Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V75-omgang med Gulljackpot

V75-1 starter klokken 19.30! GULLJACKPOT = dobbel sjuerpott! Vi byr på fyldige V75-vurderinger, og her skal vi kjempe om den "ekstra deigen"! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 19.30


Forus Travbane byr altså på GULLJACKPOT I V75-SPILLET denne kvelden, og bongene må være levert inn før klokken 19.30. Omgangen som venter er klart spennende, og vi har jobbet frem en god del snadder i løpene. Vi skal prøve å felle flere av favorittene, og du vil like infoen som serveres. Kveldens beste banker kan vi dog ikke gå i mot, for 8 Odd Herakles (V75-4) er i en helt egen divisjon. Leker normalt hjem en ny seier, og vi kan ikke gjøre annet enn å gå ALL IN!

Sjekk ut våre fyldige V75-vurderinger til kveldens løp:

V75-1 : 5 Ghandi B.R. – Vi prøver oss med en frekkis i et ganske åpent stayerløp, og vi gjør det med en traver som vi likte godt sist. Ble da sittende bom fast, og kom til mål med masse krefter igjen. Har tidligere stått likt med 9 Harley D.E. som den nå står 20m foran. Klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være fine, og vi iler altså til med tipsnikken. 10 Innovation Love – Balanserte man bort i monte sist, og det kostet seieren. Viste stor fart mellom galoppene, men ble altså for lett i balansen. Har vært best i monte, men vær OBS på at dette er en herdet traver som ikke går av veien for et løp over lang distanse. Stine Birkeland har garantert hesten i orden når man først tar turen, og den er tidlig på vår bong.

8 I Am The Tiger – Er BEST, men den er ikke å stole på, og galoppen etter pause sist overrasket ingen. Feilfritt = da har denne en stor sjanse. 1 Burning Love E.P. – Er vrien på volte, og det er overhengende fare for galopp. Var bra etter pause sist, den liker litt lengre løp, og dukker opp der fremme om den bare skikker seg nedover startsiden.

Vår rangering : A : 5-10-8 B : 1-3-9-11 C : 2-7-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-2 : 3 Lucky Queen Soa – Blir veldig hardt betrodd her, og det er også snakk om en motivert favoritt. Var dog seig i takene i årsdebuten, og hadde faktisk litt problemer å henge med når tempoet ble skrudd opp. Fullførte greit, men har vært bedre før. Nå får den to veldig tette starter, og slår det heldig ut så er den nok en god del forbedret til denne oppgaven. Før den viser superform så avstår vi likevel fra et bankerspill.

7 Admiral Knick – Er på vei mot storformen, og var tapper i nederlaget mot meget gode Sam The Man sist. Tåler å bli brukt litt underveis i løpene, og man risikerer å måtte gjøre jobben på utsiden av favoritten. Med toppform så kan det likevel gå, og dette er i første rekke den vi frykter mest. 1 Pantani – Var meget god i årsdebuten sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og blir den bare ikke fast så er den med å kjemper om det. Løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 7-1-8 C : 6-5-4-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-3 : 8 Oz – Er en traver som Lars Magne Søvik har gjort en fantastisk jobb med, og du verden hvor bra denne har blitt. Var helt RÅ i nederlaget mot Cicero T.G. nest sist, mens den avgjorde sikkert når lukene kom sist. På klokken stod det da 14,1 s 1000m med krefter igjen. Er så god at den kan vinne dette fra dødens, og det er snakk om en klar tipsener for oss.

9 Pallaton – Er det HETE OBJEKTET i løpet, og hesten som vi frykter mest. Så veldig fin ut etter pause sist, og ble da sittende bom fast. Møtte tøff motstand da, og dette ser noe billigere ut. Står i et fint smygspor, den kan havne riktig på det, og med tempo er denne tung til slutt. PASSES!

6 Outcome – Overforserte en ellers svært dyktig Bjørn Steine sist, og det ble dermed galopp på startsiden. Er brennkvikk fra start, spor litt ute bak bilen på Forus er aldri feil, og vi blir ikke overrasket om den suser til tet. Kan holde unna på en kjapp bane, og får stå som løpets outsider. Var faktisk favoritt når vi la ut våre tips, men det mener vi er feil. 5 Independent Baby – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er på vei mot superformen. Var meget god sist, den er trolig enda et hakk bedre i kveld, og gjør seg ikke bort om det bare klaffer litt på veien. MYE spill vil det bli på hjemmehåpet 3 Kissmymuscles som jakter stolpe i programmet. Møter dog tøff motstand her, og må levere karrierebeste om den skal slå disse.

Vår rangering : A : 8 B : 9-6-5-3-10 C : 7-1-12-11-4-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til lørdagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 995.

