*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Faksen styrer showet i lunsjen

B.H. Faksen har veldig fine forutsetninger i V5-2 i lunsjen i Drammen tirsdag. Foto: Hesteguiden.com

Fartsfyllte B.H. Faksen har en helt riktig oppgave foran seg i lunsjen i Drammen i dag, og vi tror han leder sitt løp fra start til mål.

23.04.14 11:28

En flott påske er over, og det er tilbake til hverdagen denne tirsdagen. Det er spill til lunsjløpene på hhv Hagmyren i Sverige og i Drammen her hjemme som åpner dagen hos Norsk Rikstoto, og i Drammen bankerspiller vi en favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Jackpot-omgangene kommer tett om dagen, og til kvelden denne tirsdagen, blir spillerne fristet med Jackpot både til V65-omgangen på Forus i Stavanger og til V64-omgangen på Axevalla i Sverige.

På Forus ligger det 685 383 kroner ekstra i sekserpotten, mens det på Axevalla ligger SEK 1 532 757 ekstra i sekserpotten. Slike potter å spille om frister alltid spillerne litt ekstra, og vi sier lykke til med dagens spill.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Skreddersydd oppgave
I et sprintløp for kaldblodshester i V5-2 står 7 B.H. Faksen helt nydelig til i sitt springspor, og han dundrer til tet. På en sprint i Drammen, tror vi han leder rundt om, og vi bankerspiller. Han fikk femte på 31.5 fulll vei i relativt hardt lag i den siste starten, og han skal ha klar fordel av dagens distanse.

Han har gått et sprintløp i sitt liv, og det vant han på 30.4 i Årjæng i fjor. Vi tror han går en lav 29-tid på en fin bane i Drammen i dag, og en slik tid matcher ikke dagens konkurrenter. Han blir ganske klar favoritt, og det synes vi også han skal være (vi tror han bokfører årets første triumf i dag).

Spennende debut
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V5-3 gjør nykommeren 7 Special Lind en spennende start, og hun kan være snakk om en klink vinner. Hoppa har vunnet to av tre starter så langt i karrieren, og som best har hun gått 17.1 full vei. Treningsrapportene er gode, og vi bankerspiller på lillebongen.

Hoppa har dog ikke startet siden 14. november i fjor, og fra et litt kinkig spor på dagena arena, velger vi å sikre oss med et par garderinger på de to største forslagene. Nærmer seg en seier gjør 3 Xantpipe (sølv på 19.4 full vei sist), mens det er ned en klasse, kontra sist for 5 Liberty Lind.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag