PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 er i gang klokken 16.20


V75 er et fantastisk spill som ofte gir meget solid betalt. Under torsdagens V75-omgang til Halmstad greide ingen å løse rekken, og dermed har vi en V75 MULTIJACKPOT på nyttårsaften som nå er på ca 43 millioner. Vi kommer naturligvis med fyldige tips til den omgangen, og da får du også vår komplette rank.

Vi har tatt en titt på de største V75-gevinstene i Sverige, og de er som følger:
1) 67.312.633
kroner, 27 februar 2010, Axevalla
2) 56.347.408 kroner, 14 januar 2012, Åby
3) 47.360.999 kroner, 7 juli 2007, Halmstad
4) 45.285.093 kroner, 24 juni 2007, Kalmar
5) 43.058.556 kroner, 10 desember 2016, Färjestad.

Søndagens V75-omgang på Solvalla er helt fantastisk, og det skal altså kjøres finaler. Kvaliteten på løpene er som vanlig HØY, og det er flere av løpene hvor omtrent samtlige kan vinne. Dette bør gi meget solid betalt, og vi spiller frekt i jakten på storcashen. Vi banker 9 Ble Du Gers (V75-3), og tror denne pansermaskinen moser alt igjen. Våre komplette tips til søndagens V75-omgang er som følger:

V75-1 : 3 Eddy West – Rørte det til for seg sist, og det er ikke slik denne pleier å være. Tilbake på sitt beste er det snakk om en svært god hest i denne divisjonen, og får den bare ryggløpet sitt så er den ekstremt speedig. Har fordel av distansen nå, og med tempo skal det en god hest til for å svare denne nedover oppløpet. SPILLES! 6 Algot Zonett – Vi har ikke sett målfotoet fra løpet sist, men vi trodde altså denne var først når de gikk i mål. Må ha tapt helt hårfint, og den var kanskje ikke helt på topp da. Daniel Wäjersten er svært dyktig å sette hestene sine opp for viktige oppgaver, og vi forventer en Algot Zonett på sitt beste denne søndagen. Motbudet.

7 Emoji –
Får mange tilhengere i totoen, og den var solid i nederlaget sist. Risikerer igjen å måtte gjøre mye jobb, og i våre øyner er den derfor en favoritt i fare.

Vår rangering : A : 3 B : 6-7 C : 5-9-4-2-8-1-10

Søndag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-2 : 6 Ikaros Sisu – Er en traver som Uhrberg holder skyhøyt, og den var rett og slett rålekker når den vant sprettlett fra dødens sist. Avslørte da at den kan være noe for Derby i 2022. Opptrer den like stabilt/fint nå, ja, da er dette hesten å slå, og det er snakk om en motivert favoritt. 8 Grand Canyon Sisu – Holder vi HØYT på ren kapasitet, og den er spennende som for lite spilt. Fungerte ikke optimalt tredje sist, men vi hadde altså 08,8 s 800m etter galopp på den da. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og er perfekt matchet inn i denne finalen. Er veldig kjapp fra start, og med klaff på startsiden er den god nok i massevis. SE OPP!

1 Gordon Brodde (denne ble strøket søndag) –
Har vist bra kapasitet hos Hans-Owe Sundberg, men var uansett kraftig forbedret når den debuterte for Svante Ericsson sist. Jogget altså 12,9/2140ma, og imponerte veldig. Er kjapp fra start, og har ikke løpet sist kostet mer enn det smakte så er den helaktuell fra innersporet.

Vår rangering : A : 6 B : 8-3-2-9-11 C : 4-12-5-10-7

Søndag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-3 : 9 Ble Du Gers – Er en panservogn av en traver, og den bare moste en tilsvarende gjeng på Åby sist. Niendesporet passer perfekt, kusken er knallgod, og dette er en traver som tåler å bli brukt underveis. Kommer trolig frem i dødens runden igjen, og må ha en stor sjanse. SPILLES! Mange i Sverige kommer nok å spekulere litt mot Ble Du Gers på søndag, og den blir neppe veldig hardt betrodd.

4 Lucifer Lane – Spurtet meget sterkt bak Ble Du Gers sist, og er det store skriket fra Sverige. Kan fort få tet nå, men har den virkelig skalle til å svare Ble Du Gers nedover oppløpet? Vi tviler! 6 Dragster – Var i superform på samme tid i fjor, og er på vei mot formen igjen i år også. Gikk fullt godkjent sist, og er en tenkbar skrell selv om det er Roger Malmqvist som kjører.

