Gå til sidens hovedinnhold

Fantastiske unghester

Det er et fantastisk program som serveres spillerne i Örebro i kveld. Fjorårets svenske Kriterievinner årsdebuterer, men er ikke i nærheten av å bli favoritt!

Men før vi retter blikket over grensen må vi dvele litt ved gårsdagen. Onsdagens V65-omgang på Bjerke var av det vriene slaget, men Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen løste rebusen på en rekke andelslag på Eksperten. Hele tolv andelslag gikk inn med seks rette, og når utbetalingen for seks rette landet på meget pene 27 472 kroner og fem rette ga en utbetaling på kr 517, ble det voldsom uttelling. Totalt fikk Nettavisens kunder tilbake over 450 000 kroner.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er rett og slett utrolig fin klasse på løpene i V64-spillet på Örebro i kveld. Fire av løpene er Breeders' Crown-løp, og flere av de beste svenskfødte3- og 4-åringene er på startstrek. Eller hvordan skal man ellers tolke det når fjorårets Kriterievinner 8 Rokkakudo - med en årsinntekt på over fire millioner i fjor - kun er markert på 6 prosent av innsastene når han årsdebuterer i V64-3?

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED

Nå vil nok Rokkakudo bli en del mer spilt utover dagen, men en illustrasjon på hvilken utrolig bredde som finnes i toppen av svensk travsport er det uansett. Mer om hvordan jeg vurderer løpet lenger ned i artikkelen.

Mer trav fra sportspill.no
Klosterskogen: Hansen jakter mer

Bankeren vår i kveld finner vi i V64-2. 4 Al Dente har imponert i sine seneste starter og det så ut som det var mer krefter på lager da han vant på 15.2a over full distanse sist. Han er rask fra start og har vunnet sportrekningen vis-a-vis sine to sterkeste konkurrenter. For 11 Onceforall Face - som vant det største 2-årløpet i Sverige i fjor - er det sågar snakk om årsdebut, og fra Kolgjini-stallen rapporteres det at Lutfi Kolgjini derfor vil gi hesten et defensivt opplegg. Det er flere kjempefine 3-åringer i løpet (6 Othello Tilly og 7 Wollafur er for eksempel fortsatt ubeseiret og begge hadde krefter spart sist), men jeg tror Al Dente er vinneren fra flotte forutsetninger.

I Breeders' Crown-løpet for 4-åringer (V64-3) er 5 Radieux og 2 Nimbus C.D. favoritter. De to møttes sist. Da stakk Nimbus C.D. til tet for å galoppere etter drøyt 400 meter. I det momentet så Lutfi Klogjini sitt snitt til å overta føringen. Nimbus C.D. ble siden kjørt avventende, men avsluttet tilstrekkelig bra til at jeg vil si det er tvilsomt om Radieux kunne slått ham hvis ikke Nimbus C.D. hadde galoppert. Dette løpet byr som nevnt over også på årsdebut for 8 Rokkakudo og det samme for 6 Final Oak som tjente snaue millionen i fjor.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Vi hadde suksess med et bankerspill på 8 Secret Service (V64-5/DD-1) i hestens nest siste start på Solvalla. I ettertid har hesten imponert ytterligere ved å fullføre fint fra dødens. Utfordringen i kveld kommer først og fremst fra 4 Sing A Song, som trolig stikker til tet. I DD-2 kan det fort bli et oppgjør mellom de to favorittene 2 Mellby Briolett og 3 Backfire. Begge de to millionhoppene årsdebuterer.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken