Fantastisk meny i Gøteborg

Toppkusken Bjørn Goop setter seg opp bak Nettavisens V64-banker på Åby i kveld.
Toppkusken Bjørn Goop setter seg opp bak Nettavisens V64-banker på Åby i kveld.

V64-løpene på Åby torsdag byr på seks løp med Sveriges beste fireåringer og både spillemessig og sportslig er det kanonklasse.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år. Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Før den tid skal vi gjennom en hyperspennende torsdag med fire travstevner. Det hele starter på Hagmyren som byr på V4, før Bjerke overtar med sitt sedvanlig lunsjtrav på torsdagene. Til kvelds melder Nettavisens suverene Bergen Travpark-ekspert Rolf Lerum om en vanvittig spennende V65-omgang. Og om ikke det var nok på Åby er det kanonklasse på V64-omgangen når Sveriges beste fireåringer skal ut i kvalifisering til Drottning Silvias pokal (fireårige hopper) og Kung Gustafs pokal (åpen klasse).

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åby
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Carsten Rabjergs vurderinger til Åby:

BANKEREN:
3 RECKLESS
i V64-3 virker som en hest, der udvikler sig hele tiden. Har stor kapacitet og er på vej op i klasserne. Perfekt startspor og kan finde fra start, så den er sikkert med fremme enten i føring eller indvendigt bag den førende. Selvom der er flere gode modstandere, så synes jeg det ligner en oplagt opgave for Björn Goop og Reckless, så den stoler jeg på som V64-spillets ugarderede.

LURINGEN:
2 NISSAN BROLINE
i V64-4 møder godt nok den rigtigt gode 9 D'one, der bliver storfavorit, men den kommer efter pause og fra bagspor, samtidigt med den har været slettet fra en tiltænkt start, så måske mangler den lige løbet. Det gør Nissan Broline ikke for den er kommet rigtigt godt igang efter sin lange pause.

Har nu to starter i kroppen og ser bare ud til at blive bedre og bedre. Fra dette spor kommer hun til at sidde godt til, og Kenneth Haugstad kan sende lidt gode V64-gevinster afsted til sit hjemland Norge. Mon ikke hest og kusk kommer til at sidde godt til, og så bliver jeg ikke overrasket, hvis parret er med helt fremme til slut.