Lerum med trøstegevinster i V86-spillet 29. juni
V86-tipsene til undertegnede satt ganske bra under jackpotomgangen til Vaggeryd onsdag. Samtlige systemer på Eksperten fikk en fin "trøstegevinst", og betalte ut fra Kr.15 818 til Kr.16 418,-. Disse kostet fra Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) til Kr.6 000 (4 andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300). Systemene røk på Conrads Massiv (V86-4) som plukket ned vår ide, Charlock Wiking, på streken. Hadde Charlock Wiking holdt unna, ja, da hadde systemene betalt ut litt over 100 000 hver seg... Vincent Cheri (V86-2) var en solid alternativ banker, mens Arachis P.R. (5-valg / V86-5) var en lekker tipsener.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20

Eskilstuna byr på en fantastisk V75-omgang lørdag, og dette er en omgang med potensial. Det skal kjøres FINALER, og vi har også to E3-finaler å glede oss til. Det vrimler med gode objekter, og vår beste banker var kun en knapp favoritt når dette tipset ble lagt ut. Vi tror dog MYE på tet og slutt for 2 Agassi Broline (V75-2), og det er vår klart beste banker i denne omgangen.

Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 8 Cash And Carry – Vi prøver oss med en fra dypet i innledningsløpet, og velger altså å varsle for en ordentlig formtoppet hoppe. Den gikk et helt ellevilt løp etter en grov galopp nest sist, og viste da 12,6 s 1900m etter galopp. Gjorde det med krefter igjen, og glem heller ikke at den varmet opp i en helt fantastisk stil den dagen. Sist var den ute på en oppjaget sprint som er et minus, men avgjorde likevel enkelt på en lav 11-tid. Blir solid kuskeplusset med Adielsson, og selv om det er tøffere i mot så holder vi denne såpass høyt at vi må bare prøve oss. Skreller?

5 Born To Run – Avgjorde enkelt på en dårlig bane sist, og vi hadde 09,9 s 800m på klokken uten at den var tom på det. Har MYE inne, og må naturligvis med på en tidlig gardering. Minuset er at den hittil i Sverige ikke har åpnet noe spesielt bak bilen. 3 L.A. Boko – Holder man HØYT fra stallen, og den avgjorde lekende lett nedover oppløpet sist. Nest sist avsluttet den positivt, og var ikke helt tom på 11,5/2140ma. Er kun middels fra start, og må fort gjøre litt grovjobb selv. Rankes derfor ut på outsiderplassen.

6 Mellby Joker – Avsluttet forrykende sist, og er i superform. Er lynrask fra start, spor 4-6 er de beste sporene bak bilen på Eskilstuna, og vi blir ikke overrasket om det blir tet skulle Lennartsson ladde til direkte. Må med på gardering.

Vår rangering : A : 8 B : 5-3-6-1 C : 4-2-9-7-11-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-2 : 2 Agassi Broline – Dette blir nok et løp som vil bli bredt gardert, men vi er veldig inne på at Goop bare vinner. Lekte hjem seieren i Åmål sist, og jogget der en 13-tid på 800m-banen. Gikk en sterk sluttrunde i seiersløpet til 3 Farfars Dream nest sist, men var altså enda bedre sist. Er veldig rask fra start, Goop er interessert i tet, og vi tror ikke den taper om den kommer seg foran. Går nemlig fort rundt 12,5 fra den posisjonen, og det tror vi ingen straffer fra utsiden. SPILLES!

7 Calamari – Har vunnet 7 av 11 løp, og er ordentlig god. Avgjorde enkelt sist, og viste 10,6 s 800m da. Sporet trekker ned, og her må fort Calamari gjøre mye jobb skal den vinne løpet. Har uansett en såpass solid skalle at det er den vi frykter mest. 6 Django Silver – Er blitt som en ny hest etter at man begynte å rykke skoene på den. Galopperte fra sitt trange spor i volten sist, tapte mye, men gikk PIGG over mål i kulissene, og det er ingen fare med formen. Senker rekorden sin MYE på lørdag, og det skal bli spennende å se den i hendene til Kihlström. Dette er løpets klare outsider.

3 Farfars Dream – Feilet nesten fra start sist, og er ikke 100% travsikker bak bilen. Gikk dog meget solid, og viste 11,0 s 800m på en strålende måte. Dukker nok opp der fremme igjen om den går feilfritt, og skal med om man først begynner å gardere dette løpet.

