Fantastisk V75-meny!

Sørlandet 3-års cup for begge raser skal avikles denne helgen, og når vi i tillegg har Kristen T. Gundersens Æresløp og Arnt Paulsens Minneløp for eliten å se frem til kan det bli en minneverdig lørdag.

Klikk her for å se våre V7-forslag.

Det er således ikke bare spillet som står i fokus denne lørdagen, men i jakten på syv rette støtter vi oss til 10 Carpe Emmanova i den femte avdelingen. Home Alone-datteren har imponert stort ved flere anledninger, og mot relativt behagelig motstand tror vi 4-årshoppa sprinter inn til årets fjerde triumf. Holm-traveren fungerte ikke som best i den nest siste starten, men var klart bedre til seier på flotte 14.8 over dagens distanse etter litt pause i den siste starten.

Sportspills meny lørdag:
Oddsen:Barcelona tar hevn på Sevilla
Tippetips: Vi tror Tottenham får trøbbel borte mot Stoke
Tippeligaen: Her er fullstendig karantene- og skadeoversikt

Løp i kroppen har normalt gjort veldig godt (storvokst denne hoppa), og dersom vår soleklare banker for dagen leverer en slik avslutning som hun gjorde ved sin triumf i den tredje siste starten (11.0 siste fem hundre), ja så tror vi de øvrige konkurrentene må konsentrere seg om å kjempe om sølvet. Vi ser ikke bort i fra at den kapable frøkna viser frem 13-tallet på lørdag, og det er ikke de øvrige i nærheten av å kunne matche.

Annonse: Grøstad/Lerum spilte inn over 70.000 sist lørdag, i dag byr de på nye godbiter

Herlige 3-årsløp!
I hhv innledningen og V75-3 støter en rekke flotte ungdommer sammen i kampen om 100.000 kroner i førstepremie hver seg i Sørlandets 3-års cup, og i V75-1 er det kaldblodshestene som skal i aksjon. Etter sin meget imponerende triumf på sterke 25.9 full vei på Biri i den siste starten kan ikke 9 Dotterud Teddy unngå et relativt klart favorittstempel. Alm Viktor-sønnen er trolig rett i ryggen på hestene som har 20 meter forsprang mer eller mindre direkte, og på fart til slutt er det ikke mange 3-åringer i dette landet som matcher Romtveit-traveren.

Et fantastisk løp leverte 5 Moe Svarten til seier på solide 26.4 full vei (24.5 siste tusen) i Bergen i den siste starten, men Håkonsen-traveren har som kjent så langt ikke løst krona utenfor Forus/Bergen. Selv om Åsajerven-sønnen stod alene i volten sist måtte han ha leiehjelp, og det forteller det meste om hvor vanskelig denne 3-åringn er fra start. Vi mistenker at Håkonsen-traveren står igjen og hopper på ny, men dersom starten skulle gå smertefritt skal den hyperkapable 3-åringen selvsagt regnes med solide vinnersjanser.

I rivende utvikling er 8 Nes Odin, og Moe Odin-sønnen til Ove K. Karlsen får en plass på våre to største spilleforslag. Etter et strålende løp etter tidlig galopp i den nest sist starten (levert en helt rå sisterunde) vant han kontrollert sist, og dersom en av forgrunnsfigurene hopper seg vekk fra start er vi ikke hundre prosent sikre på at favoritten i løpet henter 20 meter på 10-prosenteren i spillet.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Vi er rimelig sikre på at 2 Taran er klart best på kapasitet i oppgjøret for varmblodshestene i den tredje avdelingen, og i en feilfri utgave tror vi Wiig-traveren knuser dagens konkurrenter, selv fra utvendig posisjon. Etter tre bunnsolide triumfer endret treneren litt på balansen i den siste starten, noe som ikke slo heldig ut (ble for lett, og galoppen kom som brev på posten). Nå er det tilbake til det som fungerte veldig bra, og da skal ikke galopprisikoen være spesielt høy.

En ukomplisert type er 1 Trinitro snakk om, og etter sine flotte innsatser i kval og finale i Märtha-løpet på Biri er den startkjappe Rite On Line-sønnen hesten å fange fra spiss. Vi tror dog ikke Ottersen-traveren er like tøff som vår banker på de to minste forslagene, men den stabile 3-åringen kan her score på sin travsikkerhet.

Kjøp Nettavisens spilleforslag til V75-løpene her!

Flotte eliteoppgjør!
I de to avsluttende DD-løpene braker en rekke skarpskodde travere sammen i kampen om hhv 150 og 100.000 kroner i hhv Kristen T. Gundersens Æresløp og Arnt Paulsens Minneløp, og vinnerkandidatene er mange i begge løpene.

