Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Det er Bergsåker og Solvalla som står for kveldens V86-omgang, og dette er intet annet enn en helt fantastisk omgang. Det vrimler med spillbare objekter, og den beste bankeren i omgangen var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut. Vi tror dog MYE på tet og slutt for 4 Dirty Martini (V86-4) i kveld, og den må bare prøves fra helt perfekte betingelser. Våre komplette tips til kveldens løp er som følger:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

2 Kia Ora –
Har vært som forvandlet etter at den skiftet trener fra Stig H. Johansson til Oskar Kylin Blom. Blåste inn til seier sist, og gikk da en 10-tid med krefter igjen. Man har lyst å teste den i Frankrike, og det er kanskje ikke så rart. Sporet trekker noe ned nå, men den har håndtert trange spor i volten tidligere. Er knallgod, men må trolig vinne dette fra dødens, og det trenger ikke bli veldig lett. DOBBELT A-VALG!

Vår rangering : A : 8-2 B : 1-3-5-9-7 C : 11-6-4-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 2 Staro Mack Crowe – Kriterierevansjen med hele 200 000 til vinneren venter, og dette er et jevnt løp blant unge talenter som har hatt en lang sesong. Ideen ser ut til å gå veldig under radaren, men den er spennende, og spillbar. Feilet i en noe trang situasjon sist, og det var nok mer kusken enn hesten sin feil. Var helt rå i nederlaget etter en drøy reise nest sist, mens den avsluttet bra i kulissene over stayerdistansen tredje sist. Står perfekt til nå, distansen passer, og den er verdt et forsøk. 8 Ante La Roque – Gikk et helt greit løp sist, men var ikke like god som løpene nest sist, og tredje sist. Tilbake på sitt beste så er den normalt HET i et løp som dette, og selv fra et dårlig spor er den tidlig på vår rank.

1 Excusez Moi –
Var sensasjonelt forbedret sist, men det tøffe løpet kan også ha kostet mer enn det smakte. Er i kveld betydelig tøffere ute når det gjelder motstand, den kan neppe forsvare innersporet, og dette er en favoritt som vi bare må spekulere i mot.

Vår rangering : A : 2 B : 8-1-4-5-3-6 C : 7-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 6 Scarlet One – Gikk 13,7 s 1000m til andre fjerde sist, og da var den ikke langt bak en såpass god hest som Judge D. over mål. Tredje sist var den klart bra mot gode hester som Global Delight/Bonneville W.I. Kom ut etter pause sist, og gikk en OK sluttrunde. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den har møtt MYE bedre hester enn dette tidligere, og er dessuten solid kuskeplusset med Mats Djuse. Suser til tet, og siden må dette dreie seg om en stor sjanse. 7 Delicious Scotch – Er håpløst usikker, men den har fin kapasitet, og er ikke ueffen om den bare kommer seg rundt feilfritt. Sporet burde dessuten være et pluss. Motbudet.

Vår rangering : A : 6 B : 7-10-4-8 C : 1-5-2-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

1 Midyat Zaz –
Er nok en mer kapabel hest, men den er svært ustabil, og hvor vil den egentlig havne fra innersporet? Var helt enorm til seier nest sist, og viste der hvor bra den virkelig kan være. Skulle den gå feilfritt, skulle det løse seg fra innersporet, ja, da tar den opp kampen mot vår store ide i omgangen. Motbudet.

Vår rangering : A : 4 B : 1-10-6-5 C : 3-9-7-8-2-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 3 Mister Lucky Sox – Har en skreddersydd oppgave foran seg her, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Var fin etter pause sist, og var ikke helt bunnskrapt på 12,9/2140ma da. Er brennkvikk fra start, den fyker normalt til tet, og på en kjapp sprint blir den ikke enkel å fange. SPILLES! 1 H.C.’s Crazy Horse – Er en GOD 3-åring, og den kan vinne dette om det bare løser seg fra innersporet. Galopperte sist, men meget god til seier nest sist. Skal med på en tidlig gardering, og er den vi frykter mest.

8 Liberty Boko – Fullførte solid til seier sist, og holder sin flotte form. Sporet trekker dog veldig ned, for herfra er det stor vingelrisk. Blir derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 1-8-2-11-6 C : 4-12-5-7-9-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Bergsåker og Solvalla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V86-6 : 1 Yuvraj – Her er ikke mange sjanseløse, og det kan være smart å gardere bredt. Ideen vår er ingen stjerne, men hva er vel mer typisk enn at Kihlström greier å «lure» dette løpet hjem fra tet? Går ned mot 14,0 fra tet, og da sier det seg selv at den ikke blir veldig enkel å hente tillegg på. Rapportene fra Stall Reden er positive. 6 M.T. Ravishing – Har vært fantastisk bra i regi Oskar Kylin Blom, og den har virkelig løftet seg i sin nye regi. Jogget en 13-tid på distansen sist, og avsluttet da i 11-fart med krefter igjen. Er fikset på før dette løpet, den er solid kuskeplusset med Adielsson, og favoritten er en selvskreven markering på bongen.

5 Tasherit – Har det ikke klaffet helt for på slutten, og den er bedre enn raden. Har spurtet riktig så bra to ganger på rappen, og ved begge anledninger har den kommet til mål med krefter igjen. Gjør seg garantert ikke bort her om den bare havner sånn noenlunde riktig på det. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-5-4-2-11-13-15-10-7-9 C : 8-14-12-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 13 Impala AM –
Var ikke på topp sist, men det er slik hopper kan være, noe variable. Har vært utrolig tøft matchet i årgangsløp, og duger her om den viser litt av hva den kan. Er brennkvikk fra start, her vil den sitte fint på det, og den skal absolutt passes i omgivelser som dette. 14 Staro Onyourmarks – Ble sittende bom fast som fulltanket i tøffe omgivelser nest sist, mens den knep seieren sist. Gikk da 09,2 s 800m. Har funnet superformen, den har fått et perfekt spor, og skal med på en tidlig gardering.

Best i feltet er 12 Fabulous Pellini, og man har siktet mot denne oppgaven. Vær dog litt OBS på at den trolig vil få problemer med et trangt spor i volten, og det er en galopprisiko innledningsvis. Favoritten for mange blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 13 B : 14-12-6-9-10-4 C : 5-3-1-7-8-2-11-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Joy Sisu – Når denne leverer som best, ja, da er den helt utrolig god. Galopperte dessverre fra start sist, og havnet sist. Leverte siden en aldeles forrykende avslutning ute i banen på oppløpet, og den imponerte noe kolossalt. På klokken stod det 10,9 s 800m. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og er denne på skuddhold mot oppløpet, ja, da skal de andre få kjørt seg. Klar tipsener i en spennende finale. 8 Global Dancer – Var helt enorm når den vant på en 12-tid tredje sist, og så god kan denne være. Står nå i et kaldt spor, og selv om den er god fra start så er det stor vingelrisk. Kan vinne, men da må det løse seg nedover startsiden.

10 Lillian Young –
Ble sittende bom fast som fulltanket i Breeders’-finalen sist, og så meget bra ut da. Er best skoløs, og det kan bli skoløs i kveld også, selv om den foreløpig er meldt med sko på alle fire. Gjør bare gode løp, og får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 8-10-11-1-5 C : 9-3-4-6-7

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»