Fantastisk meny!

Foto: hesteguiden.com

V65-spillet på Bjerke i kveld ser svært spennende ut, og i en omgang det lukter fine penger av lang vei, bankerspiller vi direkte!

En ny onsdag på spillefronten står for tur, og det er Øvrevoll galopp som åpner opp dagen hos Norsk Rikstoto, med spill til både V4 og V5, med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.25

Våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålende tips i hele år, og senes på søndag på Täby spilte den duoen inn rundt 100 000 kroner på eget spill på hjemmesiden og på Eksperten. De har som vanlig tips og spilleforslag til dagens løp på Øvrevoll, og spillene som de har lagt ut på Eksperten, finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Der finner dere også spillene som vår ekspert i Danmark, Carsten Rabjerg har lagt ut til løpene på Charlottenlund i ettermiddag, med spillestopp kl. 15.35 Carsten prikket V5 for 14 dager siden i Ålborg til en utbetaling på rundt 8000 kroner på to andelslag på Eksperten, og han luktet også på store penger sist onsdag. Der var han med til finalen på samtlige andelslag (og den stod da i 5000 kroner), men bankeren sviktet i bånn.

Det hele avsluttes så med spill til en V65-omgang på Bjerke, og vi har vondt for å tro at det bli en reprise av sist onsdag, hvor utbetalingen stoppet på rundt 800 kroner for seks rette. Vi luktet også på svært store penger den dagen (25 andelslag hadde også fått seks rette med 10 Moratella i V65-5, og da hadde den stått i 27 000 kroner etter fem løp), men en umenneskelig god Hope And Love (analysen av det løpet var dønn riktig), satte en stopper for en heidundrende fest den kvelden.

Det er selvsagt alltid farlig å være for skråsikker, men det vil overraske undertegnede meget, dersom ikke de som prikker seks rette i hovedstaden i kveld, får i både pose og sekk! Da går vi til litt ekstra denne onsdagskvelden, og blandt mange andelslag ute på Eksperten, ligger det da også ute et storsystem på 4 andeler a. kr. 2000.-! Undertegnede bruker 10 Pine News i V65-1 som hovedbanker på Eksperten i kveld, og da sier vi lykke til med alt spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Strålende form!
I et varmblodsløp i høyt grunnlag i V65-1 er vinnerkandidatene veldig mange, men vi skjærer igjennom, og bankerspiller 10 Pine News. Han holder mildt sagt strålende form, og med løpesnor for hestene på 20 meter tillegg, er ikke forutsetningene så ille. Kvikk i vei, og han er ute fra sitt innerspor direkte.

Rustad-traveren har leverte en rekke strålende løp nå på slutten (løftet seg minst et hakk i yankeevogn), og vi ble fryktelig imponert av ham, ved triumfen på 14.4 full vei i den siste starten. Der dro han opp eget angrep 900 igjen uten en rygg å gå i, og da var det råsterkt å avgjøre løpet til sin fordel til slutt.

Det var mot litt tøffere konkurrenter enn dagens, og da tror vi på en topp vinnersjanse også i kveld. Han avsluttet også gnistrende til femte i et V75-løp bak gode Remee La Marc & Co i den tredje siste starten etter sen luke til slutt (pigg i mål der), og vi har god tro på at han bokfører årets fjerde triumf denne gangen.

Vår rangering V65-1: A: 10 B: 6-3-9-12 C: 14-7-11-5-1-13-8-15-4

Ungdommens mot avgjør?
I V65-5 er det snakk om et sprintløp for hester i grunnlag under 175 000 kroner, og der kommer en av årets deltagere i Kriteriet, 4 Mr. Nelson til start. Vinnerkandidatene er mange også i dette løpet, men vi har god tro på at 3-åringen til Bo Westergård, kan være løsningen på et åpent løp.

S.J.`s Photo-sønnen avsluttet flott til sølv på 15.4 full vei i et kvalifiseringsløp til Kriteriet i den tredje siste starten, og i finalen fløy han som en vind til slutt, til femte på 15.0 full vei, etter sen luke. Hesten så strålende ut den dagen, og da hadde trener og kusk Bo Westergård litt ambisjoner med ham i 3-årsstjernen sist.

Der ble det galopp ut i oppløpet som pigg, og vi tror det var litt trang kjøring der. Obi vant det løpet foran Becky`s Serious, og da er det langt billigere i mot i kveld. Favoritten 3 Concorde W. vant et billig løp på 15.8 full vei sist (toer P.P.`s Perfect er ingen stjerne, og bak den var det skralt), og da bankerspiller vi nestfavoritten.

Vår rangering V65-5: A: 4 B: 3-5-1-6 C: 11-2-9-10-12-8

V65-2, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester støter vi på i V65-2, og helt perfekt til står 2 Anneros Karl. Det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet for 5-åringen, og vi tror på en topp vinnersjanse. Han viser en stadig stigende formkurve med noen løp i kroppen etter lang pause, og innsatsen til sølv på 27.6 full vei sist, var god.

