Fantastisk V75-fest på Bjerke

S.T.C.C. Faksa og Tom Erik Solberg imponerte stort i V75-2 på Forus sist helg og blir den ene av Nettavisens to V75-bankere på Bjerke lørdag.
S.T.C.C. Faksa og Tom Erik Solberg imponerte stort i V75-2 på Forus sist helg og blir den ene av Nettavisens to V75-bankere på Bjerke lørdag.

Nettavisen er i knallform og har spilt inn over 2 millioner siden 5. desember. Lørdag er det dobbel sjuerpott og en deilig V75-omgang fra Bjerke.

Sportspills meny lørdag:
V5 Bjerke: Hamre har bankeren
V65 Forus lørdag kveld: Vi banker Sola
Oddstips 1: Hjemme er fortsatt best for Redknapp
Oddstips 2: West Ham i fyr og flamme
Langskudd: Eibar-eventyret fortsetter i dag
Tippekupongen: Lørdagskupongen er kjempejevn

Det er en fantastisk V75-omgang som venter på Bjerke lørdag. Det er finaleløp i de ulike divisjonene og 100 000 kroner til vinneren i samtlige sju V75-løp. I tillegg byr Norsk Rikstoto på dobbel sjuerpott og derfor er også de spillemessig forutsetningene helt strålende.

Nettavisen har hatt en strålende tipsflyt de siste 14 dagene og undertegnedes V75-tips på Drammen for fjorten dager siden startet "ballet". Jeg lanserte to bankere den lørdagen, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 820 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I tilllegg er det verd å nevne noen andre høydepunkter: 1) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 2) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 3) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.

Tirsdag kveld sa det pang igjen og som sist tirsdag ble det full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

Lørdag er det altså finaleløp og undertegnede fortsetter sin trend med å lansere to bankere. Begge blir nok favoritter i sine løp, men som jeg har gjentatt til det kjedsommelige, det er ikke farlig å spille favoritter som bankere, det blir stort sett gode penger på sju rette uansett.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Min hovedbanker lørdag trenger man neppe å være superekspert for å lansere. Evighetsmaskinen 4 Winmecredit har gjort 24 starter i år og vunnet åtte og er trolig bedre enn noen gang. Fra spor fire er det tilnærmet tetgaranti, og selv om så ikke skulle skje, er Hamre-hesten i en slik forfatning om dagen at det skal gå veien uansett. Ukens sikreste V75-banker er 4 Winmecredit i V75-4.
Rangering V75-3/V5-5: A: 4 B: 9-6-1-8 C: 3-2-7-12-11-10-5

Killingmo en mester
Erik Killingmo har forbedret mang en kaldblodshest de siste årene og slik 10 S.T.C.C. Faksa så ut i debuten for Killingmo sist lørdag på Forus, er det all grunn til å tro at Morten Langli har gjort nok et godt hestekjøp. Hoppa danset unna på lette ben på mål og Ulsrud Tea var i realiteten sjanseløs til å hente noe nedover oppløpet. Den dagen var det sprint, lørdag er det full vei og det er 40 meter tillegg. Men hoppa løser veldig bra fra start og fra førstesporet på tillegg, knaller nok Tom Erik Soilberg til fra start og er oppe til 20-meters hestene tidlig. Fartsmessig er hun best i feltet og selv om vi har litt respekt for både 3 Vestpol Dronninga (forlatt Eirik Høitomts stall nå) og 12 Røste Lill, tror vi dette kan være lett match for 10 S.T.C.C. Faksa og vi var egentlig aldri i tvil om å bankerspille hoppa i V75-2.
Rank V75-2/V5-4: A: 10 B: 3-12-1-15 C: 11-9-8-13-14-2-5-4-7-6

Fikset festen sist - kan vinne igjen
I V75-1 blir naturligvis 2 Aqua Challenger favoritt, all den tid hesten står perfekt til spormessig. Veldig mye tyder på at Gunnar Austevoll sikter inn føringen på et tidlig tidspunkt og da vil mye være gjort. Det er mulig å forstå de som bankerspiller hesten, men vi tar med et par hester til da Aqua Challenger aldri har vært til å stole helt på.

Lørdag 5. desember satt Nettavisen med skapet "fullt av penger" når V75-7 skulle slippes avgårde i Drammen, all den tid vi hadde en hel bråte med andelslag som satt igjen med banker på Rapido Va Bene. Fra spor tre bar det rett til tet og da var i realiteten løpet kjørt. Lørdag er det spor elleve som gjelder og da må Rapido Va Bene for n'te gang denne høsten gjøre jobben selv. Hesten er så bra nå, at det kan gå, men lett blir det ikke. På det største V75-forslaget tar vi også med 9 Chocolate Day. Hesten står til for et fint løp lørdag og Frode Hamre er positiv til hesten. Blir svært lite spilt på lørdag, og kan detonere et sjokk allerede i V75-1.
Rangering V75-1/V5-3: A: 2 B: 11-9-10-7 C: 5-4-12-3-6-1-8

Soho garderes
Både lørdag 25/10 på Forus og lørdag 15/11 på Jarlsberg bankerspilte Nettavisen 8 Soho i V75-spillet med suksess. Etter de to startene har Soho tatt ytterligere en seier i et løp på Bjerke. Lørdag blir hesten en av omgangens største favoritter i V75-5, men denne lørdagen velger vi å gardere. Fra spor åtte er det ikke lett å vite hva Kim Pedersen skal velge på fra start, men noen gratis tet blir det ikke og da kan hesten være sårbar. Favoritt skal selvsagt hesten være, men vi strør på med litt garderinger. 

