Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Harstad byr på en svært spennende V75-omgang lørdag, og det er en V75-omgang som vi gleder oss mye til. Det pleier nemlig å bli kjøring på denne dagen, og veldig mange har satt sine hester litt ekstra opp. Her er det lite "pusing", stallkjøring finnes ikke, og vi elsker denne dagen fra Harstad. Hadde det vært opp til oss så skulle gjerne denne banen fått en ekstra V75-omgang i året. Når det gjelder lørdagens V75-omgang så tror vi igjen at det kan bli flotte kroner til de med riktig rekke. Vi banker 3 Mellem Frost (V75-2), og blir overrasket om den ikke leker hjem sitt løp. BANKER!

Våre komplette V75-tips er som følger:

V75-1 : 9 Rambunctious Ravin – Var helt enorm når den vant dette løpet i fjor, og gikk da 16,0/3030m med en galopp på rundt 50m. Spurtet ganske bra mot eliten sist, og er satt opp for lørdagens oppgave. Drar stor fordel av et lite felt, og vi tror på en meget god sjanse om den skulle levere på topp i år igjen. 10 Selmer I.H. – Blir hardt betrodd, og den var en av dagens tyngste favoritter når vi la ut våre tips på fredag. Trakk seg mye til slutt sist, og var slått av et par veldig middels travere da. Gangen før ble den kjørt ned i kjelleren etter et for tøft opplegg, og vi er fakta noe usikre på formen til denne. Leverer den absolutt på sitt beste, ja, da vinner den, men etter å ha sett den på slutten blir den kun et 2-valg for oss. At den får opp Dalen er naturligvis et stort pluss.

5 One Touch – Er veldig bra, og den har aldri tapt når den har tatt turen til Harstad (vunnet 3 av 3). Jogget rundt feltet fra femte utvendig sist, så meget bra ut, og kom fullanket til mål. Vi får ikke sjokk om denne går 17,0 på distansen, og det er en tenkbar skrell i V75-innledningen.

Vår rangering : A : 9 B : 10-5 C : 11-3-1-7-2-6-4-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Harstad. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 3 750.

V75-2 : 3 Mellem Frost – Ble spurtet ned på streken av en smygkjørt Guli Orkan (stod 40m bak) sist, og da skal man tenke på at nevnte hest har 462 000 på konto… Var riktignok ikke helt på topp, og Liss-Karin Sandvik tror den skal være forbedret til lørdagens start. «ALLE» vil ha ryggen til favoritten, og det vil overraske oss om noen svarer. Den som svarer vil nemlig ikke vinne løpet, men det kan likevel favoritten gjøre. Vi tror på tidlig tet, og er den ikke syk for dagen så må sjansene være svært gode. SPILLES! 12 Daragon – Er kanskje den beste hesten i feltet, og den har møtt betydelig bedre hester enn dette tidligere. Kommer nå ut etter et lengre avbrekk, men vi vil tro at formen er fin når man velger å melde den rett ut i V75. Kusken er knallgod, og Daragon må med om favoritten garderes.

10 Stjerne Kompis – Var ikke på topp sist, men bedre gangen før hvor den fullførte fint. Stod da 20m bak Mellem Frost, og er altså 20m billigere ute på lørdag. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 12-10-11-5 C : 7-8-2-1-9-6-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Harstad. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 3 750.

V75-3 : 9 Marciano – Vant dette løpet i 2019, og spurtet inn til en tredjeplass i fjor. Satt da for langt bak, men spurten var fin. Har vel ikke vært veldig bra i år, men gikk 10,5/1140ma under sal sist, og det kan tyde på at den er på vei mot litt form igjen. I dette løpet så lukter det «villmannsbøtting» fra Thomas Ålund fra spor åtte bak bilen, for aldri i verden om han reiser til Harstad for å ta opp. Det skjer bare ikke. Dermed tror vi det kan bli riktig å komme bakfra med sparte krefter, og det vil Marciano gjøre. Dalen kjører, og dermed er hesten i de beste hender. SPILLES! 4 Elite B.R. – Var fantastisk i dette løpet i fjor, og forsvant inn til en meget enkel seier. Gikk da uten sko, og det blir samme balanse lørdag. Gikk med sko sist, og var helt OK til seier da. Er betydelig bedre skoløs, og favoritten er selvskreven på bongen.

2 Nolimitjimmit – Havnet utvendig Elite B.R. sist, og var bunnsolid i nederlaget. Spor langt inne i Harstad er ikke det beste, og den skal virkelig være kvikk i vei om den skal være med å kjøre om teten her. Pleier dog å dukke opp der fremme i omgivelser som dette, og den får stå som løpets outsider. Var toer i dette løpet i fjor, mens den feilet seg bort som favoritt i 2020.

Vår rangering : A : 9 B : 4-2-5 C : 8-10-1-6-7-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Harstad. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 3 750.

