*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fantastisk V65-omgang i vente fra Momarken

Frode Hamre er vår bankerkusk fra Momarken. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi har en helt praktfull V65-omgang i vente fra Momarken denne tirsdagen. Flere supersjokk er jobbet frem, og her skal vi jakte de store kronene...

10.09.14 15:13

Vi er kommet godt i gang med det som er en MEGET INNHOLDSRIK UKE. Det desiderte høydepunktet kommer på lørdag hvor det altså er en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang i vente. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

I tillegg til helt enorme kroner å spille om så er det også stor sport i vente fra Färjestad som altså arrangerer V75-omgangen. Blant det vi gleder oss mest til er det gnistrende oppgjøret mellom hele Sveriges kjæledegge Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen. Denne UNIONSKAMPEN er dagens høydepunkt når det gjelder sporten, og hele 300 000 tilfaller vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Før vi går over til Momarken så vil vi også nevne det at fra Bollnäs denne kvelden så er det JACKPOT i V64-spillet med start kl.19.08. Her finner du våre tips . Når det gjelder omgangen fra Momarken så har den tatt tid å jobbe ferdig med for her var det mye spennende. Flere virkelige supersjokk er pågang, og her er det bare å ta rygg om du vil være med å kjempe om store kroner...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Momarken:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Her er våre objekter fra Momarken:

V65-1 : 7 Talk That Talk – Et interessant løp innleder denne tirsdagen. Vi er nemlig klart inne på at den store favoritten Tiptoe blir overspilt, og vinkler heller vårt spill mot to interessante ideer. Draget har Connie Engebråthen kjørt med silkehansker de siste gangene, og det har rett og slett blitt fryktelig feil. Nest sist så blir den tatt helt bort, og kommer helpigg til mål. Nå sist så hadde den kvalet til Hoppe-Derby med en mer offensiv styring. Ble sittende bom fast med absolutt alle kreftene sine igjen. Vil dra stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og blir den bare ikke fast her så kjemper den om seieren. 3 Xantippe – Denne har heller ikke hatt den nødvendige flyten på slutten, og nå sist så feiler den i fra seg en tid på ca 15,3/2100ma som pigg ut mot oppløpet. Har her helt skreddersydde betingelser foran seg, og den tåler å bli brukt litt underveis. Har sett såpass bra ut at den bare må i a-gruppen sammen med 7 Talk That Talk.

V65-2 : 1 Miss Magnetic – Er VELDIG kjapp i vei, og greier den bare å svare 3 Nordanic på startsiden, ja, da kommer vårt sjokkbud til å lede dette svært lenge. Miss Magnetic er nemlig betydelig bedre enn raden, og den er slik vi ser det klart spillbar nå. Nå sist så løste den skarpt i fra start, men så kom galoppen. Ville siden ikke ta i bakfra, og vi velger å se bort ifra det løpet. Nest sist så er den bunnsolid fra dødens, og den fullfører også bra tredje sist. Kan i hvert fall 17,0 fra tet denne tirsdagen, og da blir den ikke lett å fange. Prøves som et sjokk hvor flere «små-feige» hopper vil bli overspilt.

V65-3 : 1 Quad Julry – Har utrolig fine betingelser foran seg denne tirsdagen, og den må bare prøves i dette monteløpet. På Jarlsberg tredje sist så slår den Littlejack Hanover i fra likestart. Så var den ikke på humør nest sist, mens den nå sist gikk enormt bra i kulissene etter sjenering og galopp. Får meget rutinerte Liv Pedersen opp nå, og den MÅ tas på alvor. OBS!

V65-4 : 9 Grundsvold Loke – Er feltes mest kapable hest, og vi gir den en ny sjanse her. Nå sist i tøffe omgivelser så var den indisponert for dagen, og det løpet er bare å se bort ifra. Den var bra uten at det klaffet på veien både nest, tredje, fjerde, og femte sist. Har en veldig fart i kroppen sin, og den skal bli utrolig interessant å følge i hendene på Kai Johansen. Nume Elden er GOD, men Grundsvold Loke er på ren kapasitet ikke dårligere, og den prøves derfor imot den store favoritten.

V65-5 : 6 Jackhammer – Går ned tre klasser denne tirsdagen, og uten noe tull på veien så snakker vi her om en flott mulighet. Etter pause nå sist så gjør den et meget sterkt løp etter at den ble brukt hardt underveis. Feilet kort direkte i løpet sist, før den etter hvert kom frem i dødens på Derbyvinner Viking Va Bene. Solgte seg dyrt, og den fullførte meget sterkt. Nå sitter sjefen seg selv om, og greier Frode Hamre å komme seg rundt banen med dette talentet uten galopp så snakker vi om en vinner. Vi tror hardt!

V65-6 : 5 Tarzan Simoni – Var en stor HIT tidligere i år hvor den radet opp i stor stil. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er igjen i anmarsj. Avgjorde sikkert sist, og selv om det var i billige omgivelser så gjorde Tarzan Simoni det på et positivt sett. På tirsdag så får den normalt sett tidlig tet, og vi tror også at Per Oleg Midtfjeld får dempe litt underveis. Frode Hamre har nemlig varslet et defensivt opplegg med favoritten Young Gunner. Tarzan Simoni er et bra spill i finalen om den fortsetter der som den slapp sist.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag