*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Familiefest?

Foto: hesteguiden.com

Geir V. Gundersen og sønnen Magnus setter seg opp bak dagens to største favoritter på Klosterskogen i kveld.

17.06.13 13:31

På kvelden denne mandagen er det V64-spill til Mantorp i Sverige samt spill til en V65-omang til Klosterskogen i Skien her hjemme som gjelder, og vi på Sportspill er selvsagt på pletten med tips til begge baner. I Sverige er det jackpotomgang i V64-spillet fra Mantorp der 1 470 261 kroner overføres til sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Gävle søndag, og det er selvsagt svært interessant.

På Eksperten til kveldens løp på Mantorp og på Klosterskogen ligger det en rekke anledelslag ute på Eksperten i prisklassene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner, og alle de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det kan bli en veldig fin dag for familien Gundersen på Klosterskogen i kveld, og vår hovedbanker for kvelden setter far selv seg opp bak i V65-finalen. Da snakker vi om 4 Perfect Tabac, og vi tror storfavoritten innfrir. Gundersen har full pott på tre forsøk med den flotte 5-åringen, og vi har vondt for å se at ikke den fjerde strake sitter klokkerent i kveld.

Hesten var en totalt overlegen vinner på fine 15.4 full vei i den siste starten, og det var mot klart bedre konkurrenter enn dagens. Veien til tet blir trolig billig denne gangen, og dersom Scarlett Knight-sønnen takler de krappe svingene på dagens arena, taper han ikke. Det tror både kusk og trener at han gjør, og da ser vi ingen grunn til å spekulere i mot.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 4 B: 8-5-9-6-1 C: 11-12-10-3-2-6

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tungt å gå i mot
Ja, i et ungdomsløp i V65-3 finner vi ikke mye som taler i mot den store favoritten 6 Super Bob, og vi bankerspiller 4-åringen på våre spilleforslag på hjemmesiden. Etter at det har kommet til to strykinger i løpet er det kun seks hester igjen, og da kan ikke kusk Magnus T. Gunderse få gjort mye feil.

Sønnen til Geir V. Gundersn har innledet lovende i sulkyen med fem triumfer på nitten kjørte løp, og han skal ha alle muligheter til å kunne bokføre den sjette seieren i karrieren med storfavoritten i dette løpet. Super Bob var ikke helt som best i et tøft V75-løp sist (ble dog litt feil underveis), men han var god før det.

Han fikk tredje på sterke 15.6 full vei i den nest siste starten bak gode Beverly B.R.&Co etter et tøft løp i "dødens", og da er det voldsomt mye eklere i mot i kveld. Det må et uhell til for at han skal kunne tape dette løpet, og hvis ikke formen er som forsvunnet for dugg for solen, er det trolig ikke snakk om saken.

Han var dog ikke helt som best sist, og all den tid vi tror dette er snakk om en hest som ikke er helt enkel å kjøre, tyr vi til noen garderinger på Eksperten på våre andelslag på 200 kroner andelen og oppover. Pent til står 1 Mr. Ratzeputz (kan lede lenge), mens kapasiteten er veldig fin på 8 Financier (dunkel form).

Vår rangering V65-3: A: 6 B: 1-8 C: 7-4-2

V65-1, 2100 meter autostart
Dette varmblodsløpet i relativt høyt grunnlag som innleder denne V65-rebusen teller ikke mer enn åtte deltagere, men vi synes løpet likevel ser litt åpent ut. Et veldig tøft opplegg fikk 3 Excella i den siste starten (kjørte tøft om teten via en 09-åpning), og vi synes hun holdt farten fint til fjerde på 15.5 full vei i det løpet.

Det kan ligge an til tet i kveld, og da skal i så fall Hamre-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Løftet seg i ny regi har 5 Paco Halbak gjort, og 6-åringen gikk trolig karrierens beste løp sist. Der fikk han tredje på fine 14.3 full vei, og da skal han regnes tidlig i kveld. Pent til står 1 Real Cosmic, men formen er dunkel.

Det begynner å bli en stund siden Roos-traveren har vist seg i fra sin beste side, men han duger langt på kapasitet. Vi synes 7 Gotcha Girl var positiv til femte på 15.6 full vei i hardt lag sist, og kusk Tom E. Solberg er i superform om dagen. Herdet i tøffe lag er 4 Staffan Palema, og han kan fort vinne et løp som dette.

Vår rangering V65-1: A: 3 B: 5-1-7-4 C: 6-8-2

V65-2, 2100 meter voltestart
Kvaliteten på deltagerne i dette varmblodsløpet i lavt grunnlag i V65-2 er ikke mye å rope hurra for, og vi kan fort få en smell. Det klaffet perfekt for 7 Gerdo Hall O.S. ved triumfen på enkle 20.2 full vei i den siste starten i billig lag, men det er ikke noe tøffere i mot i kveld (da kan hun gjenta den bedriften med klaff).