Vår rangering : A : 9 B : 4-6-10-11-7 C : 1-2-5-3-8

Søndag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-4 : 6 Nova Mahiron – Er et løfte, og en knallgod hoppe. Stod feil inne i et løp sist, og havnet dessuten på vingel innledningsvis. Gikk uansett strålende, og fullførte sterkt i kulissene. Gangen før spurtet hun bra via siste indre, og tapte kun knepent. Er veldig kjapp fra start, her kan det bli tet, og da skal det en ordentlig god hest til for å plukke henne ned. SPILLES! 1 Kia Ora – Er ekstremt forbedret i ny regi, og løpet som den gjorde sist var helt utrolig bra. Havnet aldeles feil på det, og ble etter hvert bakket ned i køen. At den da skulle komme tilbake, og vinne løpet, ja, det var det ingen som trodde på. Gangen før ble den sittende bom fast som fulltanket. Kan absolutt vinne igjen, og må naturligvis med på en tidlig gardering.

7 Ies Elisabet – Er en tenkbar skrell, og en hest vi plukker med på en tidlig gardering. Trengte løpet i kroppen etter pause sist, og ventes forbedret lørdag. Er herdet mot mye gode hopper, og har en helt riktig oppgave foran seg nå. Skreller om det bare klaffer litt underveis?

Vår rangering : A : 6 B : 1-7-15-12-9-13 C : 4-8-10-14-5-3-2

Søndag venter en ny V75-OMGANG fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-5 : 11 Your Dreamlove – Her prøver vi oss med en på det virkelige dypet, men dette er en hest som er god nok å skrelle. Den skuffet riktignok ved å bli spurtet ned sist, men vi er fakta usikre på om dette er en hest som skal gå i tet. Passerte mål med krefter igjen nest sist, og tredje sist. Fjerde sist viste den 12,9 s 1900m / 10,7 s 900m, og var knallgod. Får den bare litt tempo så kan den komme på lette bein nedover oppløpet, og den må passes som svært lite spilt. 9 Kimi Di Quattro – Løste overraskende kjapt ut bak bilen sist, og suste til tet. Holdt siden sikkert unna, og var god. Tredje sist spurtet den bra i kulissene, og gikk altså 12,8/2140ma etter en avslutning i 10-fart. Står i et spennende smygspor nå, og er tidlig på vår rank.

3 Powerbank – Spurtet sterkt sist, og det kan være slik at treneren her har prikket formen på sin springer perfekt til denne finalen. Er bra fra start når den blir laddet med, og skulle den komme seg foran så har den en flott sjanse. Må med på en tidlig gardering.

Vår rangering : A : 11 B : 9-3-1-2 C : 6-7-4-8-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 9 Roofparty – Robert Bergh er en fantastisk trener, og en tryllekunstner med avkom etter Love You. Her har han selv kjøpt inn grunnkapable Roofparty, og vi blir ikke overrasket om han allerede da hadde plukket seg ut dette som en mulig oppgave med hele 300 000 i førstepremie. Måtte naturligvis ha en blåser i kroppen etter oppholdet, det fikk den sist, og det ble veldig enkelt på en krevende bane. Er kjapp ut, den har kapasitet til å senke alt, og den er verdt et forsøk som lite spilt i hendene til Per Lennartsson. 15 Racing Brodda – Var klink overlegen i dette løpet i fjor, men var nok litt mer formsterk da. Har uansett en OK form, og var klart godkjent toer bak topphesten Don Fanucci Zet sist. Kan blåse ned alt om den viser seg frem fra sin beste side, og er naturligvis tidlig på vår rank.

11 Carry Cash – Holder toppform, og den har radet opp på slutten. Den går gode løp med sko, Kihlström er en perfekt kusk i slike stayerløp, og den bør dessuten komme OK avgårde fra et bra spor i volten. Dette er vår outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 15-11-6-8-4-7-1 C : 14-3-10-2-12-5-13

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 6 M.T. Oscar – Er en ordentlig tøffing som vi holder svært høyt i denne klassen. Den plukket ned gode hester sist, og gjorde det med krefter igjen. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og det skal kun ha gjort godt. Gjør gode løp med sko på alle fire, og vi liker dessuten at den er solid kuskeplusset med Ulf Ohlsson. Er også blitt strøket inn et spor, og dette ser dønn riktig ut på forhånd. Er en banker for de frekke! 11 Champ Lane – Andreas Lövdal har hatt et fantastisk år, men var nok ikke fornøyd med styringen bak denne sist. Hesten var stor i nederlaget, men tapte altså løpet når kusken «sov» runden igjen. Her kan det bli revansje da den duger på kapasitet! Så fakta bedre ut med sko på alle fire enn hva den har gjort skoløs… Må med på gardering.

4 Quantum Roc – Leverte en solid avslutning sist, og kom til mål med krefter igjen. Vi liker skarpt kuskeplusset med Kontio opp, og nå kan det fort bli slik at han klinker til direkte. Kontio får ofte hestene til å løse voldsomt fra start, og skulle han greie å ta seg til tet, ja, da trenger ikke den bli enkel å ha med å gjøre. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 11-4 C : 5-9-1-10-3-8-12-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.