Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V65-kveld på Forus

Det blir både V65 og V86 fra Norge og Sverige denne sommerkvelden. Vi har gjort jobben for deg, og til Forus byr vi på HETE objekter mot flere av de tyngste favorittene! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Først ut denne kvelden er Forus, og V65-omgangen her sparkes altså i gang klokken 18.45. Vi liker kveldens omgang, og det finnes lite spilte motbud til storfavorittene. Vår største bong til Kr.1 890 er uten bankere, mens på de litt mindre bongene banker vi 11 Høy Odin (V65-3). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Kissmymuscles – Pleier å levere direkte etter opphold, og vi forventer en god innsats direkte etter denne pausen på knappe to mnd. Har vunnet 9 av 16 løp de siste to årene, og den dukker nok opp i fremste rekke igjen. Her blir det gratis tet, så er det opp til de andre å gjøre dette til et travløp. Dog ligger mye til rette for at dette vil bli en billig førsterunde for favoritten, og da blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre på en lynrask bane. Motivert storfavoritt. Velger man å spekulere så glem ikke 6 Whatsoflying S.S. som ble sittende bom fast som fulltanket etter pause sist.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Forus. Andelene har en pri s fra Kr.50 til Kr.750,-

V65-2 : 8 Kleppe Varden – Ble tatt i mot med varme servietter i Bergen sist, men var uansett bare best, og imponerte. I kveld kan det fort bli tidlig tet (er lynrask ut), og med superform i kroppen så kan den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Lar seg rett og slett ikke fange? Bak favoritten er dette løpet jevnt. En tenkbar skrell er 12 Misi Ø.K. som har funnet toppformen, og som er klart bedre enn raden. Spurtet sterkt nest sist, og gjorde det samme etter litt hinder på veien sist. Har fin grunnkapasitet, og blir skummel for noen og enhver om favoritten ikke skulle levere på sitt beste.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 11 Høy Odin – Har vunnet 3 av 3 i år, og dette er en hest som man har større planer med enn et vanlig kveldsløp på Forus. Var riktignok ikke helt på topp sist, men gjorde uansett jobben sin. Har slitt litt med blodverdiene etter det løpet, men rapporteres å være tilbake i full form igjen. Vinner normalt dette enkelt om den leverer på topp, og den skal stå først på ranken. Den første hesten som må med om man spekulerer er 9 Stjernebjørn. Denne valgte altså «Gulli» å svare opp teten med sist, og da tok han imot kanonen Idu Bork… Det gikk naturligvis ikke, og den ble stum i steget til slutt. Er veldig giftig når den får smyge med, og det skal bli utrolig spennende å se den i hendene til Dalen… Motbudet!

V65-4 : 9 Classic Dream – Her er det veldig jevnt/åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide debuterte for Pål Buer sist, og feilet da med mye krefter igjen ned mot siste sving. Så klart forbedret ut, og den duger i massevis i et løp som dette om bare kusken får til styringen. OBS! Glem heller ikke 10 Photo Creation som får opp talentfulle Marcus Totland, og som dessuten er stadig er noe bedre enn raden. Vi er fullt klar over at den nå er 20m tøffere ute kontra et par av konkurrentene, men den er likevel god nok om det bare skulle klaffe litt underveis. 6 Quintana O. – Er i superform, og spurtet meget sterkt sist (11,9 s 300m). Er selvskreven på bongen!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 5 Piece Of Candy – Var noe uheldig etter pause sist, men spurtet fint når den fikk fritt frem, og på klokken stod det 12,5 s 300m med krefter igjen. Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. SPILLES! Se også litt opp for 13 Ela Gammelsbæk som ligger i skorpen, og som spurtet ordentlig bra sist. Møter på riktig motstand i kveld, og kan helt klart vinne et løp som dette.

V65-6 : 7 Neslands Faksen – Har vært veldig bra på slutten, og nå har den for alvor funnet toppformen. Gikk en bunnsolid sluttrunde i Bergen sist, mens den kun tapte for Ulsrud Tea nest sist. Feilfritt = da kan fort seieren komme nå. Vær dog litt OBS på at 11 Tomeld Ø.K. hentet 20m tillegg på Neslands Faksen nest sist, står likt med den nå, og den kan «alt» på en god dag… DOBBELT A-VALG!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.