*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fantastisk V65-banker!

Foto: hesteguiden.com

I en veldig spennende og åpen V65-rebus på Bjerke satser vi friskt og lanserer et tredjevalg som banker..

15.09.10 13:12

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi ble nemlig mektig imponert av 10 Fantastic Ås i den nest siste starten, og det er liten tvil om at 4-åringen er kraftig forbedret i regi Olav Mikkelborg. Ved den anledningen leverte King Conch-sønnen en svett siste 700 til tredje på flotte 15.7 full vei, og det var lite å si på at vår spenstige banker fikk litt stive bein siste 50.

Hestene i front dro nemlig voldsomt opp på farten ned den siste langsiden den gangen, og da blåste 21-prosenteren i spillet rundt dem (og vi er ikke i tvil om at ”reven” kjørte ned mot 10.0 i 400 meter før det buttet litt i mot). Foran et Derby-kval sist syntes vi den litt hissige krabaten så helt lysende ut i varmingen, utstyrt med modified sulky for første gang, men i selve løpet ble det tidlig galopp.

Fra andre rekke bak startbilens vinger anser vi galoppfaren for å være betydelig redusert, og i et løp det ligger an til litt tempo på tror vi Mikkelborg-traveren blir tung å stå i mot til slutt i V65-2 (og de antatt tøffest i mot står langt mer sjanseartet til).

Nettavisens har kunnet heve 23.500 kroner i gevinster på sine foreslåtte spill de to siste dagene!

Klassehest tilbake som en vinner?
Ja, selv om utgangsposisjonen ikke er den beste for 11 Johan Herbjørn i den femte avdelingen er vi rimelig sikre på at vi her snakker om den beste hesten i løpet. Spikeld-sønnen var brenngod ved flere anledninger i sommer, og når den flotte 5-åringen nå har fått ladet batteriene litt tror vi på en topp vinnersjanse. Undem-traveren er herdet i tøffe omgivelser, og vi mener det er hakket enklere i mot for andrevalget i spillet ved denne anledningen.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Hesten i første rekke å slå er 2 Rådim Maud, og fra spiss kan Ara Svarten-datteren vise seg å bli alt annet enn enkel å fange. 7-årshoppa viste en ny side av seg selv ved å vinne på stayerdistansen i den siste starten, og det vitner om absolutt toppform. På vårt store system får vi også plass til fartsfyllte 6 Landås Becca (gått to fine løp på full vei nå på slutten, og sprint er en klar fordel), og da tror vi at vi er igjennom dette løpet.

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få kjøpt her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Setter favoritten til veggs?
Ja, vi er litt inne på at 4 Gatlin Bob han snyte den store favoritten 9 Løjtens Q.C. for konfekten i finalen. Førstnevnte var en type vi likte svært godt når vi så ham på Bjerke i den siste starten, og dette er en hest trener Morgan Ivarsson har veldig høye tanker om. Den stilige Ganymede-sønnen var veldig kjapp i vei fra sitt åttende spor den gangen, og fra en langt bedre utgangsposisjon i kveld tror vi ingen nekter 4-åringen teten.

Det var sterkt å fullføre til tredje på flotte 15.6 full vei etter et tøft løp utvendig i den siste starten mot gode hester, og fra spiss mener vi bestemt at 19-proseneren i spillet kan vise frem en lav 14-tid. Da skal det i så fall dreie seg om en solid vinnersjanse, og vi tror Ivarsson-traveren leder rundt om.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en banker av stål på Bjerke onsdag og innleder med en 20-oddser

Sistnevnte har dog imponert ved flere anledninger for dyktige Bo Westergaard, og den sterke Enjoy Lavec-sønnen blir selvfølgelig tung å stå i mot til slutt på ny. Det ble ingen uttelling i den siste starten, men forut for det var 4-åringen en bunnsolid vinner på fine 13.9 full vei (vi vektlegger dog tidene fra hyperkjappe Jägersro mindre). Seiersmaskinen jakter her årets syvende triumf, men vi tror han må vise frem årsbeste for å ta ned vårt drag i løpet.

Nettavisens to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V65-1: Vi støter her på et fryktelig åpent sprintløp med voltestart for kaldblodshester, og for å være på den sikre siden helgarderer vi på vårt store system. Matchet i tøffe omgivelser hele veien har 3 Spang Mobest blitt, og selv om Moe Odin-sønnen ikke er snakk om noen utpreget sprinter (uansett fått langt mer fart i beina etter hvert) tror vi på en topp vinnersjanse for tredjevalget i spillet (21-prosenter).

