Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V75-omgang på Solvalla

En av årets beste travkvelder! Vi sender ALL moroa gratis! Våre fyldige V75-vurderinger til denne kvelden inneholder mye snadder! Du tar vel rygg når vi jakter flotte kroner på Solvalla?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V75-1 er i gang klokken 19.30


Solvalla byr på en åpen og svært spennende V75-omgang i kveld, og i de fleste av løpene skiller det lite. Storløpet Jubileumspokalen med 1,5 millioner til vinneren er kveldens hovedløp, men vi har også EM for hopper å glede oss til. Den beste bankeren i omgangen blir ikke hardt betrodd, men vår klare feeling er at 11 Lipstick Tooma (V75-4) feller alt nedover oppløpet, og det er en hest vi tror MYE på. Vi tror også MYE på 1 Reddington (V75-1), og den banker vi på de litt mindre bongene.

Våre fyldige tips til Solvalla denne kvelden er som følger:

V75-1 : 1 Reddington – Var meget god i nederlaget mot topphesten Zarenne Fas (stod på tillegg) tredje sist, mens det ble galopp direkte nest sist. Sist fullførte den godkjent i et løp hvor det gikk veldig fort til slutt. Nå blir det tet, og kommer det ingen tidlig å trykker opp fart, ja, da kan fort Robert Bergh stjele dette løpet med sin springer. SPILLES! 9 Racing Brodda – Var ikke tom over mål bak Hail Mary sist, og varslet form etter en liten pause. Er trolig ytterligere forbedret i kveld, distansen er den riktige, og et lite felt er et stort pluss. Motbudet.

8 Reckless –
Rykket man skoene på bak sist, og det fungerte den ikke som best på. Gangen før var den helt strålende, og vant enkelt etter en avslutning i 09-fart. I kveld passer igjen distansen, det blir sko på alle fire, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 9-8-10-7 C : 4-5-2-6-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til onsdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra kr 50 t il kr 1 500

V75-2 : 8 Honey Adore – Står ikke tilbake for noen av disse, og den er verdt et forsøk som et skikkelig langskudd. Har avsluttet bra ved flere anledninger på slutten, og er mye bedre enn raden. Gikk også sterkt i kulissene sist, og hadde mye krefter igjen over mål. Er mer enn god nok å skrelle om det skulle bli kjøring i dette løpet, og vi plasserer den altså helfrekt først. 5 Good Vibes – Var ikke som best sist, men hadde da trampet seg like før løpet skulle begynne, og vi velger bare å se bort fra den innsatsen. Har ellers vært utrolig bra, og nesten bare gjort sterke løp. I kveld fester man på en BIKE, og setter også på et helstengt hodelag. Er så god at den kan vinne dette fra dødens, og vi DOBLER OPP A-GRUPPEN!

2 Seventh Heaven –
Blir hardt betrodd, og på sitt beste kan den lede et løp som dette rundt om. Feilet seg bort før bilen slapp feltet sist, men har ellers virket stabil. Outsideren.

Vår rangering : A : 8-5 B : 2-3-4-7-9 C : 1-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til onsdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra kr 50 t il kr 1 500

V75-3 : 9 Unique Juni – Europamesterskapet for hopper er blitt et utrolig fint løp, og her er det jevnt blant de beste. Vår ide går under radaren, men er satt opp for denne oppgaven, og fra et interessant smygspor kan dette bli helt riktig. I fjor havnet den i dødens i dette løpet, dundret på hele veien, og trakk seg da noe til slutt. Vi liker at Mats Djuse får sjansen, rapportene er altså fine, og her skal man være litt på vakt. OBS! 4 Rebella Matters – Har blitt matchet mot bedre hester enn dette på slutten, og kommer til Sverige med toppform. Rapportene er veldig fine, og man forventer å kjempe om seieren i kveld. Fra et bra spor bak bilen er den naturligvis tidlig på vår rank, og vi dobler opp a-gruppen.

3 Allegra Gifont – Gocciadoro sine hester er ikke like bra som tidligere i sesongen, og vi nøyer oss derfor med å sette denne panservognen på outsiderplassen. Var helt utrolig bra tidligere i år, og skulle Gocciadoro ha «tryllet» frem en slik form på den i kveld, ja, da går neppe noen klar. Havner trolig i dødens, og det betyr tempo… 6 Mellby Free – Blir enormt hardt betrodd, men hadde nok helst sett at distansen var 1600m, og den er sårbar over mellomdistanse. Får neppe dempe tempoet veldig mye om den skulle komme seg foran, og vi ranker derfor favoritten litt ut. 5 Mircale Tile – Satt BOM FAST bak Mellby Free i fjorårets EM, den er enda bedre i år, og fra tet/rygg leder så er den ikke ueffen. Må med om man først garderer med noen hester…

Vår rangering : A : 9-4 B : 3-6-5-1-12 C : 10-11-2-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en V75-andel på Eksperten til onsdagens V75-omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra kr 50 t il kr 1 500

V75-4 : 11 Lipstick Tooma – Her vil det bli veldig jevnt på ranken, men ikke hos oss. Vi går nemlig ALL IN på Lipstick Tooma. Var riktignok ikke på topp sist, men da hadde Reden lettet den veldig i balansen, og det slo ikke heldig ut. Gikk 10 s 800m nest sist, og var meget solid i nederlaget da. Rapportene på den før denne oppgaven er meget fine, Reden og Kihlström er alltid på hugget i slike omganger som dette, og vi liker dessuten at den skal få teste seg over velvoksne 2640ma. Kommer på lette bein når de andre har kjørt fra seg? ALL IN!

