Fantastisk jackpotomgang på Östersund

Frank Westberg kjører en spennende hest i V64-finalen
Frank Westberg kjører en spennende hest i V64-finalen Foto: hesteguiden.com

Alle våre V75-forslag suste inn på Bergen lørdag, og totalt sett så spilte vi inn 800 000 fra banen mellom de syv fjell. På Östersund vil vi ha mer!

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 1: På tide for Everton nå
Oddsdobbel 2: Fiorentina har fått opp dampen
Tippetips: Southampton sjokkerer England
VM på ski: Endelig dags for svensk gull?
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Östersund:

V64:15.10

V4:15.54

DD:16.38

Løp ellers denne søndagen:V65 på Sørlandet med start kl.18.00

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Östersund denne søndagen så er det JACKPOT i V64-spillet, og det ligger hele 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Vi prøver oss med en frekk banker i omgangen, og den kommer ut i monteløpet. 6 Zeb Lie Star (V64-3) imponerte oss nemlig veldig sist på Solvalla, og distansen på søndag er bare et stort pluss. Løpene ellers er svært åpne, og vi er klart inne på at dette vil gi en solid utbetaling.

Våre objekter er som følger:

V64-1 : 2 Shocking Icon – Her det MYE slitent, og svært få av disse greier å gjøre noe som helst selv. Draget vårt er den UNGE i feltet, og med sterkt stigende form så er den helt klart verdt litt oppmerksomhet denne søndagen. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og etter at det ble feil nest sist så varsler den form så det holder sist. Avslutter ekstremt bra helt ute ved pølsekiosken på oppløpet, og vi har 11,6 s 500m på klokken med mye krefter igjen. Glem ikke at vi her snakker om en hest som ble syver i fjorårets Derby, og da møtte den langt bedre hester enn dette. Er nå kuskeplusset, og fra drømmesporet så skal i hvertfall vi til lukene. 7 Midnight Moon – Kommer fra samme stall, og dette er også en som kan sjokke med flyt. Denne kan nemlig felle de fleste i klassen om den bare får ryggløpet sitt. Skrellet flere ganger i Norge i fjor, og den spurtet også ned elitehesten Juliano Rags på Leangen 13.10.2014. Møter i hvert fall ingen Juliano Rags nå, og havner den bare i de riktige ryggene, ja, da kan bomben smelle.

V64-2 : 1 K.L.M. Sweetwater – Står med en elendig rad, og den vil ikke bli spilt. Dette er imidlertid ingen dum hoppe, og den ble matchet mot klart tøffere hester enn dette i fjor. På Bjerke femte sist så blir den sittende fast i Norsk Derby for hopper. I kvalen gangen før så avslutter den fint, og den går altså 14,3/2100m. Kom sist ut etter at vintertreningen var gjort unna, og den var meget uheldig. Blir tatt helt bort, men inntrykket før uhellet var bra. Kan ventes klart forbedret med en blåser i kroppen, den blir kraftig kuskeplusset med Robert Bergh, den er kjapp ut, og den må bare prøves litt fra disse drømmebetingelsene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med f ler e.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 6 Zeb Lie Star – Er den montehesten i feltet som vi føler klart mest for. Var enormt bra sist på Solvalla, og den imponerte oss da. Det vi ikke likte med den var at den var vel hissig for dagen. Nå skal man justere litt på utstyret så får vi håpe at den er roligere nå. Distansen nå er bare et pluss, og motstanden er ikke akkurat den tøffeste. Vi har bra tro på at denne kan senke favoritten. PRØVES SOM EN FREKK BANKER I EN VIDÅPEN V64-OMGANG!

V64-4 : 9 Bjørli Mai – Dette er en hest som vi liker, og vi tror at den går mot en veldig fin sesong som 4-åring. Var ute mot årgangseliten som 3-åring i fjor, men vi følte da at den ikke helt hadde satt seg i kroppen, og at den trengte den sesongen + en vinter med trening. Når den vant tredje sist så jogger den 28,2 s 500m med krefter igjen, og fart har den i kroppen. Prøves direkte ut i 2015 mot en overkommelig gjeng. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 12 Coriano Ås – Ligger i skorpen, og den er spillbar nå selv om den er tøft ute grunnlagsmessig. Er nemlig MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist så likte vi den skarpt. Får da sene luker, og den går PIGG i mål. Hadde slått en såpass god hest som Crane med tidligere luker da. Blir det bare litt tempo på forestillingen her, ja, da skal den bli utrivelig å ha med å gjøre i sisterunden. MÅ MED PÅ ALT AV SERIØSE BONGER!

V64-6 : 5 Tøff – Er veldig bra for klassen, og den innfridde sist som vår soleklare banker. Da hadde den et straffespark, men det har den ikke nå. Skulle den komme seg til tet så vinner den, men skulle den for eksempel få svar av 4 Yr Sokken, ja, da er vi ikke sikker. Nevnte Yr Sokken holder nemlig vi minst like høyt, og vi velger derfor å doble opp a-gruppen her.