4-åringen prøvde seg i et tøft Derby-kval i den siste starten, men i et løp som gikk i 26-fart hele veien var det lite å si på at Romtveit-traveren fikk litt problemer (vi hadde dog rundt 28.0 første 1600 meter på den storvokste krabaten).

Tilbake etter litt pause kommer 12 Spang Jotroll, og dersom formen er noenlunde tilsvarende av det den var før litt hvile (imponerte i tre strake seiersløp) skal 5-åringen være hyperaktuell fra sitt flotte ”springspor” i andre rekke. Føringen i løpet tror vi veldig lite spilte 6 Våler Frøkna tar i en feilfri utgave, og da ser vi så fall ikke bort i fra 12-prosenteren i spillet kan lede rundt om.

Dagens oddstips: Går Milans stjerner på en ny smell?

V65-3: Vi har i motsetning til TGN ikke blitt fryktelig imponert av 7 Torpana i de to siste startene, og setter 10 Gomnes Tornado fremst. Førstnevnte har vært ute i skrale lag på Sørlandet og Forus, og at ikke 4-åringen tok ned enkle Særheims Kongen på en litt mer overbevisende måte i den siste starten syntes vi var svakt. Torpa Carl-sønnen mener vi må være klart bedre til kveldens dyst for å kunne gå helt til topps, men en hest som har vunnet hele åtte løp i sin karriere skal selvsagt ikke avskrives.

Sistnevnte innfridde som vår banker i billige omgivelser sist på 30.0 full vei (og en lav 28-tid tror vi kan være innen rekkevidde i kveld), og selv om det er klart tøffere i mot ved denne anledningen mener vi den storvokste Spikeld-sønnen er best på kapasitet.

En klart oppadgående formkurve viser 9 Tidemand Pål, og i en feilfri utgave tror vi Topland-traveren blander seg inn i striden helt der fremme til slutt. Ille til spormessig står 12 Optisk Lyn, og når champion Høitomt nærmest bar ham inn til seier fra tet sist har vi ikke ståltro på at 7-åringen legger på til sin tredje strake triumf fra dette sporet.

V65-4: Vi støter her på en storfavoritt i form av 1 Ashleigh`s Legacy med sine 74 %, men vi er ikke helt komfortable med å sette hele budsjettet på Westergaard-traveren på en distanse hun så langt ikke har overbevist på (en naturlig utgang på det store systemet er det dog snakk om). 4-årshoppa tok to flotte sprinttriumfer i sommer på 14-tallet, men etter det har ikke alt gått som på skinner.

Et nederlag på dagens distanse ble det i den nest siste starten, mens Windsongs Legacy-datteren hoppet seg vekk i den siste starten. Bo Westergaard`s hester varierer fra det helt blendende til nærmest å være tråkket på, og når storfavoritten står i fare for å bli overflydd tyr vi til garderinger på samtlige spilleforslag.

Veldig interessant til står 2 Ocean Crown, og dersom Deliberate Speed-datteren skulle nå føringen i løpet skal det dreie seg om en solid vinnersjanse. 4-årshoppa bekreftet form ved å bli toer i den siste starten, og når vi husker hvordan Olsen-traveren enkelt holdt unna til seier i et V75-løp på fine 15.6 full i den tredje siste starten krysser vi tidlig.

Løpet er etter vårt skjønn dog åpent, og hester som 4 Thai Quest (bedre enn raden), 8 Money Lou (holder uforandret fin form), 9 Down Under (står lekkert til for en optimal smygreise), 11 T.L. E`s Nice Dream (hevdet seg godt i tøffe lag) og 12 Pricey G.T. (står ille til, men kapasiteten er udiskutabel) skal alle vurderes tidlig.

En flott start på uken!
Ja, etter at undertegnede var helt under båten til V75-løpene i Bergen på lørdag var det en deilig opptur vi fikk oppleve på mandag på Leangen. Vårt store system gikk inn til en utbetaling på 21.000 kroner med Flying Canon som en overlegen banker, og når vårt DD-drag Trulson også innfridde på enkleste vis var dagen fullbrakt. Det er nye sjanser på Bjerke i kveld, og når vi lanserer en frisk banker samt spekulerer litt i mot de store favorittene i kveld ser det veldig spennende ut på forhånd.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 168, 448, 896 og 2106 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl.18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!

Annonsebilag