Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Biri byr på en fantastisk V75-omgang lørdag, og her skal man blant annet kjøre NM for varmblods samt Märtha-finalene. Vi går hardt ut i denne omgangen da det ikke var veldig enkelt å finne noen klinke bankere. Vi føler dog MYE for 11 Miracle Tile, og håper at den gjentar bedriften fra fjoråret hvor den vant NM. Kommer med toppform, er drektig, og runder normalt alt om hun leverer som hun pleier.

Våre komplette tips til denne lørdagen er som følger:

V75-1 : 11 Miracle Tile – Vant fjorårets NM for hopper, og på lørdag tror vi hun vinner igjen. Er DREKTIG, og gjør her sitt siste NM. I Sverige sist ble den med i sporene knappe runden igjen, og den fullførte meget bra. Gangen før vant den enkelt fra tet, og gjorde altså det på en lav 10-tid. Med lynraske hester langt ute bak bilens vinge så lukter det tempo i årets NM, og dermed kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Lar seg rett og slett ikke stoppe? SPILLES! 10 Global Bred To Win – Ble det delvis feil for sist (lavt tempo), men den avsluttet luftig, og på klokken stod det 11,2 s 1000m. Har muligens funnet toppformen, og det er den vi frykter mest.

8 Lucky Queen Soa – Har ikke virket like «hard» i skallen i år, og vi er fakta usikker på denne topphoppen. Man vil nok prøve å ta seg til tet, men fra dette sporet så vil også det koste, og da blir det fort syre til slutt. Er meldt med BIKE, og det har vi ikke sett denne med siden man begynte med spor/vogninfo i Norge. Blir kun en liten outsider fra et dårlig spor.

Vår rangering : A : 11 B : 10-8-3-9-1 C : 12-5-7-4-6-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 2 000.

V75-2 : 13 Åsvinn S.K. – La inn en sluttrunde i 28-fart på en krevende bane sist, og fungerte vel heller ikke helt optimalt. Det kan dog ha vært banen, og vi vil ikke vektlegge det for hardt. Nå rapporteres den å trene enda bedre enn før løpet sist, den har fått dette løpet i kroppen etter pause, og vi tror på en meget sterk innsats lørdag. På ren kapasitet holder vi denne svært høyt, og den blir alt annet enn enkel å stå i mot om det bare klaffer litt underveis. Soleklar tipsener. 10 Storm Odin – Har gjort fire løp i år, og blir stadig bedre. Kommer med flott form til Biri, og den skal med på en tidlig gardering.

3 Ness Tjo Tor – vant enkelt fra tet nest sist, mens det ble feil sist. Kan muligens litt under 30 på distansen, og da vil den lede dette lenge. Får stå som løpets outsider. 4 Faks Trym – Avgjorde på streken sist, men fungerer ikke, og selv om den er av de klart beste på kapasitet så må den begynne å fungere når den skal ut i litt tøffere løp som dette. Plukkes med på kapasitet, men vi er altså usikre på den.

Vår rangering : A : 13 B : 10-3-6-15-9-14 C : 4-7-11-8-5-12-1-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 2 000.

V75-3 : 3 Maharina Sun – Gikk en svett sluttrunde sist, og vi hadde faktisk 07,5 s 800m. Det er helt ellevilt fort når vi her snakker om en fersk 3-åring. Er brennkvikk fra start, og Magnus Teien Gundersen kommer nok å klemme til direkte. Har dog lynraske hester på innsiden, og det skal litt til for å komme seg foran her. Har uansett en bra sjanse, og vi iler til med tipsnikken. 2 Eva’s Yankee – Avviste vår favoritt sist, og så ut til å ha litt krefter igjen. Er lynrask fra start, og også Kortfitsen vil nok klemme til direkte. Har vært årgangens beste hittil, så får vi se hvordan ståa er etter løpet på lørdag.

1 L.A.s Venus – La inn en avslutning i 10-fart i sitt forsøk, og vant enkelt med krefter igjen. Er også den lynrask fra start, og dette blir en svært spennende startside. På ren kapasitet er den trolig en liten bit bak de to mest spilte, men utvikler seg selv, og får stå som løpets outsider. Det har skrellet til i dette løpet før, og skulle det bli «villmannsbøtt» så kan det skje i år igjen.

10 Cabaret Artist – Fullførte sterkt i sitt forsøk, og gikk da med treningsbalanse samt en vanlig vogn. Lørdag har Reden endret dette til BIKE, og ønsker også å rykke bakskoene. Begge disse endringene skjer for første gang. Når Reden gjør slike endringer på hestene sine så får det ofte en voldsom effekt. Må med om man først begynner å gardere favorittene.