På vei opp i form er 3 Jacquline Chip (avsluttet fint til femte på 18.6 full vei sist), og selskapet er ikke verre enn at 4-årshoppa kan gå helt til topps i kveld. Jevne fine løp gikk 6 Lins Rybak (sporet er fint) før han galopperte seg vekk i den siste starten, og vi tror så absolutt at 4-åringen skal være av de bedre her.

Formkusk Vidar Hop setter seg opp bak 8 Prince Gentle i dette løpet, og formen på 5-åringen er ikke så aller verst. Han var positivt til fjerde på 19.1 full vei i den nest siste starten, og vi ser ikke helt bort i fra at han kan duge. Det vrimler av outsdere i dette åpne løpet, og vi krysser av for hele syv hester på storbongen.

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 3-6-8 C: 11-10-9-5-1

V65-4, 1700 meter autostart
Vi synes det er mange om beinet i dette sprintløpet for varmblodshester i V65-4, og vi garderer da bredt. Tilbake som en vinner etter lang pause i den siste starten var 3 Karamell Broline på 15.9 over aktuell distanse, og hun er seiersaktuell på ny. Hun var dog variabel i hele fjor, og da kan vi ikke stole på henne.

Det ble galopp for 5 Sibylla sist, men hun viste flotte takter til sølv på 14.6 på en sprint med voltestart i den nest siste starten. Da tapte hun kun for gode Fleetfoot Hanover i fra tet, og da mp hun regnes tidlig i kveld. Variabel er 10 Negotiable (sviktet som storfavoritt nest sist), men 7-årshoppa er god nok på sitt beste.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 4 Ann`s Kor T. (god til tredje etter galopp sist), men hun er usikker. Det er ned en klasse for 9 Ådra Hornline, og hun står fint til i kveld. På vei opp i form er 7 Pirana (avsluttet gnistrende til fjerde sist), mens smygkjørte 1 Gidde Malin står til for å kunne sjokke, via siste indre til slutt.

Vår rangering V65-4: A: 3 B: 5-10-4-9-7-1 C: 12-6-11-2-8

V65-5, 2100 meter voltestart
Vi synes tre hester skiller seg ganske klart ut på kapasitet i dette kaldblodsløpet i V65-5, og 9 Vitas Junior bankerspiller vi på vårt minste spilleforslag. Han stod for en solid innsats til sølv på fine 29.0 full vei i fra tet i den siste starten, men han ble slått på streken av en kraftig forbedret Høibyrauen den dagen.

Ikke noe å si på det, og det var en "mil" ned til tredjehesten i det løpet. 4-åringen virker til å være i rivende utvikling, og når Vidar Hop setter seg opp bak ham i kveld i fra et perfekt springspor, ligner det en topp vinnersjanse. Tung til slutt er imidlertid 11 Ramsjerven, og dette ligner en hest som vil klatre fort i grunnlagene.

Sistnevnte var god til delt seier med svært gode Lundrapp sist på fine 29.1 full vei, og 5-åringen er en type som tåler en tung tur via sporene til slutt. Helt stø på beina er dog ikke favorittene, og da krysser vi også av for travsikre 5 Knutli Millen. Han vant lett på 31.6 full vei sist etter litt pause, og han er en fin type.

Vår rangering V65-5: A: 9 B: 11-5 C: 8-7-2-4-6-1-3-10

V5-4, 2500 meter autostart
Et stayerløp for kaldblodshester venter oss i V5-4, og vi synes tre hester hever seg litt over mengden. En god V75-vinner i fra tet i den siste starten var 2 Kringelandsolina på 29.4 over aktuell distanse, og hun kan meget vel vinne igjen. Det må vel dog fortsatt påregnes en viss galopprisiko, og da må vi gardere.

Full form er det på 9 Sør Bruden, og den lange distansen skal være midt i blinken for den sterke 8-årshoppa. Hun var en god vinner på fine 27.1 full vei i den nest siste starten, og hun må krysses på alle bonger i kveld. Det har blitt mye galopper for 1 Tori Huldra nå på slutten, men hun er god nok i en feilfri utgave.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 9-1 C: 4-6-7-5-8-3

V5-5, 2100 meter autostart
Det ligner heldekk med to hester i dette kaldblodsløpet i relativt høyt grunnlag som avslutter denne V5-rebusen, og det vil i hvert fall være et sjokk for oss, dersom vinneren ikke er å finne på duoen 3 Friskus og 4 Tord Viking. Det ble litt feil for førstnevnte sist, men 6-åringen gikk fine løp hele veien før det.

Han tapte kun for gode Pondus i den nest siste starten i Sverige (sølv på 25.7 full vei), og Moe-traveren er snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. Sistnevnte er tung å stå i mot til slutt på sitt beste, og han fikk femte på fine 24..5 full i sist etter lang pause i et tøft V75-løp (løp i kroppen har da normalt gjort veldig godt).

Vår rangering V5-5: A: 3-4 B: 9-7-5-2 C: 8-6-1

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.