Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk V86-omgang fra Åby og Solvalla

Vi spekulerer mot dagens tyngste V86-favoritt! Knallspennende objekter som du vil elske infoen på! Du blir vel med oss i jakten på storcashen onsdag?

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Solvalla og Åby står for kveldens V86-omgang, og dette er en svært jevn omgang som burde gi meget solid betalt. Vi har jobbet frem flere svært spennende objekter, og bankeren taper neppe om den leverer som sist. 1 Conch On Inn (V86-4) er kveldens BESTE banker, og dette er en 3-åring under en rivende utvikling. Går langt ned på 13-tallet fra tet, og da skal det ikke være snakk om saken. ALL IN!

Våre fyldige V86-vurderinger er som følger:

V86-1 : 1 Bastian – Vant mot en billig gjeng sist, og det var fortjent etter at den hadde varslet form mot tøff motstand i løpene før det. Fikk aldri helt sjansen i V75 nest sist, mens den avsluttet enormt tredje sist. Innersporet kan bli en felle, men med tanke på at vi har to ledige innerspor på oppløpet så burde det løse seg. Vi liker dessuten at den er SOLID kuskeplusset med Untersteiner, og den MÅ tas på alvor her. 9 Don Cash – Matcher man mot Harper neste helg, og den blir neppe kjørt veldig offensivt med i kveld. Holder superform, den blir hardt betrodd, men vær altså litt OBS på dette millionløpet om ikke mange dagene. 3 Hulken Sisu – Var helt grei på en elendig bane sist, og dette er en traver med HØY grunnkapasitet. Har vært matchet i tøffe årgangsløp, og det skal bli interessant å se den mot litt eldre hester. Outsideren.

Vår rangering : A : 1-9 B : 3-7-4-11-5-10-2 C : 8-12-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Åby og Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-2 : 10 Dollar Doc – Er svært grunnkapabel, og varslet form i årsdebuten sist. Ble da passivt kjørt, men spurtet ordentlig bra via femtesporet mot oppløpet. På klokken stod det 12,0 s 800m med krefter igjen. Da skal man også huske på at den ikke var kjørt fort med før det løpet pga den hadde hatt problemer med en hovbyll. Ventes MYE forbedret til denne starten, og nå blir den nok kjørt mer offensivt med. Mister nemlig MYE poeng om den ikke presterer (ettall øverst i raden). MÅ MED PÅ ALT! 6 Twigs Honor – Er en annen grunnkapabel 4-åring som det stilles forventninger til i 2021. Er dog spesiell, og ikke helt å stole på. Kommer her ut etter en liten pause, skoene fremme blir rykket, og rapportene er ganske fine. Motbudet. 4 Again Kronos – Er MYE bedre enn raden, og satt bom fast som fulltanket sist. Er slett ikke verst på sitt beste, den har trukket et bra spor bak bilen, og får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 6-4-1-12-3-5-9 C : 2-11-8-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Åby og Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-3 : 5 Nouba Mom – Er en hoppe som innehar HØY kapasitet, og Riordan har snakket varmt om den lenge. Sist ble det imidlertid galopp, mens den lekte hjem seieren fra tet nest sist. La da inn en avslutning i 11-fart. Er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den blir ikke enkel å stå i mot om den leverer på sitt beste. SPILLES! 9 Simb Rocker – Har ikke en spesielt bra rad, og hadde kun 1,1% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips. Trengte løpet etter et lengre skadeavbrekk nest sist, mens den var MERKBART forbedret sist. Gikk da helpigg i mål etter sene luker, og hadde full spenst i målgangen. Nå fester man på en BIKE, og skulle den være ytterligere forbedret fra sist, ja, da er denne kapabel nok å skrelle. OBS! 6 Condior – Var under pari sist, men det var det visst grunner for. Kommer her ut etter en liten pause, rapportene er ganske fine, og tilbake på sitt beste dukker den opp på foto. Løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 9-6-3 C : 7-2-8-1-4-11-12-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Åby og Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-4 : 1 Conch On Inn – Går vi ikke i mot i denne svært spennende V86-omgangen. Løste meget bra ut sist, men måtte likevel nøye seg med dødens. Avgjorde ganske enkelt til slutt, og på klokken stod det 11,4 s 800m med krefter igjen. Går nok en 13-tid fra tet på en KJAPP bane, og det straffer ingen fra utsiden her. Velger man å spekulere så er det i første rekke 7 Graham Hill som skal med. Avgjorde sikkert sist, men det uten å imponere veldig. Man skal huske på at det kun er 60 000 i førstepremie, det kommer langt viktigere løp senere i sesongen, og vi blir fakta litt overrasket om man vil dundre på utvendig for vår banker.

