Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk omgang med stor V64-jackpot på Solvalla

Enorme 1 582 723 ligger ekstra i kveldens sekserpott! Forsøk til Krieriet og Oaks! I slike løp skiller det svært lite, og ingen skal bli overrasket om dette gir meget solid betalt! Du blir vel med oss i jakten på den ekstra "jackpotdeigen"?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En av årets BESTE V64-omganger blir kjørt denne kvelden, og det er altså JACKPOT med over 1,5 millioner ekstra! De beste unghestene i Sverige kommer til Solvalla, og her blir det forsøk til både Kriteriet og Oaks. I Sverige så skiller det utrolig lite i slike forsøk blant unghestene, og ingen bør bli overrasket om det kan skrelle litt til i denne omgangen. Vi spiller uten bankere på de litt større bongene, mens på de mindre bongene står 1 Mellby Joker alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 11 Donizetti – Er en av de klare favorittene til å vinne årets Kriterium, og den har en fin sjanse i sitt forsøk. Ble aldri kjørt med sist, men skulle da kun ha et løp i kroppen før denne oppgaven. Gangen før var den brenngod fra dødens, og dette er en traver som kan gjøre mye selv. Distansen passer normalt midt i blinken, og vår klare feeling er at den ikke blir enkel å stå i mot i sluttrunden. SPILLES! 4 Mellby Jinx – Gjør det stortsett veldig bra, men ble kjørt ned i kjelleren sist, og hvor smart det var får vi se i kveld. Blir mye spilt pga sporet, den skal med på gardering, men for oss er den kun en outsider.

V64-2 : 2 Cool Kronos – Dette er ikke et veldig tøft forsøk, og det er jevnt blant de beste. Vår ide har ikke den beste raden, men på kapasitet er den fakta god nok til å vinne dette. Sist var den meget tapper i nederlaget, og falt med flagget til topps da. Er sikret et bra opplegg fra dette sporet, distansen skal ikke være et problem, og vi setter den altså frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 5 Down Under – Avgjorde enkelt etter pause sist, den så ordentlig fin ut, og dette er en meget god hest i årgangen. Nest sist fikk den en drøy reise, og var svært tapper i nederlaget mot gode Highway To Hill. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og her klemmer nok Robert Bergh til direkte. Skulle han greie å ta seg til tet så er fort dette over. SPILLES!

V64-4 : 1 Mellby Joker – Var med på en tøff innledning sist før det ble rygg leder. Spurtet siden bra via siste indre, og var da ikke langt bak en såpass god hest som Cash Top. Tredje sist solgte den seg dyrt fra tet, men ble plukket ned av Donizetti på streken. Nå er den motstandsmessig billigere ute, den er veldig kjapp fra start, og kan umulig bli enkel å plukke ned fra eventuelt tet. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 10 Faeza Zet –
Prøves som en frekkis i dette knallfine forsøket til OAKS. Vi tror nemlig på kjøring i dette løpet, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Faeza Zet skuffet riktignok litt fra tet sist, men den kan bedre enn som så, og dette er en hoppe som Reden holder HØYT. Tilbake på sitt beste så er den alt annet enn ueffen, og den er verdt et forsøk som for lite spilt i kveld. OBS!

V64-6 : 10 Highway To Hill – Interessant finale, og her er det litt skille på hestene. Highway To Hill har utviklet seg meget bra, og dukker altså opp etter en pause i dette forsøket. Blir det bare litt tempo så er den TUNG til slutt, og den skal tas på alvor. 3 Atomic Face – Dundrer til tet, og kan lede dette lengre enn hva mange tror. Var knallgod før den fikk seg en pause, men er den like god nå som før avbrekket så blir den ikke veldig enkel å ha med å gjøre. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.