Vår rangering : A : 2 B : 7-6-3-1-10 C : 4-8-5-9-11-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-3 : 9 Kayla Westwood – Holder vi veldig høyt, og setter den frekt først i denne E3-finalen. I forsøket ble det kjørt veldig sakte underveis, og det var umulig å hente veldig mye til slutt. Vi hadde 09,9 s 400m på Kayla Westwood, og det med krefter igjen. Nå er hun meldt uten sko på alle fire for første gang, og det mener vi bestemt er et stort pluss på denne. Det pleier dessuten å bli kjørt hardt i disse finalene, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Senker alt, og det til bra odds i lukene? OBS!

4 Holly Go Lightly – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og imponerte veldig i sitt forsøk. Jogget der 13,2/2140ma med krefter igjen, og var helt strålende opplagt. Må naturligvis med på en tidlig gardering. 6 Dea Grif – Blåste forbi 1 Dorothea Mil nest sist, og da hadde vi 10,5 s 800m på klokken. I forsøket sist ble den sjenert, tapte mye på galopp, men kom voldsomt tilbake. Igjen viste den 10,5 s 800m med krefter igjen, og vi gav den et stort pluss i kanten. Dukker garantert opp helt der fremme om den er mer heldig i finalen enn hva den var sist. Dette er løpets outsider.

5 Halley Wania – Fikk en veldig trykk runden igjen sist, og greide derfor ikke å svare Eireann oppunder mål. Vi likte dog innsatsen med tanke på kjøringen runden igjen, og den var god i nederlaget. På lørdag blir det skorykk på alle fire for første gang, den er kjapp fra start, og skulle den komme seg foran så vil den lede dette lenge. Er ikke helt ueffen, og må med om man først begynner å gardere denne finalen.

Vår rangering : A : 9 B : 4-6-5-3-1 C : 2-10-11-7-12-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-4 : 11 Amalencius B.B. – Var helt enorm i Harper nest sist, og vi var inne på at den kunne få en reaksjon etter det tøffe løpet som den gjorde da. Det gjorde den imidlertid ikke, for den var også brenngod når den vant enkelt i Boden sist. Har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den har på konto, og henger den bare sammen som den skal i aksjonen sin så har den en igjen en veldig fin sjanse. Motivert favoritt.

10 Henry Flyer Sisu –
Var det en veldig «HYPE» på sist, og stod altså til 4x flesket mot Amalencius B.B. Ble imidlertid aldri kjørt med, og kom til mål med krefter igjen etter sene luker. Nest sist satt den bom fast med krefter igjen bak Mister Hercules, og dette er altså en ordentlig bra hest. Nå er debuten for Salmela unnagjort, den får på seg en BIKE lørdag, og favoritten skal ikke være mye under pari her før Henry Flyer Sisu utfordrer. Dette er det klare motbudet. 5 Gardner Shaw – Er herdet i denne divisjonen, og gjør sjeldent dårlige løp. Avsluttet bra bak 3 Hector Sisu sist, mens den avsluttet voldsomt i løpet som Oscar L.A. vant nest sist. Er på vei mot superformen, og får stå som løpets klare outsider.

3 Hector Sisu –
Ble egentlig bortkjørt sist, men greide likevel å vinne. Det var en råsterk prestasjon. Gangen før satt den fast med krefter igjen bak knallgode Mister Hercules, og holder altså toppform. Er kjapp fra start, sporet passer, og den må med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 11 B : 10-5-3-4-8-1 C : 6-9-2-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omganger. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 2 000.

V75-5 : 6 L.L. Royal – Har gjort tre løp etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og det har altså blitt tre seire. Var kanskje ikke som best på sølebane sist, men det var den heller ikke første gangen ut for Robert Bergh, så vi håper på en bedre bane lørdag. Var rålekker når den jogget 12,9/2140ma på en god bane nest sist, og leverer den noe slikt på lørdag så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Er dessuten kjapp fra start, spor 4-6 på denne banen er de beste, og det kan kanskje bli tidlig tet. SPILLES!

3 Borups Tornado – Er flink bak bilen, og blir garantert laddet med. Dog er vi usikre på formen til denne kapasitettraveren, for den var veldig svak i billige omgivelser sist. Var heller ikke god i finalen nest sist. Tilbake på sitt beste duger den, og den må med på en tidlig gardering. 1 Epimetheus – Innersporet kan bli en felle her, og det var nok ikke det sporet de ønsket på en bane som Eskilstuna. Kommer ut etter en liten pause, den skal trene forbedret, og Reden forventer en bedre innsats igjen. Er grunnkapabel, men blir kun en outsider fra innersporet.