V75-4 : 4 Sellanrå – Er veldig grunnkapabel, og kammet med seg seks seire i fjor. Fullførte sterkt fra dødens sist, og det skal bli spennende å se om svært dyktige Tina Lagesen har prikket formen på sin springer til denne starten. Er flink fra start, og fra tredje omvendt kan det kanskje bli tet. Skulle den komme seg foran på en lynrask bane så kan fort dette løpet være over, og den står klart først på vår rank. 3 Hassel Nora – Var ute i forsøk/finale i Sverige sist, og stod i begge løpene på likestart med 12 Guli Orkan. Var flink i både forsøk og finale, nå er den billigere ute, og må med på en tidlig gardering.

5 Maris Rappfot – Satt bom fast med vinnerkrefter tredje sist, mens den gjorde et sterkt løp uten at det klaffet helt sist. Er god nok med klaff, og den får stå som løpets outsider. Ellers liker vi strekhester i løp som dette, og spesielt når det er meldt om et herlig solvær over Harstad på lørdag. Da blir nemlig banen meget rask…

Vår rangering : A : 4 B : 3-5-12-11-8-1-2-6 C : 10-7-13-14-15-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 11 S.K.’s El Capitano – Var ute på denne dagen i Harstad i fjor, møtte der betydelig tøffere motstand enn hva den gjør på lørdag, men spurtet likevel fint da, og gikk faktisk 13,9/2040ma med krefter igjen… Gikk fullt godkjent i kulissene på Jarlsberg sist, og formen er nok ikke så verst. Møter veldig riktig motstand, og får bare kusken til styringen så dukker denne med garanti opp langt der fremme. OBS! 7 You C. – Er i toppform, og gjør nesten bare fine løp. Vant veldig enkelt sist, mens den vant sikkert fra dødens nest sist. Avviste da en smygkjørt 10 Newton Tooma. Er normalt HET mot riktig motstand, og kan opplagt vinne dette om det bare klaffer litt underveis. Motbudet.

10 Newton Tooma – Er det en veldig «HYPE» på, og den får mange tilhengere i totoen. Var altså sjanseløs mot You C. selv om den fikk en langt bedre reise tredje sist, og den skal være ordentlig bra her om den skal runde til seier. Vi skjønner naturligvis at den er solid kuskeplusset med Magnus Teien Gundersen, og plukker den med som en gardering, men heller ikke noe mer.

Vår rangering : A : 11 B : 7-10-9-6 C : 12-3-8-5-2-4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 3 Villdensky – Var 30m foran 10 Kringlers Viktor når den feilet som helt klar mot oppløpet sist. Varslet endelig litt skikkelig form, og den må være veldig spillbar på lørdag. Her burde den komme seg gratis foran, banen blir lynrask, og med Dalen opp her så ser det meste veldig bra ut på forhånd. Dette er lørdagens beste objekt, og vi tror en hel del på tet og slutt. 10 Kringlers Viktor – Har hatt grisetur på slutten, og fått to seire i gave. På lørdag må den være helt på topp skal den vinne på egenhånd, og vi nøyer oss med å ranke den inn som et 2-valg.

13 Myr Faksen – Har ikke for vane å lykkes i dette løpet, og hvordan vil denne gamle hesten reagere å få en kusk som Ove A. Lindqvist bak seg? Ove er ikke kjent for å kjøre veldig snilt, og vi er fakta litt usikker på om kuskevalget her var det riktige for en slik hest. Er god nok, og feilet altså i fra seg seieren sist. Blir dog kun en outsider for oss.
Vår rangering : A : 3 B : 10-13-14-7-2 C : 1-8-11-9-12-4-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 5 Pretty Devil – Har alltid vært grunnkapabel, men i år har den stabilisert seg, og utviklet seg videre. Var morsk i Boden tredje sist, og den gikk en svett sluttrunde i sporene da. Vi hadde faktisk 12,3 s 1400m på den, og det er veldig sterkt i denne klassen. Når den vant i Sverige nest sist så la den inn 11 s 1000m. Vant så enkelt i Bodø sist, og kom til mål med krefter igjen. Kommer den seg bare frem i dødens her så må den ha en stor sjanse, og for oss er dette et soleklart førstevalg. 12 Thai Knight – Kom ut i ny regi sist, og var ikke tom etter smygreise. Da møtte den langt bedre hester enn dette, og den varslet form direkte. Står kaldt til nå, men den er solid kuskeplusset, og vi likte den såpass godt sist at den er svært tidlig på vår rank. Motbudet.

1 Seeweed – Har vi aldri blitt veldig imponert av, men den er forbedret i ny regi, og den var knallgod til seier i sitt siste løp. Da leverte den nok karrierens beste løp, men det var uten sko på alle fire, og på lørdag blir det sko på alle fire. Leder nok lenge om den forsvarer sporet, men er den virkelig hard nok i skallen til å konkurrere mot en såpass god hest som Pretty Devil? Vi ranker mye spilte Seeweed ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5 B : 12-1-6-4 C : 11-8-2-10-3-9-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.