V75-4 : 8 Odd Herakles – Har hatt svært godt av noen løp i kroppen, og nå er ikke storformen veldig langt unna. Lekte seg sist, og la da inn en sluttrunde i 22-fart. Vi blir veldig overrasket om noen tør å svare, og hvorfor skal de egentlig gjøre det med 60 000 i andrepremie? Nei, her blir det normalt gratis tet, og siden lekestue. Vinner dog dette fra dødens også, og vi kan ikke spekulere i mot verdens beste «kalding». ALL IN!

3 Lome Brage – Har egentlig ikke vist veldig mye på lange tider, og den har nok begynt å merke alderen. Hadde det dreid seg om en kjapp sprint så hadde den muligens hatt en bitteliten sjanse mot Odd Herakles, men over denne distansen bør man være svært fornøyd med rygg leder, og en godt betalt andreplass.

Vår rangering : A : 8 B : 3-2 C : 5-7-4-6-1

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 8 Jeanet Newport – Har en svært passende oppgave foran seg her, og det er snakk om en banker for de som ønsker å ta en sjanse i jakten på storcashen. Var knallgod etter pause sist, og avgjorde sikkert via en lynrask avslutning. På klokken vår stod det faktisk 08,3 s 300m med masse krefter igjen… Sporet passer perfekt, og den vil sitte fint på det. Tåler å bli brukt hardt i sluttrunden, og det skal en ordentlig god hest for å svare denne om alt går riktig for seg. SPILLES!

6 Easy Winner – Galopperte sist, men spurtet meget sterkt nest sist, og formen virker å være veldig bra. Er en OK hest i grunnlaget, og i omgivelser som dette duger den. MOTBUDET. 2 Gianluca B.R. – Så fin ut etter galopp sist, og er trolig på vei mot formen. Har fin grunnkapasitet, og må med om man først spekulerer. 1 Red Love Vici – Floppet i fjor, men var god i 2019. Kan skrelle om man har funnet ut av det som plaget den i fjor. Leder lenge?

Vår rangering : A : 8 B : 6-2-1-5 C : 9-3-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 2 Red Bar – Var OK etter pause sist, og avsluttet oppløftende når lukene kom. Hadde uansett svært godt av det løpet i kroppen, og er garantert mye forbedret til denne starten. Sporet passer perfekt, den er sikret et bra opplegg, og vi er veldig inne på at den har en flott sjanse her. SPILLES!

8 Classichap – Fikk det sydd opp sist, og avgjorde enkelt når en av konkurrentene feilet i kampens hete. Skal bare bli bedre og bedre fremover, og Tengsareid har ambisjoner med denne utover i 2021. Sporet nå trekker ned, men med klaff dukker nok den opp helt der fremme.

6 Viking Va Bene – For travelskere var det helt herlig å se denne kjempen tilbake på sitt beste igjen sist, og det skal nesten ikke være mulig å gjøre det den gjorde. Vær dog litt OBS på at hester pleier å overprestere etter lengre avbrekk, for så å få en reaksjon i starten etter. Vi sier ikke at det skjer med Viking Va Bene, men vi blir ikke overrasket om det skjer. Er mer en outsider enn en favoritt for oss. Distansen er nok heller ikke et pluss kontra en kjapp sprint. Sist gikk den kun 16,3 s 300m, og vi er altså spent på hvor bra den holder over mellomdistanse i kveld… 3 Bel Avis – Er en herdet hest som floppet i debuten for Hamre. Er knallgod på sitt beste, og får stå som en stor outsider etter pause. 9 Always On Time – Var under pari sist, og det var liksom ikke noe drag i den da. Ventes forbedret til denne oppgaven, den står i en bra rygg fra start, og kan få det sydd opp. Er VASS når den har dagen, og den skal med på gardering fra sitt fine smygspor.

Vår rangering : A : 2 B : 8-6-3-9-4-5 C : 1-10-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 8 Brenne Banker – Er ikke helt stabil, men greier den bare å komme seg rundt uten galopp, ja, da tror vi den vinner. Feilet i stengt posisjon med krefter igjen sist, og formen er veldig bra. Sporet burde passe den OK, og den plasseres først. 5 Tangen Trygg – Viste bra skalle i debuten for Stine Birkeland sist, og svarte opp knepent helt hjem. Nå rigges den bedre til, og man rykker skoene fremme. Kan sitte tidlig i tet, og da blir den ikke enkel å ha med å gjøre på en kjapp bane. SKAL I A-GRUPPEN! 6 Stumne Fyr – Fullførte fint sist, og gjorde altså det bak UMULIGE Odd Herakles. Vi hadde 23,3 s 1000m på klokken, og formen er ordentlig bra. Møter ingen Odd Herakles i finalen, og er en selvskreven hest i a-gruppen. Disse tre synes vi skiller seg ganske klart ut i et ellers flott løp.

Vår rangering : 8-5-6 B : 12-9-11-7-1 C : 4-3-2-10

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.