-åringen til slutt på en arena som dagens, og vi synes han er snakk om dagens desidert beste bankerbud.

Järvsöfaks-sønnen har vist stabilt god form i det siste, og i den siste starten fullførte han strålende til sølv på 24.1 over aktuell distanse. Han virker til å være langt mer harmonsik om dagen (kokte litt for mye oppe i hodet i sommer), og vi tror den stabile trenden fortsetter. De antatt tøffeste i mot står vanskelig til, og da garderer vi ikke.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 8-9-2 C: 1-4-12-11-10-6-5-7

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2560 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Drammen lørdag!
V5 kl. 14.20
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi går tynt!
Ja, i hhv V75-2 og i den femte avdelingen prøver vi å komme oss igjennom på en duo i hvert av løpene, og i et langløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag i den andre avdelingen er 6 Boreas snakk om hesten å fange fra tet til slutt. Trener Hans Chr. Holm har virkelig fått sving på 9-åringen i år, og i den nest siste starten vant han et V75-løp sprettlett på 15.1 fra tet (vi tror på tidlig tet også på lørdag).

I et sprintløp på Bjerke på onsdag avsluttet han gnistrende til femte på 15.6 over en sprint uten å bli plaget nevneverdig (sikkert med tanke på lørdagens oppgave), og det var i et løp det var dårlig tempo på innledningsvis. Vi tror han takler tette starter, og at han takler dagens lange distanse utmerket viste han i et par langløp i august tidligere i år (ble bl.a. toer i et løp over 3180 meter på fine 16.1).

Vi garderer kun med 7 M.T. Big Business, og da snakker vi også om en hest med full form. Strålende innsatser til sølv i de to siste løpene, og sist 9-åringen gjestet dagens arena vant han et V75-løp sprettlett fra tet. Neppe noe minus at Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen ved denne anledningen, og den sterke Buvetier D`aunou-sønnen har gått en rekke sterke langløp tidligere (takler således dagens distanse utmerket).

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 6-7 B: 5-12-2 C: 8-9-3-4-11-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Annonse: Grøstad/Lerum med 126 000 kroner innspilt denne uken og gullobjektene har stått i kø

Formutløsning deluxe!
Ja, hva skal man si om de to siste innsatsene til 13 Asteria som kommer ut i et fint hoppeløp med 50 000 kroner til vinneren i den femte avdelingen? Hysteriskt god vil vi si at 5-årshoppa har vært, og ved triumfen på flotte 25.0 over en sprint i den siste starten ble de øvrige konkurrentene gjort til statister. Avsluttet formidabelt til slutt ved triumfen på 26.3 full vei i den neste siste starten, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Riktignok belastet med hele 60 meter tillegg, men i et løp på nettopp dagens arena 11.august tidligere i år fikk hun fjerde på fine 26.6 full vei. Da stod hun på 40 meter tillegg, og trioen Steggsjura, Blikkstra og Ulsrud Tea var foran henne i mål den gangen. På lørdag står det langt svakere konkurrenter på alle distanser foran Bokli Eld-datteren, og vi tror den tredje strake triumfen sitter klokkerent for storfavoritten.

Kusk Kristian Bjørnerød mener dagens oppgave er tøff, men skal hun ikke hente 20 meter på enkle 10 Vår Faxa, når hun hentet 40 meter på Dragon fra midt i den siste svingen og inn på Bjerke i den nest siste starten? Jo, vi tror det, og vi kan kun se en forbedret 4 Nornes Jenta i mot. 4-årshoppa dukker opp i regi Morten L. Johnsen, og han har forbedret mange kaldblodshester før (krysses på de to største forslagene).

Vår rangering V75-5: A: 13 B: 4-10-11-8-6-14 C: 3-1-12-15-9-7-2-5

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2100 meter voltestart
Et flott hoppeløp for varmblodshester i høyt grunnlag i Ole A. Landaas Æresløp venter oss i V75-1, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Favoritt blir 14 Pretty Photo etter at hoppa har vist strålende form i hele høst, og i den siste starten vant hun lett på 16.4 full vei fra tet. I innnledningen på karrieren ble det dog veldig mye galopper både i Skien og i Drammen, og kusk Asbjørn Mehla har siden unngått disse banene.

Meget mulig at S.J.`s Photo-datteren takler det nå, men vi synes det er snakk om en favoritt i fare. På 20 meter tillegg står også hardt betrodde 12 Premance Simoni, men det skal vel godt gjøres at det klaffer slik som det gjorde ved triumfen på 14.3 over en sprint i den nest siste starten. Bekreftet form ved å bli tredje på sterke 13.3 full vei i et løp i Sverige i den siste starten, men hun står vanskelig til (må dog selvsagt krysses).

