Fantastisk galoppflyt

Fru Johnsen har sørget for solide penger for Nettavisens galoppeksperter de siste ukene.
Fru Johnsen har sørget for solide penger for Nettavisens galoppeksperter de siste ukene.

Nettavisens galoppeksperter er inne i en voldsom tipsflyt og har spilt inn over 400 000 kroner de siste ukene. Søndag "lander" de i Göteborg.

Sportspills meny søndag:
V64 Axevalla:Herlige spilleløp og en helfrisk DD-banker
V65 Sørlandet: En babe redder jackpotkronene
Oddstips 1:Mjøndalen får det stritt
Oddstips 2:Hareide i knalltøff bortekamp
Oddstips 3:Vidunderlig odds på Sverige
Tippetips:Helnorsk tippekupong med 1,7 mill i bonuspotten

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galoppause i vinter.

Søndag 18. mai var imidlertid Nettavisens galoppeksperter tilbake i "hetluften". Under V4-spillet på Täby galoppbane ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane forrige onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Torsdag 22 mai. sa det virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Sist torsdag var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vurderinger til Göteborg av Birger og Morten
Søndag er det klart for sesongstart på den vakre galoppbanen i Göteborg. Det er både V4 og V5, og det blir ofte svært gode utbetalinger på denne banen. Det nærmeste vi kommer en banker i V4-spillet, er 3 Gulapa i V4-1. Sesongåpningen i Danmark var fin mot topphester, men vi har likevel et par aktuelle motbud.

I V5 forsøker vi oss på et lås i V5-1. 1 Tattoo Away har imponert, og 4 Gobertier har ok innsatser fra England. Men det er flere som kan forbedre seg raskt så tidlig som treåringer.

Luringene våre heter 8 Maya 8 i V4-4 og 9 Styrbjørn i V5-3. Maya har møtt tøffere motstand enn hun gjør nå, og Styrbjørn avsluttet fjoråret med to sterke løp på Øvrevoll