Vår rangering : A : 3 B : 2-1-10-12-7 C : 4-9-6-11-8-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang fra Biri. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 2 000.

V75-4 : 5 Thai Ohio – Kom ut etter vel to mnd pause i sitt forsøk sist, løste enormt fra start, men havnet likevel utvendig leder. Var hissig underveis, og fullførte knallbra. Frode Hamre mente at sin hest trengte den blåseren i kroppen, og forventer den ytterligere forbedret til finalen. Er utrolig kjapp fra start når den blir laddet med, sporet er helt perfekt, og skulle Hamre greie å ta seg til tet, ja, da er dette snakk om en bra sjanse. PASSES! 1 Olympic Winner – Kommer ut med stolpe i programmet, og har altså aldri tapt. Vant sitt forsøk enkelt, og det var krefter igjen. Er veldig kjapp fra start, og nå fester man også på en BIKE. Det vil gjøre den enda kjappere enn tidligere fra start. Skulle Dalen greie å holde opp sporet så skal det en meget god hest til for å knekke den ned, og den må med på en tidlig gardering. Motbudet.

2 Born In Bergen – Åpnet altså 13,3 f 1000m i sitt forsøk, men vant likevel enkelt. Vi er usikre på om den greier å komme seg til tet nå, og tror ikke den vinner denne finalen fra dødens. Blir veldig hardt betrodd, men hos oss havner den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5 B : 1-2-4-12-9 C : 3-6-10-7-8-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 4 Balder Odin – Fullførte fint bak Ard sist, og på vår klokke stod det 20,2 s 300m. Greier normalt ikke å svare 6 Gomnes Faks, men kan muligens bli sluppet til tet av den, og da vil den lede dette lenge. Skal stå først på ranken. 6 Gomnes Faks – Så fin ut etter pause sist, og var ikke tom over mål da. Flyr normalt til tet, så får vi se hvordan Lars Raaum tenker. Han kan kjøre i tet, men det er bra hester i mot, og over denne distansen kan det da være smart å kjøre i rygger? Lukene burde jo komme i et lite felt som dette. Skal uansett med på en tidlig gardering.

2 Kavaleren – Rørte det til for seg i debuten for Hamre sist, men den trener sterkt, og man er opp på den. Nå blir det en vanlig vogn, og det burde gjøre den mer stabil. Er meldt skoløs på alle fire, og det tror vi er for første gang i karrieren. Får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 6-2-5 C : 7-3-1-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Falcon Eye – Løste helt enormt ut bak bilen tredje sist, og skulle den løse like kjapt ut her, ja, da henter ingen en lengde på den. I løpet tredje sist viste den 10,2 s 1000m, og var ubrukt over mål. Så ble det galopp i Orkdal nest sist, mens den så helt rå ut etter sene luker i UTM sist. Gikk da helpigg i mål, og wow hvor bra den så ut. Da viste klokken 10,7 s 1000m som fulltanket. Glem heller ikke at vi her snakker om en hest som vant et større stayerløp femte sist, og distansen på lørdag er intet minus. Leder årets NM rundt om? 10 Stoletheshow – Har kun gjort gode løp på slutten, og i Sverige sist var den ikke tom etter sene luker. Har dog vist seg å være best når den er med der fremme, og nå skal den altså vinne et stayerløp fra bakspor. Motstanden er billigere, men dette er ingen enkel oppgave for storfavoritten. Motbudet.

10 Cicero T.G. – Har ikke hatt marginene med seg på slutten, og kom til mål med krefter igjen sist. Ligger veldig i skorpen, distansen passer midt i blinken, og får den bare litt tempohjelp så vil den komme tungt til slutt. Er løpets store outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 9-10-3-4-6 C : 8-7-11-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 9 Stas Eldi – Har en sjeldent fin oppgave foran seg i finalen, og klaffer det bare litt underveis så skal den ikke bli enkel å svare nedover oppløpet. Har spurtet meget bra to ganger på rappen, og har virkelig funnet formen. En kjapp sprint er normalt sett kun et pluss, og det er nå denne bare må prøves.

10 Makita – Fullførte OK i NM sist, og holder sin flotte form. Er kolossalt speedig når den får gå med i rygger, og dette er dessuten en hoppe som ikke pleier å si nei takk til sprint. Må med på en tidlig gardering, og det er denne vi frykter mest. Disse to skiller seg ganske klart ut. Bak disse er det jevnt, og det skiller lite.

Vår rangering : A : 9 B : 10-7-8-4-5 C : 3-1-2-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.