Vi setter dermed 4 Carpe Emmanova fremst, og da snakker vi om en 20-prosenter i spillet. Dundret til tet fra et tilsvarende spor i et sprintløp som hun vant tidligere i høst, og vi tror hoppa kan sitte tidlig i tet også i dag. Hoppet seg vekk i den siste starten, men hun viste strålende form hele veien forut for den starten. Tredje på fine 14.2 over en sprint i den nest siste starten, og hun bli ikke lett å skubbe seg på fra spiss.

Kjører om teten gjør også duoen 1 Thai Merlot og 7 Raisa, og begge bør vurderes tidlig. Førstnevnte gikk en strålende sisterunde til sølv på 16.2 full vei bak gode Ultimate Lindy i den siste starten, og fra tet/rygg leder tror vi hun er seiersaktuell. Det er også sistnevnte, og i følge trener Per Gottling skal formen være stigende på hoppa. Ikke helt som best i de to siste startene, men hun er svært god på sitt beste.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 4 B: 14-12-7-1 C: 11-8-2-5-9-3-10-13-15

Annonse: Grøstad har vært i arkivet og funnet en vinner som det kommer til å ryste av i V75-1

V75-4, 2100 meter voltestart
Et herlig 3-årsløp for kaldblodshester med hester fordelt over tre distanser venter oss i Høstfinalen i den fjerde avdelingen, og vi finner fem hete vinnerkandidater. Fremst setter vi alt for lite spilte 9 Arien med sine 19 %, og det er spennende med ny kusk Tor Wollebæk. Tapper til sølv fra ”dødens” to ganger på rad nå på slutten, og på lørdag ser vi ikke helt bort i fra at Lome Elden-datteren sitter relativt tidlig i tet.

En solid vinner på 30.7 full vei i den siste starten i ny regi (Kjetil Helgestad) var 11 Myrfaksen, men dagens oppgave er litt tøffere. Tekno Odin klarte ikke å vinne dette løpet fra 40 meter tillegg i fjor (Dragon vant da), og det sier vel sitt om hvor vanskelig det er å hente 20 meter tillegg på 3-åringer i rivende utvikling (et par til på den distansen som er bedre enn sist nå). Må selvsagt krysses, men en favoritt i fare.

I rivende utvikling er 8 Timian Scott, og med en litt bedre startside enn i den siste starten (tapte mye innledningsvis), ja så skal Romtveit-traveren være snakk om en het vinnerkandidat. Toer bak Myrfaksen i den siste starten, og da hentet han mange lengder på favoritten siste 700. I rivende utvikling er også 6 Våler Oda (vant sprettlett på 31.0 full vei sist), mens 7 Gikling Lomeo også bør vurderes tidlig på sine fine form.

Vår rangering V75-4: A: 9 B: 11-8-6-7 C: 5-2-10-4-3-1

V75-6, 2500 meter voltestart
Et flott stayerløp for varmblodshester venter oss i den sjette avdelingen, og vi synes at vinnerkandidatene er veldig mange. Bred gardering er da å anbefale, men det kan være så enkelt som at 5 Underpaid Hanover bare leder rundt om. Toer bak svært gode Laugh At My Face i den siste starten (ingen skam å tape for den i et langløp), og på lørdag ser vi for oss at kusk Frode Hamre får kjøre en rolig førsterunde.

Da kan det i så fall bli tøft for hestene fra hhv 20 og 40 meter tillegg å hente mye til slutt (det ser vi gang på gang i denne typen løp på dagens arena), og vi synes 3-åringen må tilmåles solide vinnersjanser. Klart bedre enn raden er 8 Mc Dreamy (hatt mye motflyt i det siste), og vi synes 5-åringen er vel lite spilt med sine 9 % denne gangen. Takler den lange distansen, og han vant V75-løp sist han gjestet Drammen.

Kanonform er det på 12 Victor Palema (vant på 15.9 full vei sist), og dersom den tøffe 6-åringen er på skuddhold 600 igjen, skal ingen føle seg for trygge. Det samme kan sies om 11 Overselves (vist kanonform nå på slutten), mens det er lite å utsette på kapasiteten til 7 Barifant (galopprisikoen er dog tilstede). En god stayer er 10 Why Sly snakk om, og kusk Per O. Midtfjeld er ubeseiret på to forsøk med 6-åringen.

