Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V75-søndag med Elitloppet

Årets største travdag i Sverige, og Elitloppet skal altså kjøres! Vi har analysene klare, og kapper faktisk hester som vil bli mye betrodd! Husk også at du kan følge all moroa gratis hos oss.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen er i gang klokken 12.00 / V75-1 begynner klokken 15.00

Elitloppet med voldsomme 3 millioner i førstepremie skal kjøres på Solvalla søndag, og fra Norge har vi med to av forhåndsfavorittene i Ecurie D., og Moni Viking. Løpene ellers inneholder topphester, og kaldblodseliten med blant andre Odd Herakles er noe vi virkelig ser frem i mot. Vi klemmer til med to bankere i denne omgangen, og den ene av disse trenger ikke å bli noen favoritt i spillet... Vi tror MYE på 1 Balsamine Font (V75-5), og blir bare den ikke fast så må sjansene være knallgode! Den "sikreste" bankeren kommer ut i finalen, og der bør det dreie seg om tet og slutt for brennkvikke 4 Sister Sledge. De fem øvrige løpene garderes, og vi prøver altså å felle V75-omgangens største favoritter.

Våre komplette analyser er som følger:

V75-1 : 8 Odd Herakles – Fikk mye press på seg sist, men vant likevel enkelt uten at den var kjørt helt i bunn. Til denne starten rykker man skoene rundt, og det er dessuten en av få hester som tåler å bli brukt underveis. Har normalt en solid sjanse selv om den skulle få svar, og det er snakk om en veldig motivert favoritt som også vi tror mye på. 4 Tangen Haap – Havnet utvendig for Odd Herakles sist, og var ordentlig bra i nederlaget. Ventes ytterligere forbedret til denne starten, den har trukket det beste sporet av favorittene, og her blir det nok kjørt offensivt. Motbudet. 6 Lome Brage – Er blitt 14-år, og vi er litt usikre på hvor modig den er om den må åpne for hardt. Vant enkelt sist, og var fin på skoløs balanse da. Det blir det samme på søndag, og skulle den komme seg foran, ja, da trenger den ikke bli enkel å fange på en lynrask bane. 10 B.W. Rune – Er egentlig ordentlig bra, og dessuten nybehandlet før dette løpet. Skulle det bli et høyt oppdrevet tempo så er denne fakta en tenkbar skrell. Må med om man først spekulerer.

Vår rangering : A : 8 B : 4-6-10-5 C : 2-9-7-3-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til søndagens omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V75-2 : Elitloppet, Forsøk 1 - 2 Moni Viking – Så smellfin ut etter en liten pause sist, og man har prikket superformen i riktig tid til Elitloppet. Er ikke veldig rask fra start, men den er dog raskere enn hva mange tror. Sporet passer perfekt, og vi er inne på at Goop vil være ganske offensiv når han først vant i sporlottoen. Skulle det feks bli dødens på 3 Milliondollarrhyme så er vi veldig inne på at Moni Viking knekker den ned fra dødens. Selv om distansen kanskje kan være i korteste laget så gikk den en lav 09-tid i Finland i fjor, og var da ikke helt i toppform... MÅ BARE PRØVES FRA DRØMMESPORET! 1 Vivid Wise AS – Hadde det samme sporet i fjor, men da var hesten av på midten, og det kan man bare glemme. Var veldig fin når den fikk det sydd opp sist, og den kommer i en helt annen skikk i år. Er dessuten i regi Gocciadoro igjen, og det er aldri et minus. Er kjapp fra start, og det blir trolig dårligst rygg leder. Må ha en stor sjanse å kvale til finalen, og den skal passes fra dette sporet.

8 Don Fanucci Zet – Har ikke imponert oss hittil i år, men Reden er en mester å prikke formen på sine hester, og ingen bør bli overrasket om Don Fanucci Zet er tilbake på sitt beste. Vant ytterst knepent sist, og var ikke spesielt god. Blir kun en bitteliten outsider fra et dårlig spor. 3 Milliondollarrhyme – Ble altfor pigg i Finland sist, og det kunne ikke gå. Det løpet kan ha kostet litt, og den er helt nødt å roe seg ned skal den rekke til seier her. Er lynrask fra start, og trives nok bedre på hjemmebane. Må med om man først bruker noen hester da den har trukket et nydelig spor. 4 Aetos Kronos – Er veldig bra, men en kjapp sprint er et minus for denne. Er dessuten veldig fersk i eliten, og vi har ikke en voldsom feeling for den her. Garderer man bredt så er den naturligvis en man plukker med.

