Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Jägersro og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og dette er en omgang med STORT POTENSIAL. Den beste bankeren i omgangen dukker opp i V86-3, og på de flate bongene på ANDELSTORGET står vi alene på 4 Frankie Godiva.

Ta rygg på følgende:

V86-1 : 10 Olga Utca – Ser ut til å gå veldig under radaren her, og det tar vi i mot med takk. Den fullførte solid fra dødens sist, mens den var enorm i det knepne nederlaget mot en såpass god hest som Love No Pain nest sist. Her støter Olga Utca på dønn riktig motstand, den trives med sko på alle fire, og den må passes. Settes frekt først! 6 Seventh Heaven – Kan ikke gjøre mye selv, men den er giftig med ryggløp, og pleier å dukke opp der fremme med hjelp underveis. Spurtet fint sist, og formen virker å være bra. Motbudet.

5 In Style – Blir hardt betrodd i debuten for Lövgren. Vær dog litt OBS på den har startet med volte i Sverige tidligere (20.11.2021), og da var den ikke i nærheten av å løse ut fra spor fire i volten. Spor fem er trangere, og ingen bør bli overrasket om det blir galopp direkte. En av kveldens virkelige «skrikhester» blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 10 B : 6-5-4-11 C : 8-3-7-9-1-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på AND ELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-2 : 1 Mitzy Gold – Har vært smellfin i ny regi, og den får mange tilhengere i totoen i kveld. Bare forsvant fra til en overlegen seier sist, og har altså virkelig levert varene for sin nye trener. Er brennkvikk fra start, men vær uansett litt OBS på at den her vil bli utfordret innledningsvis, og skulle man for eksempel trykke av 6 Billy Idol, ja, da er vi ikke sikre på om favoritten greier å forsvare sporet. Vi tør derfor ikke å gå ALL IN, og nøyer oss med å sette den først på ranken. 4 Rulle Roc – Er en BRA hest i dette grunnlaget, og vi likte den dessuten sist. Gikk der PIGG i mål etter sene luker, og det var krefter igjen. Trives med sko på alle fire, den står spennende til her, og er absolutt en tenkbar skrell.

3 Global Classified – Er alltid mye spilt, men gang på gang viser den svak skalle. Nå får den på seg en BIKE, den er lynrask ut, og skal den først vinne et løp igjen så kan det bli med betingelser som dette. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 4-3-9-6-8-10-11-5 C : 12-7-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på AND ELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-3 : 4 Frankie Godiva – Fullførte klart bra på en upassende bane sist, og dette er en 5-åring som stadig blir bedre. Har en billigere oppgave foran seg i kveld, den er blitt strøket inn ett spor, og det meste ser veldig riktig ut på forhånd. Har normalt en stor sjanse uansett hvordan dette blir kjørt, og det er snakk om en svært motivert tipsener.

11 Redford – Var ute i det samme løpet sist, og ble trolig også den felt av banen. Dette har vært en snakkhest fra dag en etter den kom til Sverige, men har hittil vært en flopp. Er imidlertid såpass grunnkapabel at den kan overraske om favoritten ikke skulle levere på topp.

Vår rangering : A : 4 B : 11-6-5-10 C : 12-7-2-9-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på AND ELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-4 : 9 Yavapai Point – Var faktisk et dønn sistevalg når vi la ut våre tips, og den hadde 0,5% av innsatsene på seg da. Dette er dog ingen dum traver, og vi likte den første gang ut etter kastrasjon sist. Kom der voldsomt tilbake etter en grov galopp, og på klokken stod det 16,2/2900m. Kan være ytterligere forbedret til denne starten, motstanden skremmer ikke, og distansen er den riktige. Skreller? 11 Mister Jigolo – Har en smellfin rad, men vi har vel ikke latt oss imponere sånn veldig. Vinnerhester skal man uansett gi en viss respekt, og Goop har nok ambisjoner igjen. Motbudet.

7 S.G. Mistral – Spurtet fantastisk nest sist, mens den aldri ble kjørt med sist, og kom da til mål med krefter igjen. Er kjapp fra start, her kan det bli tet, og med toppform i kroppen er den tidlig på vår rank. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 11-7-10-12-4-2-8 C : 3-6-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på AND ELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 580

V86-5 : 2 Zinfandel – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Den har gjort fire løp i tet, og tatt fire seire… Gikk en helt grei sluttrunde etter en liten pause sist, men hadde nok godt av det løpet i kroppen, og kan ventes ytterligere forbedret. Sko på alle fire trives den med, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. SPILLES! 6 Zacapa U.S. – Var under pari sist, men god til seier nest sist. Er en hest med bra grunnkapasitet, og den er ikke ueffen skulle den levere på topp. Motbudet. 12 Vincent Cheri – Er grunnkapabel, og stadig bedre enn raden. Christoffer Eriksson skryter over sin springer, og med tempo er den god nok å felle en ganske overkommelig gjeng. Selv om sporet er kaldt så rankes den inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 6-12-1-4-3-7-10 C : 5-8-9-11

V86-6 : 12 Djokovic – Har en passende oppgave foran seg nå, og normalt har den en fin sjanse å runde en gjeng som dette. Fullføre fint bak en «UMULIG» Maverick Dream sist, og formen er bra. Sko på alle fire trives den med, og klaffer det bare litt fra tillegget må sjansene være gode. Skal stå klart først. 13 Strong Heartbeat – Fikk det sydd opp sist, og det ble billig når lukene kom da. Er ikke veldig mye dårligere enn vår ide, og med hjelp på veien kan det komme en ny seier. Motbudet.

1 Midleton – La inn en avslutning i 13-fart sist, og det ble da enkelt. Skulle kusken greie å prikke starten så kan dette dreie seg om tet og slutt.

Vår rangering : A : 12 B : 13-1-7-10-4 C : 11-8-9-5-2-6-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 5 Romero – Gikk solid i kulissene etter galopp sist, og varslet form direkte etter et lengre avbrekk. Til denne starten fester man på en vanlig vogn for å få den mer stabil, men dette er også en vogn den har vunnet flere løp i tidligere. Trives dessuten med sko på alle fire, og glem ikke at Romero har vunnet 6 av 7 løp som den har gjort i tet… Settes frekt først! 9 Red Mile Brodde – Ble det delvis feil for sist, men den avsluttet sterkt nedover oppløpet, og kom til mål med krefter igjen. Har toppform, og vil felle de fleste nedover oppløpet i kveld.

6 Unique Creation – Er BEST på ren kapasitet, og den gikk sterkt etter galopp i debuten for Untersteiner sist. Vi vil dog se denne levere helt på topp for sin nye trener før vi går tyngre til på den. I kveld nøyer vi oss med å plassere den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5 B : 9-6-10 C : 7-11-2-8-3-12-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 10 Black And Quick – I finalen er det jevnt, og her kan det være smart å gardere bredt. Ideen har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og har funnet storformen. Vant sprettlett sist, og kom til mål med krefter igjen da. Det lukter litt kjøring innledningsvis her, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter… PASSES! 9 Secondary Stall – Avsluttet fint bak tøffingen Vice Versa Diamant sist, og holder en meget solid form. Kan få det sydd opp fra smygsporet, motstanden er den riktige, og den skal med på en tidlig gardering. Motbudet.

5 Twigs Honor –
Blir hardt betrodd i finalen, og skulle den bli sluppet gratis til tet så vil den naturligvis lede lenge. Var dog ikke som best sist, den er klart best uten sko, og favoritten for mange blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 10 B : 9-5-7-4-8-12-2-1 C : 3-6-11

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»