Begynner man å gardere her så er det veldig jevnt, men både 1 Dixie Brick samt formbomben 8 Digital Class skal med om vår banker garderes.

Vår rangering : A : 11 B : 1-8-4-10-9 C : 6-2-3-5-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 10 Break Through – Dette løpet er helskummelt, og her kan en bred gardering vise seg å være smart. Vår ide blir neppe mye spilt, men det er nok pga spillerne ikke har gjort en god nok jobb. Dette er fakta en bra hoppe, og som i fjor kammet med seg fem seire. I år har det kun blitt en seier, men selv om raden er dårlig så har denne vinnerform i kroppen. Ble tatt helt bort av en galopperende rygg ned mot siste sving sist, og var blant de siste ut mot oppløpet. Avsluttet riktig så fint når den kom klar, men kjørte seg så fast. Så ordentlig fin ut for dagen med krefter igjen, og det mot MYE bedre hester enn hva den møter nå. Markus Svedberg sin stall virker å være på vei mot storformen igjen, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Skreller?

9 Himalaya Sisu –
Har vært utrolig bra når man har rykket skoene som i kveld, og da har det blitt 2 av 2 mulige seire. Står i et spennende smygspor nå, og den er en tidlig aktuell gardering. 5 Bella You S.M. – Hestene til Gocciadoro er ikke like spreke lengre, og også Bella You S.M. er klart dårligere nå enn tidligere i år. På kapasitet duger den, men til den viser litt skikkelig form igjen blir den ranket ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 10 B : 9-5-7-11-12-2-4 C : 6-1-3-8

V75-6 : 3 Admiral AS – Finalen av JUBILEUMSPOKALEN er blitt en perle av et løp, og er kveldens i særklasse høydepunkt. Vår ide har vi alltid holdt svært høyt, den har kun gjort fire løp før i år, og utvikler seg utrolig sterkt. Gjorde et «UMULIG VERSTING LØP» sist, hvor den bare forsvant fra til slutt selv om den da åpnet første 1000m på 08,6… WOW, det var nok ett av de verste løpene vi har sett av en 5-åring noen gang. Har trukket et bra spor, den tåler å bli brukt, og må tas på alvor. OBS! 10 Don Fanucci Zet – Var satt opp for Elitloppet før i år, og man lykkes der. Er visst ikke i den formen til dette løpet, men på ren kapasitet er den såpass god at den naturligvis er tidlig aktuell. Skal gå SKOLØS på alle fire som i finalen av Elitloppet nest sist, og da gikk det bra selv om galoppen kom like etter mål. Motbudet!

6 Aetos Kronos –
Vant enkelt fra dødens sist, og Riordan har prikket en flott form på sin springer til dette storløpet. Det vi ikke liker er at den trolig må vinne dette fra dødens, og det kan bli i tøffeste laget. Vi nøyer oss derfor med å sette den på outsiderplassen. 7 Upstate Face – Har blitt som en ny hest etter at man begynte å rykke skoene rundt. Gikk med baksko sist, men avsluttet likevel helt formidabelt, og på klokken stod det 06,7 s 400m med krefter igjen. Har tatt såpass store steg i år at det skal bli spennende å se den mot de beste 5-åringene, og i kveld rykkes dessuten skoene på alle fire igjen. Gjør seg ikke bort, og den kan overraske om det bare klaffer litt underveis.

2 Hail Mary –
Har sett dårlig ut i 2021, og spesielt de to siste gangene har den fungert elendig. Robert Bergh er uansett en mester på å sette opp hester til viktige løp, og vi blir ikke akkurat sjokket om han greier det igjen. Hail Mary har dog sett såpass dårlig ut på slutten at vi kan ikke ranke den høyere opp enn et 5-valg. Skal den vinne i kveld må den nemlig fungere perfekt.

Vår rangering : A : 3-10 B : 6-7-2 C : 1-9-5-4-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 3 Asteroid – Har vært utrolig bra etter den kom inn på stallen til Hamre, og vist veldig få svakhetstegn. Vant veldig enkelt på Bjerke sist, men da møtte den heller ikke noe. Goop tipper seg selv banker i kveld, og han tror mye på denne. Det man skal vite er at Asteroid møter bedre hester enn noen gang i kveld, og den må være på topp skal den vinne. Vi garderer den derfor opp på de litt større bongene. 1 Bidensky – Dukker opp i Reden regi, og rapportene på den er sterke. Svarer visst opp alt og alle når den ligger først i jobbene i trening, og kanskje er det slik at Kihlström tester den foran om den løser skarpt ut i volten? Motbudet!

9 Boston Wise L. – Er en fantastisk 4-åring som vant veldig lett på 10,9 sist. Tåler å bli brukt hele veien, og her satser nok Lennartsson fremover direkte. Kan opplagt vinne dette om den får kontakt på et tidlig tidspunkt. Outsideren. 8 Rome Pays Off – Er en annen knallgod 4-åring som rader opp med svært sterke innsatser. Tåler også den å bli brukt underveis, og det skal altså ikke bli helt enkelt for storfavoritten 3 Asteroid i kveld. Disse fire skiller seg klart ut.

Vår rangering : A : 3 B : 1-9-8 C : 2-10-4-7-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.