Vi synes formkurven peker motsatt vei for favoritten 4 Willblesen, og da er det en favoritt i fare. Etter tre strake triumfer i regi Eirik Høitomt har ikke de to siste innsatsene vært helt på topp (ikke all verden sist til tredje på 28.5 over aktuell distanse), og da er vi litt tvilende til ham (dog seiersaktuell tilbake på topp).

Spennende etter en mindre pause er 5 Wik Emil, og vi synes han er vel lite spilt, med kun 7 % av innsatsene på seg. Han avsluttet godt til tredje på 27.9 full vei sist, og forut for den starten ble han matchet i tøffe V75-løp (tredje sist og femte sist). På en kortspeed er 1 Tele Viking veldig effektiv, og han står perfekt til.

Vår rangering V65-2: A: 2 B: 4-5-1 C: 3-6-9-7-10-8

V65-3, 2100 meter autostart
Fire hester hever seg litt over mengden på kapasitet og form i dette varmblodsløpet i V65-3, og fra et litt bedre spor, hadde 8 Silas Østervang vært bankeraktuell. 4-åringen har imponert i to strake seiersløp etter lang pause, og ved triumfen på 15.5 over 1800 meter sist, slo han kloa i gode Rich Man til slutt.

Sistnevnte vant med ni lengder i den påfølgende starten, og det sier sitt. I den nest siste starten avsluttet han i 13-fart den siste runden, og en hest som Obelix Damhus (over 400 000 i grunnlag) hadde en lengde frem til Silas Østervang ut på den siste langsiden, men han ble frakjørt til slutt (Obelix stod på 40 meter tillegg).

Således snakk om en veldig bra hest dette, men sporet gjør det hele litt sjanseartet. Da må vi gardere, og tidlig aktuell ved favorittfall, skal 2 Speedy Lendalund være. 4-åringen så fin ut i seiersløpet på 17.5 full vei i den nest siste starten (hoppet seg vekk sist), og sporet er perfekt for hans del denne gangen.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 6 Chou Chou Boshoeve (imponerte i Tyskland i fjor vinter), men galoppene kommer tett der. Muligens er hoppa litt mer stabil bak startbilen, og i en feilfri utgave er hun aktuell. Absolutt toppform er det på 11 Prince Of The Night (vunnet to strake), og han krysses tidlig.

Vår rangering V65-3: A: 8 B: 2-6-11 C: 9-1-3-7-10-4-5-12

V65-4, 2140 meter voltestart
De stallansatte skal i aksjon i dette kaldblodsløpet i V65-4, og vi finner fire vinnerkandidater. Vi tror 7 Nito Nicklas prikker teten, og da er 5-åringen latterlig lite spilt, med kun 8 % av innsatsene på seg. Han gikk et strålende løp til sølv på 26.9 full vei i den siste starten, og han fortjener virkelig å få en seier igjen.

Et voldsomt oppsving nå på slutten har 5 Løkki Vilma fått, og hun er utstyrt med en god kusk, i form av Erlend Rennesvik i kveld. Hun var en totalt overlegen vinnner på fine 27.1 full vei i den nest siste starten, og i et V75-løp sist, hadde hun store trafikkproblemer til slutt. Blir favoritt, men muligens er hun blitt for stor?

Fra "dødens" er hun trolig sårbar, men dersom teten skulle erobres, er det en stor vinnersjanse. Den beste kusken i løpet, i form av Svein O. Wassberg setter seg opp bak 9 Kolbu Tarzan, og da krysses han på de to største forslagene, sammen med 1 Melbyjerven (god nok feilfritt, men sporet er litt sjanseartet).

Vår rangering V65-4: A: 7 B: 5-9-1 C: 3-12-6-10-2-4-11-8

V65-6, 2140 meter voltestart
Et hoppeløp for kaldblodshester avslutter denne V65-rebusen, og det har lett for å smelle i denne typen løp. Vi garderer således veldig bredt, men det ligner en skreddersydd oppgave for 2 Frøyu Oda. 6-årshoppa nærmer seg 200 000 kroner innkjørt denne sesongen, og i kveld jakter hun årets syvende triumf.

Formen uforandret fin på den tøffe hoppa, og hun skal være klar favoritt. Hun var tøft ute mot Kjeltringen&Co i den nest siste starten, og da gikk hun relativt pigg i mål som stengt. I den siste starten i Sverige holdt hun stand i det lengste til slutt, men der måtte hun seg seg slått av nytente Jeppes Odin den siste biten.

Innsatsen til sølv på 26.5 full vei var uansett god, og vinnersjansene er solide. Dog ingen klink vinner, og en hest som 14 Voja Spika er svært spennende i dette løpet. Det ble helt feil for henne i en stoppende rygg inn mot den siste svingen i den siste starten, og hoppa gikk pigg i mål som femte på 27.7 full vei i det løpet.

Der hadde hun store trafikkproblemer nedover oppløpet, og i tillegg galopperte hun fra start. Hun har alltid holdt toppform på denne tiden og utover hvert år, og sporet er perfekt i kveld (springspor). Hysterisk form holder 6 Myhreng Eldi (sølv i V75 sist), og selv om det er opp en klasse i kveld, bør hun krysses tidlig.

Vår rangering V65-6: A: 2 B: 14-6-13-10-7 C: 5-15-8-12-4-9-1-3