*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fantastisk V75-omgang med Hugo Åbergs Memorial

Ecurie D. og kusk Erik Adielsson gikk til topps i 4-åringseliten på Solvalla.

Ecurie D. og kusk Erik Adielsson gikk til topps i 4-åringseliten på Solvalla. I kveld kommer de ut i storløpet Hugo Åbergs Memorial. Foto: Lars Jakobsson, TR Media / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Tet og slutt for bankeren! Frekkis senker alt i Hugo Åbergs? Overspilt storfavoritt - du vil elske vår info! Mulig supersjokk med skorykk på alle fire for første gang! Du går vel ikke glipp av våre V75-vurderinger i kveld?

28.07.20 16:32

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Sendingen starter klokken 17.30 / V75-1 starter klokken 19.20

OBS! Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-ANDELSLAG PÅ EKSPERTEN

OBS! Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-ANDELSLAG PÅ EKSPERTEN

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Jägersro står for det store høydepunktet denne tirsdagen, og i kveld kjøres Hugo Åbergs Memorial med hele 1,6 millioner til vinneren. Dette er kanskje det beste løpet som er blitt kjørt i 2020, og et løp vi virkelig gleder oss til å se. I denne omgangen så vrimler det av godbiter, og helfrekke objekter! Vi skal dessuten prøve å felle det som trolig blir dagens tyngste favoritt, og her jaktes altså storcashen! Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-4, og nå må vel det være duket for 1 Zlatan Knick igjen? Har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen, men i kveld blir det tet og seier? Ta rygg på følgende:

V75-1 : 2 Eric The Eel – Var ikke veldig langt bak de beste i årgangen i fjor, og den virker å være bedre i år. Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den var god til seier sist. Viste da 10 s 700m, og avgjorde fakta ganske sikkert på en god tid. Står i et ypperlig spor nå, den er sikret et bra opplegg, og skal helt klart passes. 1 Southwind Queen – Var helt uvirkelig god når den vant på 11,0/1640ma femte sist, men har siden det løpet vært variabel, og feilet en hel del. Vær dog OBS på at den er svært grunnkapabel, og det skal bli spennende å se hva Kihlström får ut av denne. Fra tet/rygg leder kan det bli riktig, og den er tidlig på vår rank. Ellers er dette innledningsløpet veldig jevnt/åpent, og en bred gardering trenger ikke å være feil.

V75-2 : 10 Boys Stecca – Dette er en MEGET god 3-åring som Gocciadoro kommer med, og den skal helt klart ikke undervurderes. Var LEKKER når den vant på en 12-tid sist, og den imponerte oss. Tidsmessig vil den senke rekorden MYE i kveld, den har nydelige rygger fra start, og må med på alt av seriøse bonger! 2 Önas Prince – Følger bilen fra start, og fyker normalt til tet. Kan muligens en høy 10-tid fra den posisjonen, og er selvskreven på bongen. Vi liker også 4 Bolero Gar som stadig blir bedre, men som trolig må gjøre jobben selv, og det er tøft i løp som dette.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 3 Moses – Hadde en ISKALD oppgave etter pause sist, men gikk en meget sterk sisterunde, og vi hadde faktisk 11,3 s 1100m på klokken. Til denne starten fester man på en BIKE, og det gikk den også med tredje sist. Da var den helt uvirkelig god når den jogget 12,5/2140ma. Med forminntrykket sist friskt i minnet, og fra et bra spor nå, ja, da setter vi denne frekt først. 6 Rackham – Er BEST, men dessverre er den ikke helt å stole på. På Solvalla nest sist gikk den et ordentlig verstingløp etter en dårlig start. Er en av de beste i årgangen, og den må naturligvis med på bongen.