Vår rangering : A : 1 B : 7-9 C : 6-3-5-10-4-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Åby og Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-5 : 1 Gaya De Pervenche – Har vi en veldig feeling for i kveld, og vi blir overrasket om den ikke viser seg frem fra sitt beste direkte. I fjor var den BRENNGOD direkte ut etter et lengre avbrekk (7. august), og gikk da 11,6/1640ma fra dødens til en enkel seier. Kommer nå ut etter en vel tre mnd pause, og rapportene på den er fine etter oppholdet. Vær OBS på at den nesten mister samtlige poeng om den ikke presterer direkte (ettall øverst i raden), men vi er altså veldig inne på at den viser seg frem fra sin beste side etter oppholdet. Motstanden skremmer ikke, og fra tet/eventuelt rygg leder må sjansene være store! 4 Bring Me Money – Gikk klart bra etter galopp i årsdebuten, og den går et spennende år i møte. Husk på at vi her snakker om en hest som tredje sist ikke var veldig langt bak Alhambra Mail, og en slik hest finnes ikke med her. Det soleklare motbudet! 2 Divana Godiva – Har stått veldig feil til de siste gangene, og er noe bedre enn raden. Spurtet klart bra i kulissene sist, men det var ikke enkelt å hente noe nedover oppløpet da. Står endelig veldig fint til, og nå burde det klaffe litt bedre. Outsideren.

Vår rangering : A : 1 B : 4-2-9-3-5-6-7-10 C : 11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang fra Åby og Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500,-

V86-6 : 5 Algot Zonett – Her blir 3 Lipstick Tooma enormt hardt betrodd, men mot betydelig tøffere motstand så ranker vi den kun som et 2-valg. Vår ide tror vi bestemt er BEST på ren kapasitet, og sist satt man altså i tet med stjernen Moni Viking på utsiden. Greide naturligvis ikke å svare den, men fullførte sterkt til tredje. Til denne starten rykker man skoene rundt, og det er egentlig en balanse som burde passe perfekt på denne. Tåler å bli brukt underveis i løpene, og den må med på alt! 3 Lipstick Tooma – Har imponert etter den kom inn på stallen til Reden, og har kammet med seg 7 strake seire. Vær dog OBS på at den har tjent voldsomme kroner raskt, og den har gjort det mot LANGT BILLIGERE hester enn for eksempel Algot Zonett. Kan naturligvis bli sluppet gratis til tet, og renne unna, men vi blir overrasket om Wäjersten lar Kihlström får dirigere som han vil. Megafavoritten blir kun et 2-valg på vår rank. 2 Gerry – Trenger trolig flere løp før den finner litt form etter oppholdet, men på ren kapasitet er neppe mange bedre enn den her. Tredje sist var den nemlig ikke veldig langt bak hester som Brother Bill/Aetos Kronos, og slik motstand finnes ikke her. Løpets outsider!

Vår rangering : A : 5 B : 3-2 C : 9-6-4-7-1-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 6 Howdy Quick – Varmet opp i en helt blendende stil før den kom ut i Sverige tredje sist. Wow, hvor bra den så ut da. Har siden den gang skiftet trener, men likevel levert knallbra for Crebas. Avgjorde veldig enkelt sist, og har nok en 13,0-tid inne over denne distansen. Havner den bare ikke helt på vingel innledningsvis så blir vi overrasket om den ikke dukker opp på foto. 1 Wingait Henke – Er et løfte som man tror MYE på fra stallen utover i 2021. Det er også snakk om en fin hest, men vi er enda ikke helt solgt på hvor bra den er. Sist var den under pari, men det hadde den lov til da den var syk. Trener fint, og blir bare ikke sporet en felle, ja, så kjemper den om seieren. Spor langt inne bak bilen over mellomdistanse på Åby er et minus… 2 Unacerveza Broline – Ble «ALT» feil for sist, men den spurtet uansett bra i kulissene, og holder sin flotte form. Bilstart passer bedre, den har trukket det beste sporet, og får stå som en klar outsider.

Vår rangering : A : 6-1 B : 2-3-12-9 C : 4-10-5-11-7

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 2 Giordano Soa – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og den er spennende. Kom ut etter en lengre pause sist, og det var ikke mer enn OK rapporter på den. Fullførte da fint, og kom til mål på en meget god tid. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og på hesten sin beste distanse så klemmer nok Ulf Ohlsson til direkte. Leder dette lenge om den skulle være ytterligere forbedret fra løpet sist. OBS! 9 Certainly – Fikk en drøy reise frem i dødens sist, men så kom galoppen. Gikk et forrykende løp etter galoppen, og varslet superform! Vi hadde 09,9 s 800m på klokken. Nå blir det på med en BIKE, og feilfritt dukker denne opp der fremme. 10 Aragorn AS – Har fått tre løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Nurmos, men utviklingen har ikke gått riktig vei. Er dog såpass grunnkapabel at den duger i massevis om den viser seg frem fra sitt beste etter en liten pause i kveld. Løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 9-10-4-11-1-5 C : 6-8-3-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.