Fantastisk galoppsuksess

Det er jackpot fra Täby denne søndagen, og det er store kroner å spille om.
Det er jackpot fra Täby denne søndagen, og det er store kroner å spille om. Foto: Gorm Kallestad (NTB Scanpix)

Nettavisens eminente galoppeksperter traff med alle kupongforslag på Täby søndag og dro inn over 100 000 kroner.

Oppdatert søndag kveld: Både i trav-og galoppspill er det som kjent de store gevinstene som lokker, men under søndagens storstilte jackpotomgang på Täby ble det gigantisk treff for Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen fikk alle som spilte deres forslag her på Nettavisen eller kjøpte galoppandeler på Eksperten, meget fine spillepenger.

I en omgang som ble favorittpreget, varslert våre eksperter for at smellen kunne komme i V64-6 og derfor så helgarderte de dette løpet på samtlige kupongforslag. Det viste seg å være helt korrekt og som så mange ganger før, så valgte de å helgardere riktig løp. 9.valget 3 Harmonia vant ganske så lett og sendte verdien for seks rette opp i 2 029 kroner.

Det betød fullklaff for det minste V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 192) og meget pene 2 253 kroner tilbake for de som leverte det spillet. Også i V4-spillet ble det også suksess for det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 192) og her stoppet utbetalingen på flotte 2 273 kroner. Det ble da også naturligvis fullklaff for samtlige 39 solgte andelslag på Eksperten og totalt spilte Nettavisens galoppeksperter inn over 100 000 kroner søndag.

Sist helg fløt det også veldig bra på for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll. Fredag spilte de inn over 80 000 kroner i V5 og V4. Den suksessen ble fulgt opp på Øvrevoll sist søndag da nye 70 000 kroner ble spilt inn.


Her er vår tekst til dagens enorme omgang fra Täby:

V64-1: St Leger har nesten 400 000 svenske kroner i førstepremie. Niels Petersens duo Eye in the Sky og Matauri er et klart lås. Førstnevnte vant Norsk Derby, mens Matauri gikk til topps i St Leger på Øvrevoll. Eye in the Sky er nok best på kapasitet, men Matauri har kun startet seks ganger og har således trolig mest forbedring inne. Stradivarius er nærmest, men har tapt for hester som den norske duoen slår alle dager i uka.

V64-2: Energia El Gigante er den klart beste hesten. Toer i Stockholm Cup bak Bank of Burden, toer i Oslo Cup bak Without Fear. Sist han gikk på sandbanen slo han Bank of Burden med fire lengder. Zen Zansai Zaid er også en topphest, og vi tror den norske trioen Funinthesand, Elyod og Manchester må fighte om en trippelplass.

V64-3: Det beste toårsløpet i Skandinavia i år. Taja fra Neuroths stall er en naturlig favoritt etter fire seire på fire starter. Samme trener har også Khyber og Bokan, og begge spurtet fantastisk i siste start..Quarterback fra Rune Haugen var kun en hals bak Taja i kriteriet på Øvrevoll. Best av Petersens duo tror vi er Icecapada, som debuterte med seier. Lendas og Tiglath er gode svenske hester, men vi tror sterkt på norsk seier.

V64-4: Horatio Bloom var enormt god sist, og dette feltet legger han nok på rygg. Stallkameraten Whatsinitforme og Neuroths Shalalee tror vi også er høyt oppe. Red Caviar er beste svenske, og China Sencha den beste danske. Men ingen slår Horatio Bloom om han går som sist.

V64-5: Angel Light har en enorm spurt og elsker Täby. Spor 15 på en hoppe som ikke er rask fra start kan imidlertid bety trafikkproblemer. Amie Noire og Hoku er feltets to treåringer. Førstnevnte fra Wido Neuroths stall er god og ikke langt fra å slå hingstene i svenskenes Derby. Mange spiller nok Rock of Ridd, men hun har aldri vunnet på Täby. Norske Walinda liker Täby og kan være spennende fra dypet.

V64-6: Blunda och peka sier svenskene om løp som dette. Det skiller ingenting, og vi kan bare anbefale å streke godt. Men er man tynne i de fire første avdelingene, bør det være mulig å ha noen streker. 10 Capaill Liath er klart på gang og blir vårt valg om vi blir presset til å si en hest. Men heldekk er det eneste trygge.