Vår rangering : A : 2-1 B : 8-3-4 C : 7-6-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til søndagens omgang fra Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 495,-

V75-3 : Elitloppet, Forsøk 2 – 3 Seismic Wave – Har fått to løp i kroppen, og den er i en veldig bra form. Gikk en strålende sluttrunde sist, og da viste klokken 07,5 s 700m med krefter igjen. Er lynrask fra start, og den er ikke borte i tetkampen. Skulle den komme foran så går den en lav 09-tid, og blir ikke enkel å ha med å gjøre. Vår knepne favoritt i et ellers VIDÅPENT forsøk. 4 Gelati Cut – Blir undervurdert i dette forsøket, og når vi la ut tipsene var den et nest siste valg... Var helt enorm etter pause sist, og WOW hvor den imponerte da. Var med på en voldsom åpning, og første 500m gikk etter 06,7. Fikk etterhvert rygg leder, og spurtet riktig så bra innvendig på oppløpet. Var ikke tom over mål, og ikke veldig langt bak 8 Very Kronos i mål. Blir garantert laddet fra start, og unngår bare kusken dødens her, ja, da blir denne svært spennende å følge. En kjapp sprint er nemlig neppe et minus...

6 Ecurie D. – Løp inn i veggen i det samme løpet som Gelati Cut sist, og noe var feil på den da. Kom seg imidlertid ganske kjapt etter det løpet, og man slapp å medisinere den. Ecurie D. var storfavoritten til å vinne Elitloppet før i år, men har steget veldig på oddsbørsen de siste ukene. Glem ikke at dette er en KANON, og plutselig kan den være tilbake på sitt beste igjen. Da har den ikke veldig mange konkurrenter på søndag. Løpets klare outsider! 2 Heavy Sound – Er Reden opp på, og den var god til en relativt enkel seier sist. Er kjapp fra start, den har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og må med på gardering. 5 Gareth Boko – Har vært god for Jerry Riordan, men dette vil bli langt tøffere. Kommer dessuten neppe seg til tet, og vinner ikke mot disse fra dødens. Vi ranker den derfor litt ut.

1 Cokstile – Blir kjørt av en kusk som enda ikke har fått vinne i Sverige (0 av 18), Cokstile står i et svært sjansebetont spor (greier neppe tet), og blir derfor ranket langt ut. Innsatsen etter pause sist var solid. 8 Very Kronos – Blir hardt spilt i Sverige, men er ikke en hest man kan stole på, og det er heller ingen sprinter. Vi blir derfor overrasket om den vinner forsøket fra spor 8.
Vår rangering :
A : 3-4 B : 6-2-5-1-8-7 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-4 : 5 The Bald Eagle – Er en hest vi holder høyt, og som egentlig burde hatt et langt høyere grunnlag enn hva den faktisk har. Plukket enkelt ned 4 Dark Roadster sist, og på klokken stod det 10,9 s 800m. Er veldig kjapp fra start, den får opp feltes beste kusk, og dette ser utrolig spennende ut på forhånd. SPILLES!

6 Amornero Roc – Har imponert noe kolossalt i de to løpene den har gjort i Sverige, og til denne starten vil man makse den ytterligere ved å rykke skoene. Akkurat det trenger ikke å være et pluss på en knallhard bane. Her møter den også bedre hester enn hva den har gjort i Sveirge hittil, og risikerer dessuten svar. Vår feeling er at den må vinne dette fra dødens, og det trenger ikke å bli veldig enkelt... 10 Upper Face – Fikk det sydd opp sist, men avgjorde uansett veldig enkelt med krefter igjen. Til denne starten rykker man også bakskoene, den er satt opp for oppgaven, og med tempo blir den skummel for noen og enhver.

4 Dark Roadster – Suser nok til tet, men holder den virkelig hjem om den må åpne 10 f 1000m? Er nemlig noe bløt om den får mye trykk på seg, og det vil den gjøre her. Formen er meget sterk, og nå blir den makset med BIKE. Vårt fjerdevalg. 9 Frodo S. – Er en vinnerhest som ikke blir tatt helt på alvor, men den har vært bra i år, og formen er dessuten stigende. Mats Djuse får sjansen i ”jolla”, smygsporet passer, og det er en tenkbar skrell om det skulle bli hard kjøring.