11 Reven Dejavu – Satt bom fast som fulltanket bak L.L. Royal sist, og vi likte den etter pause. Står dessverre «kaldt» til nå, men med tempo kan den felle mange nedover oppløpet, og den er litt spennende som helt uspilt.

Vår rangering : A : 6 B : 3-1-11-9-10-4-7-8 C : 5-2-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 11 Coquaholy – Gikk en bra sluttrunde sist, og vi hadde 11,0 s 800m på klokken. Til lørdagens finale fester man på en BIKE for første gang i karrieren, og det blir også skorykk bak for første gang. I tillegg til dette endrer man hodelaget, og nå blir det på med draskylapper. Roger Walmann snakket helt ekstremt om denne tidligere i år, og det er tydelig at han holder den HØYT. Trenger naturligvis tempo for å rekke frem, men det pleier det å bli i disse finalene, og det kan bli veldig riktig å komme med sparte krefter til slutt. OBS!

9 Nuzzle’em – Var ikke mye slått av 5 Pure Atlas i forsøket, og den gikk meget solid der. Dette er en traver som Svante Båth skryter av, og han mener bestemt at det er noe litt utover det vanlige. Nå blir det skorykk på alle fire, og det for første gang i karrieren. Det vil løfte den videre, smygsporet passer perfekt, og den må med på en tidlig gardering. 5 Pure Atlas – Skryter hele Sverige av, og det er ingen tvil om at det er en god 3-åring. Er dog utrolig spesiell, og vi advarte for det i forkant av løpet på Solvalla nest sist. Da reiste den i galopp, og var helt håpløs. Var litt smådum bak bilen i forsøket sist, men oppførte seg, og avgjorde sikkert fra dødens. Vi var dog ikke 100% fornøyd med den i aksjonen, og er usikre på hvordan det vil slå ut at den nå kommer ut skoløs for første gang. Inntil den viser mer stabile takter så vil den aldri bli noe mer enn en outsider for oss.

2 Corazon Combo – Har vunnet 12 av 12, og har også slått snakkhesten Tetrick Wania. Vant forsøket, men imponerte ikke da. Nå blir det på med en BIKE, rapportene på den er fine, og det kan bli tidlig tet. Vær nemlig OBS på at det er samme eier på 3 Cupido Combo, og den flyr trolig til tet. Den vil de dog kjøre i rygg, og dermed slipper Santtu Raitala til stallkompisen om den kommer først. Corazon Combo er med et slikt scenario selvskreven på bongen.

Vår rangering : A : 11 B : 9-5-2-1-3-8-7 C : 4-12-10-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 13 Milliondollarrhyme – Fullførte sterkt i sølen sist, mens i finalen av Sweden Cup avsluttet helt strålende. Distansen på lørdag er et pluss, og får denne gå med i rygger til siste bortre, ja, da skal det en god hest til for å svare denne speedige elitehesten. Vi er inne på at vår ide kan avgjøre dette løpet på SPEED, og selv om kusken kun er middels så må vi bare varsle for Milliondollarrhyme i finalen.

14 Selected News – Var brenngod i Harper nest sist (10,3 s 1000m), men den ble så kjørt helt tom av bøttekusken Mika Forss sist. Det løpet kan ha satt sine spor, og vi vil gjerne se denne i et løp igjen før vi går hardere til på den. Kusken er knallgod nå, og det er et stort pluss å ha Magnus Djuse tilbake i «jolla». Motbudet. 2 Santos De Castella – Ledet Harper i det lengste nest sist, og var god selv om det kun ble en sjetteplass da. Sist ble den aldri kjørt med, og det virket nesten som en ren prepare mot denne oppgaven? Satt bom fast, og kom til mål fulltanket. Får stå som løpets klare outsider.

4 Dream Creation – Spant til tet fra et tilsvarende spor tredje sist, og skulle den komme seg foran så vil den lede lenge. Var dessuten god etter pause sist, og kommer til start med gode rapporter i ryggen. Er en naturlig garderingshest.

Vår rangering : A : 13 B : 14-2-4-3-6 C : 12-10-1-5-11-9-15-8-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.