V75-4 : 1 Zlatan Knick – Har skreddersydde betingelser foran seg i kveld, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Den ble sittende bom fast med vinnerkrefter på 11,1/1640ma sist, mens den ble bortkjørt, og satt fast med krefter igjen på 11,6/1640ma nest sist. Følger bilen fra start, og på en lynrask bane i kveld kan den nok sprinte under 11 på distansen. Da skal den ikke bli enkel å slå, og vi tror MYE på denne favoritten!

V75-5 : 11 Lord Flax – Var noe tung etter pause sist, men gikk uansett et strålende løp til tredje. Var kun to tideler slått av 3 Ivory Di Quattro da. Er normalt ytterligere forbedret til denne oppgaven, og med tempo kan dette være skrellen i omgangen. 4 Azimut – Ble det feil for i Frankrike sist, og den havnet i fjerde innvendig. Spurtet meget bra når lukene kom på oppløpet, og hadde krefter igjen over mål. Har vunnet 25 av 37 løp, og er selvskreven på bongen. 10 Ferrari River – Er egentlig god nok i massevis i et løp som dette. Kommer ut med BIKE for første gang på lenge, og skal også gå skoløs for første gang i karrieren. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 1 Cokstile – Gikk et fantastisk løp fra dødens i Kymi sist, og falt virkelig med flagget til topps. Her burde den dårligst få rygg leder, og det kan bli aldeles sydd opp. Debuterer for Wim Paal, men har den samme oppasseren som tidligere, og rapportene på den er fine. MÅ MED PÅ ALT! 10 Ecurie D. – Er naturligvis den vi virkelig heier på i kveld da vi elsker denne hesten. Dog er det brutalt for en 4-åring å gå ut mot eliten fra bakspor på en bane som Jägersro. Jogget 09,2 nest sist, og vi blir ikke overrasket om den viser frem en 08-tid i kveld. Står i en perfekt rygg fra start, og kan komme nydelig gjennom på startsiden. Plukkes med på alt.

2 Tae Kwon Deo – Var enorm sist, og den var også enorm tredje sist. Kan «ALT» på en god dag, og fra et nydelig spor bak bilen kan det absolutt bli hjemmeseier. 4 Double Exposure – Fyker til tet? Er nemlig lynrask fra start, og er vår tetfavoritt. Avsluttet i 08-fart sist, og formen skal være meget god inn mot dette viktige løpet. Outsideren. 5 Vitruvio – Vant i Finland sist, men det var så vidt båten bar for den talentfulle hesten. Kan normalt ikke få noe tet nå, og den vinner ikke dette fra dødens. Goop er dog en mester å finne de riktige ryggene, og får denne først ryggløpet så er den ekstremt speedig. Skal med på gardering. Vi plukker også med oss

7 Campo Bahia (denne ble strøket tirsdag ettermiddag) helt ute på kanten. Er en hest med et voldsomt talent, men som dessverre har hatt sine problemer i år. I kveld rykkes skoene rundt for første gang i karrieren, og vi er spent på hva det kan gjøre med denne. Er såpass grunnkapabel at vi ikke ønsker å ryke på en slik hest, og spesielt ikke når det er flott odds i den.

V75-7 : 6 Etenclin – Må bare prøves til deilige odds i dette stayerløpet. Husk på at denne var knallgod på Bjerke tredje sist, og da stod den 40m bak 1 Unoicsdue Gnafa som blir megafavoritt i finalen. Er nå 20m billigere ute enn storfavoritten, og hentet altså 40m på den tredje sist… Hadde kun 6% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og det er naturligvis helt feil. MÅ MED PÅ ALT! 12 Who’s Who – Er feltes beste hest, og den var god fra dødens i comebacket (09,7 s 1000m). Nå byttes Pasi ut med Örjan, og det blir dessuten skorykk på alle fire. Distansen er kun et pluss, og også Who’s Who må med på alt. 1 Unoicsdue Gnafa – Utvikler seg veldig fint, og var meget god sist. Er altså tøffere ute nå, og vi kjøper derfor ikke at den skal være såpass hardt betrodd. Disse tre skiller seg ut i et ellers meget bra stayerløp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.