Vår rangering : A : 5 B : 6-10-4-9 C : 1-3-7-8-2-11-12

V75-5 : 1 Balsamine Font – Om ikke innersporet blir en felle så kan fort dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Varmet opp i en lekker stil før løpene sist, og var klink overlegen i selve løpet. Jogget da 13,6/2140ma på en dårlig bane. Går en lav 10-tid fra tet søndag, og dette er en hest vi tror MYE på.

4 Fifty Cent Piece – Holdt sikkert unna etter å ha trykket seg tidlig til tet sist. Viste da 07,9 s 400m... Var nok satt veldig opp for den oppgaven, og vi er fakta usikre på om formen er like vass nå. Må trolig vinne dette fra dødens, og det blir neppe enkelt fra eventuelt utsiden på Balsamine Font. 10 Beautiful Colibri – Har ikke imponert veldig i Frankrike, og den fikk maks fra tredje innvendig sist. Nå blir det på med en BIKE, og med tempo gjør den seg ikke bort. Outsideren. 9 Fascination D.K. – Var MYE forbedret sist, og er på vei mot formen nå. Glem ikke at denne solgte seg dyrt mot Balsamine Font på Solvalla 19. august i fjor, og da var de dessuten jevnspilte. Nå blir Fascination D.K. omtrent ikke spilt, og er derfor spennende om man velger å spekulere mot vår store ide.

Vår rangering : A : 1 B : 4-10-9-3 C : 2-7-8-6-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Guzz Mearas – Prøves som et helfrekt objekt i DD-1! Husk at dette er en hest som er herdet mot de beste årgangshestene i Sverige, og den har ikke vært veldig mye dårligere enn feks Hail Mary. Er rett og slett knallgod, og dette er en hest som Untersteiner tenker Elitloppet om som 6-åring. Vant sikkert i Danmark etter en lengre pause sist, men hadde nok også veldig godt av det løpet i kroppen. Ventes MYE forbedret, den står i en perfekt rygg, og vil komme flott gjennom på startsiden. Blir livsfarlig med tempo, og vi velger altså å varsle! 1 Night Brodde – Er brennkvikk fra start når den blir laddet med, og søndag er det dags å la denne få springe! Har vunnet 10 av 14 løp når den har gått i tet, og selv om den nå møter eliten så gjør den seg ikke bort på en maks dag. Ekstra interessant er det at den er meldt skoløs for første gang i karrieren, og det skjer altså i hesten sin 46 start. PASSES!

3 Bill’s Man – Blir det store skriket her, og ble altså sittende bom fast bak Heavy Sound sist. Skulle Adielsson lykkes å svare ut Disco Volante, og komme seg til tet, ja, da er naturligvis Bill’s Man interessant. Vår outsider. 4 Disco Volante – Var under pari fra tet sist, og den skuffet oss da. Er en av de raskeste i Sverige fra start, og det kan bety tet. Vi ranker den uansett litt ut da vi ikke likte den sist, og at det kun er en uke siden. 10 Zaccaria Bar – Gikk en bra sluttrunde i Danmark sist, og virker å være på vei mot formen. Er ikke ueffen med tempo.

Vår rangering : A : 9-1 B : 3-4-10-6-5 C : 8-2-7

V75-7 : 4 Sister Sledge – Er en hest som Daniel Reden skryter MYE av, og dette er en 4-åring som han holder skyhøyt. Var med på en lynrask åpning sist, før man valgte rygg leder. Avsluttet voldsomt når lukene kom, og knep seieren på streken. På klokken stod det 07,5 s 500m... Her fyker den til tet, en kjapp sprint burde kun være et pluss, og vi blir ikke overrasket om den går under 10. VI BANKER! 10 Bepi Bi – Ble sjenert til galopp i Finland sist, og siden var det løpet over. Man har siktet mot denne oppgaven lenge, og Gocciadoro er lyrisk til sin springer. Nå rykker man dessuten skoene rundt, og med tempo kan den rekke frem. Motbudet. 5 Hell Patrol – Kom voldsomt tilbake etter galopp i debuten for Goop sist, og avslørte et meget stort talent. Er dog ikke helt stabil, og har nå feilet tre ganger på rad. Feilfritt = da kan denne overraske.

Vår rangering : A : 4 B : 10-5-8 C : 6-1-7-2-3-9

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.