Vår rangering V75-6: A: 5 B: 8-12-11-7-10 C: 2-9-4-3-13-14-15-6-1

V75-7, 2100 meter autostart
Et 4-årsløp for varmblodshester avslutter denne V75-rebusen, og løpet ser på forhånd litt åpent ut. Tre hester hever seg dog litt over mengden, og alt for lite spilt med sine 18 % er 5 Fellowchip G.T. Hamre-traveren inntar trolig føringen i løpet på et tidlig tidspunkt, og når 4-åringen er den som har vist best form av samtlige deltagere i løpet nå på slutten, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på lørdag.

Litt uheldig i et tøft 4-årsløp i Skien i den siste starten (sjette på 17.2 full vei), og i den nest siste starten vant han et langløp på 16.8 Mye utur nå på slutten har 8 Tobrosboy Augustinu hatt, og selv om sporet ikke er gull denne gangen, skal Gate Open-sønnen absolutt være av de bedre i dette løpet. Kjapp i vei, og han sitter trolig i en fremskutt posisjon direkte. Herdet i tøffe lag nå på slutten, og det er klarte enklere i mot i dag.

Alle hestene til Trond Anderssen presterer ujevnt, og det vil ikke være noe sjokk dersom 4 Nozler er tilbake som en vinner denne gangen. Han har ikke vært som best i de to siste startene (sprint er dog normalt ikke hans beste distanse), men tilbake på topp duger han godt i dette laget. Strålende som tredje på 15.5 full vei i 4-årsstjernen i den fjerde siste starten, og vi synes Super Arnie-sønnen må krysses tidlig.

Vår rangering V75-7: A: 5 B: 8-4 C: 9-6-7-11-12-2-1-3-10

V5-1, 2100 meter autostart, monte!
Et monteløp for varmblodshester innleder denne V5-rebusen, og vi synes løpet ser vidåpent ut på forhånd. Vi tyr således til helgardering på samtlige spilleforslag, men vi synes det er naturlig å sette 3 Knick Ovel fremst. Vunnet to monteløp i Drammen i høst, og det skal kunne dreie seg om en solid vinnersjanse på ny for 5-åringen.

Det er spennende når Siv E. Løvvold setter seg opp på ryggen på montedebutanten 5 Southern Gentleman, og han må krysses tidlig. Toer på fine 16.0 full vei i den siste starten var 4 Mighty News, men vi er litt usikre på hvordan han takler dagens arena. Sliter til tider med aksjonen, og da er ikke den trange ovalen i Drammen gull.

Det ble seiere for både 2 Missionary Man og 7 Powerfull Lavec i deres siste starter, og begge bør regnes tidlig igjen. Fin form er det både på 1 Beak`s Princess og 6 Neon, mens 10 Luckyline Goofy fort kan vise seg å være kraftig forbedret med løp i kroppen etter lang pause (har gått sterke løp i monte tidligere i karrieren).

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 5-4-2-7-1-6-10 C: 8-9

V5-2, 1700 meter autostart
Vi synes det er åpent også i dette sprintløpet for kaldblodshester i den andre avdelingen hvor stallfolket skal i aksjon, og på vårt største spilleforslag får vi plass til hele ni hester. Det vil bli en luftig innledning på dette løpet, og det vil i så fall duoen 10 Spik Elden og 11 Slåttodin profitere på til slutt. Fin form på dem begge, og de er utstyrt med to av de beste kuskene i løpet i form av hhv Ole J. Østre og Dag S. Dalen.

Tre meget habile sprintere på sitt beste er trioen 1 Bings Smokken (han vant sitt siste feilfrie sprintløp på fine 25.1, men han står i fare for å blii overflydd), 3 Jarli Mai (piler til tet for så å slippe, og speedkula er livsfarlig med perfekte luker til slutt) og 5 Kremlinn (hun har vært god i hele høst, og hun trives veldig godt på dagens arena), og alle må tilmåles solide vinnersjanser med klaff på løpet.

Vår rangering V5-2: A: 11 B: 10-1-3-5 C: 9-4-8-7-2-6-12

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2560.- (over fire bonger)
Stamme 12960 rekker (9*2*1*5*2*10*8)
A: 4 B: 1-7-12-14 C: 2-5-8-11
6-7
3 Norheim Faksen
6-7-8-9-11
4-13
A: 5 B: 7-8-10-11-12 C: 2-3-4-9
A: 5 B: 4-8 C: 6-7-9-11-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 800.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 640.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 720.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!