I eliteløpet for varmblodshestene i den sjette avdelingen setter vi 6 Navy Seal US fremst med forventet tøft tempo på forestillingen. Det bør ligge an til litt kjøring innledningsvis i dette oppgjøret, og med sine sedvanlige tunge avslutninger regner vi med at den tøffe Varenne-sønnen kjemper i fremste rekke når pengene skal fordeles til slutt.

Kjører om teten gjør 4 Cromwell, og dersom det ikke koster alt for mye å komme dit kjemper garantert den flotte Credit Winner-sønnen om seieren. Det var lite å si på at det ble litt stumme bein siste 100 sist etter tøft tempo hele veien, og at den seiersvante Midtfjeld-traveren kan ta årets femte triumf her er vi ikke det minste tvil om.

Hysterisk form holder 7 Gentle Tilly, men Stareng-traveren sliter litt med å få satt prikken over i`en. Ille til står 8 Megaman Neo, og det må klaffe litt på veien fra dette sporet for at den formtoppede Super Arnie-sønnen skal kunne gå helt til topps. Vi syntes 1 Tintia Love har vært milevis unna sitt beste i hele sommer, og når Super News-datteren trolig havner i et innvendig par i køen føler vi at det ser tungt ut.

Deler av eliten støter sammen på en kjapp sprint i finalen, og lekkert til på strek i sitt springspor står 6 Lome Stjernen. Spikeld-sønnen kommer fra Sverige med glitrende treningsrapporter i ryggen, og dersom 9-åringen skulle nå føringen i løpet kan han vise seg å bli svært vond å fange.

12 Neslands Loke er dog ingen kastekjepp, og den seiersvante Moe Odin-sønnen til Åsbjørn Tengsareid har vunnet fra tilsvarende forutsetninger før. 7-åringen var strålende ved sin siste triumf på sterke 23.2 i Skien, og formen er bare sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause.

Tre lite spilte outsidere finner vi i form av 3 Grinstad Jahn (uheldig sist, men veldig god forut for det), 5 Trollgutt (trolig sterkt forbedret med løp i kroppen) og 8 Amor Even (slår til når man minst aner det).

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her!

Øvrige vurderinger
V75-2: Sannsynligheten for at både 3 Gigant O. og 4 Mieux De Quattro galopperer seg vekk skal ikke være spesielt store, og da skal i så fall sjansene for at vinneren av dette løpet er nevnt være svært gode. Førstnevnte så lekker ut ved sin siste triumf på solide 15.3 over stayerdistansen (vant sprettlett med krefter spart), og fra spiss kan Coktail Jet-sønnen bli alt annet enn lett å fange.

Sistnevnte har imponert ved flere anledninger, og bak startbilens vinger har ikke den hyperkapable Tjomsland-traveren funnet på noe hyss. Innsatsen til femte etter stort terrengtap innledningsvis i Sølvhesten på Travparken i V75`en i den siste starten var av beste merke, og en lav 14-tid bør Coktail Jet-sønnen kunne vise frem på lørdag.

V75-4: Vi støter her på dagen mest åpne løp, og bred gardering er å anbefale. Favoritten 9 Torpana står i et litt sjanseartet fjerdespor, og etter lang pause tror vi seiersmaskinen (vunnet syv av ni starter så langt) til Øystein Tjomsland kan være snakk om en favoritt i fare.

Lekkert til på strek står 4 Tormod, og når champion Eirik Høitomt setter seg opp bak den kapable Moe Odin-sønnen snakker vi om vår naturlige utgang på det store systemet. 5-åringen prøvde seg i V75`en sist på travparken, men da ble det doble galopper (trolig en trippel-plass som gikk fløyten på den siste).

Det vrimler dog av outsidere i dette løpet, og det er spennende nok med Vidar Hop opp bak 8 Trygfaks. Åsajerven-sønnen var positiv til sølv på fine 28.8 sist, og en slikt tid bør rekke langt i dette laget her. Skyhøy kapasitet er det på 10 Ariladden, og når det meldes fra trenerhold om at Slogum Bjørn-sønnen trener sterkt forbedret etter diverse endringer i opplegget (bl. a på balansen) bør 10-prosenteren i spillet vurderes tidlig.

Flott uke så langt...
Etter superklaffen på mandag hvor vi spilte inn noe nær 50.000 kroner på våre foreslåtte spill gikk våre to største spilleforslag inn på Klosterskogen i dag fredag, og de som fulgte forslaget på 420 kroner kunne inkassere småpene 2901 kroner.

Spilleforslag
Til V75-løpene på Sørlandet har vi satt opp fire V7-forslag på hhv 140, 420, 840 og 2088 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

PS. Vi velger kun å gå for syv rette denne gangen, og vi får da 2.5 ganger gevinsten dersom vi har krysset av for alle syv vinnerne!

Innleveringsfrister Sørlandet
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet på NRK2 kl. 19.00-19.45 på lørdag!