*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Fantomet får kamp i dag

Alsaker Fantom og Vidar Hop. Foto: Hesteguiden.com

Alsaker Fantom har sett lysende ut på slutten, men i dag får hesten kamp til døra i V5-2 på Bjerkes lunsjtrav.

20.03.14 13:02

På vei mot en fantastisk travweekend og det store Unionstravet på Momarken lørdag, er det fortsatt full fyr på travfronten og før vi kommer til V75-løpene på Momarken lørdag er det sju travstevner som skal avvikles.

Fire av dem skjer på torsdag og som vanlig er det V4 fra Sverige som er først ut. Eskilstuna er vertskap torsdag og etter de løpene er det Bjerke travbane som overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden er det V65 fra Klosterskogen og ikke minst jackpot med drøye 1,2 mill SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Åby travbane i Gøteborg.

Men her skal herrene Leirvåg og Hansen konsentrere seg om lunsjtravet på Bjerkebane og de to herrer byr på to løp med dobbeltbankere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Jerken er best?
Det er nesten umulig å se andre vinnere enn 5 Alsaker Fantom og 8 Finstad Jerken i V5-2 og begge har imponert stort i det siste. Vi setter sistnevnte knepent først all den tid det er full vei, men Alsaker Fantom er under kraftig utvikling nå og da er kanskje ikke 2100 meter like langt. To hester må være tilstrekkelig her.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Kenny på direkten
Det er vi nesten like sikre på at holder også i V5-5/DD-2 der hester med under 300 startpoeng møtes. Kapasitetshesten 12 Kenny L. dukker opp i regi Bo Westergaard og fra et bedre startspor hadde det vært snakk om en klar bankerkandidat. betydelig bedre spormessig står 2 Orlando Piner som gjør sin første start etter over seks måneders pause. Orlando Piner viste prov på flott kapasitet i fjor, men falt ut av stilen på slutten og fikk en svært velfortjent pause. Disse to skiller seg klart ut fra mengden i en svært ujevn poengjakt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.