Første gardering blir stallkompisen 9 Sigma Vang. Hesten spurtet strålende sist lørdag og var centimetre fra å snappe seieren fra Dreaming Princess. Kim Pedersen som kusket den dagen, mener Soho er en bedre hest, men fra spor ni kan Sigma Vang få smygen igjen. Se opp. 6 Denise Of Boko var storfavoritt i V75-løpet som nettopp Soho vant på Leangen 4/10. Etter den starten har ikke Denise F. Boko vist helt toppform, men rapportene fra Frode er positive før denne starten og normalt er hun god nok til å vinne et slikt løp.

10 Real Child plasserte vi først på vår rangering når hun vant V75 i sitt siste løp på Leangen 29/11. Litt dårligere forutsetninger lørdag da spor en er byttet ut med spor ti, men hoppa holder hysterisk form og vi betaler på samtlige V75-forslag. Eirik Høitomt er småoptimistisk med 2 Glitter In The Air og sammen med 3 Deloria (skal kjøres i tet), 4 I Have A Dream (så veldig fin ut etter galopp sist lørdag) og 12 Chica N.L. (kan rekke frem dersom det blir tempo) får alle plass på vårt største V75-forslag.
Rangering V75-5/V4-2: A: 8 B: 9-6-10-2-3 C: 12-4-1-5-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jerven kan by opp til kamp
V76-6 er finalen i kaldblodscupen og 10 Elmer blir atter stor favoritt. Seksåringen som trenes av Lars O. Romtveit og som har blitt kusket så forbilledlig av unge Silje Kristin Eilertsen på slutten, går fra klarhet til klarhet og er den naturlige favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Men denne lørdagen har fireårige 4 Fjord Jerven fått 20 meters forsprang kontra løpet på Leangen sist, og det kan være nok til at Jerven byr opp til dans. Nå er det slett ikke sikkert 4 Fjord Jerven får kjørt seg til tet, men sjansen til å slå Elmer har han og på de to minste V75-forslagene står vi på disse to.

På det største forslaget betaler vi også for 11 A.B. Lom'n da denne kan få en pangstart fra 20 meter tillegg. Så pigg ut som fastlåst bak vinneren Finnskog Sjefen på Jarlsberg søndag og trener Arthur Bø har form på hestene. Gunnar Austevoll får oppgaven med å få 1 H.G. Imar feilfritt ut fra start. Skulle han lykkes med det, vet vi hvor god H.G. Imar kan være på en maksdag. Det gjør at hesten får en plass på det største V75-forslaget.

Vi stopper på fire hester på det forslaget, vel vitende om at 13 Lex Lodney og 9 Odd Herakles holder hysterisk form om dagen og at heller ikke hester som 5 Norheim Jærv eller 12 Doktor Jaros er sjanseløse, ei heller strekhestene 3 Nume Balder eller 2 Mjølner Komet.
Rank V75-6/V4-3/DD-1: A: 10 B: 4-11-1-13-9 C: 5-12-3-2-14-8-7-6

V75-4/V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter auto.
Veldig flott klasse på dette løpet der vi setter tøffingen 8 Rocketeer først. Treåringen som trenes Morten M. Ottersen fikk en svært dårlig start i sitt siste løp som storfavoritt i et V75-løp på Leangen. Til tross for det hadde hesten avgjort i god tid før mål. I starten før fullførte hesten strålende til tredje bak Westergaars solide treårsduo Thai Navigator og Spicy Joy. Tross åttendespor setter vi hesten først.

3 Keegan L. falt med flagget til topps sist. Det var i et V76-løp på Bjerke der hesten måtte trave i dødens på favoritten Peder Mykla i sisterunden. Knakk denne, men kunne ikke stå imot vinneren Black Novembers siste støt. Bra startspor lørdag og garantert med i striden igjen. 9 Black November gjorde trolig karrierebeste nest sist da han vant et V75-løp sammen med Hans Jørgen Eggen, tross hardkjør underveis. Sett i lys av det, var det ikke veldig overraskende at hesten vant sist onsdag.

Vi betaler også for Hammersborg-duoen 11 Positive G.T. og 6 Hawking. Førstnevnte er under rivende utvikling, mens sistnevnte holder kanonform og kuskeforsterkes med Geir Vegard Gundersen lørdag. Fem hester får plass på våre forslag i V75-4.
Rangering V75-4/V4-1: A: 8 B: 3-9-11-6 C: 1-10-7-4-5-2-12

V75-7/V4-4/DD-2 - Finale Bronsedivisjonen. 2100 meter autostart.
Et herlig varmblodsløp avsluttet V75-rebusen denne lørdagen og både sportslig og spillemessig holder løpet høy klasse. 

Ustabile 9 Bonjovi B.R. blir vår knepne favoritt. Vi hadde litt skrellfeeling for hesten sist i Drammen og det var ikke langt fra at hesten hentet igjen rømlingen It's All In The Game mot mål. Spor ni trenger slett ikke bli feil i dette løpet.

10 Quickstile var med det i det samme løpet, men en vel ivrig Kristine Kvasnes falt for eget grep med å presse opp farten på vinneren It's All In The Game underveis. I startene forut var Quickstile kanongod, og han skal selvsagt tidlig på her.  Fra gode startspor skal formhestene 3 C.C. Simon og 1 Nora's Dream begge tidlig på.

11 Osceola har ikke startet på nesten to måneder og trener og kusk Tom Erik Solberg er litt usikker på formen. sammen med meget formsterke 7 It's All In The Game får dog begge plass på samtlige V75-forslag og det betyr at vi står på seks hester på alle forslagene.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 9 B: 10-3-1-7-11-8 C: 5-2-4-6-12