Far og sønn = Banker!

Foto: hesteguiden.com

I en spennende meny på Bergen travpark i kveld satser vi på at far og sønn Wassberg får en fin dag på jobben! Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5A-tips til Bergen

Sitt livs form
I V5-A spillet synes jeg 3 Willomen har et gaveløp på papiret,og normalt leder han dette løpet fra start til mål. Hesten har vært som forvandlet i sine siste starter, etter at luftsjekken kom på. 2 Tryggfaks har kapasitet nok til å vinne, men galopperer når du minst forventer det. Nei, dette lukter det travnestor Ove Wassberg fra start til mål lang vei av.

Vår rangering V5A-1: 3 B: 2-4-1 C: 6-7 D: 8-9-5

Glem løpet sist
I V5-B spillet lander jeg på 1 Krøsus som hektet hjul i sin siste start i et løp Ovedølen kjørte melkesyre på resten av feltet. Nest sist så spant i fra til en overlegen seier, mens tredje sist var han sterk i løpet Gomnes Tornado vant på Drammen. Han blir normalt overflydd av 2 Gjerde Åsar, men med kun syv hester igjen i feltet er sjansene til og finne seg en bra posisjon stor.

Formen til Krøsus er helt på topp, og når motstanderne har sine minuser garderer vi ikke. 2 Gjerde Åsar ingen løve over fullvei, mens 7 Nes Odin ikke fungerer slik kretsen rundt hesten ønsker. Galoppfaren er overhengende stor, og kretsen rundt hesten har trolig Derby i tankene.

Vår rangering V5B-3 A: 1 B: 7-2-6 C: 3-5-4

V5A-2
9 Boogy Twinstar er i fin form, og skal ha en fin vinnersjanse. Dog neppe noen fordel av bakspor (best i tet). Favoritten er ikke kjent som noen løve som kan vandre i tredjespor siste 700-800m, og da garderer vi.

6 Max Stensbæk er kapasitetsmessig bra, men han trenger normalt løp i kroppen etter lang pause. 11 Lisa`s Monet har en tung speed hvis hun får ligge på rulle til siste 400m.

2 Glazier`s Dancer kommer ut med et fint prøveløp, og opptrer han stabilt i oppkjørselen bak startbilen så spinner han fort til tet, og da kan han vinne. Åpent bak disse.

Vår rangering V5A-2: A: 9 B: 6-11-2 C: 4-3-1-12-7 D: 10-8-5

V5A-3
2 Slo Skywalker virker til å være i fin form, og han kjemper kun når han er med der fremme direkte. 6 Perfect Globe galopperte fra seg en topplassering i sin første start i dette landet, men klaffer det litt med posisjonene ender hun i toppen.

8 Steamer har et dårlig spor, men er rask ut og formen virker bra. 1 Crown Pointer er egentlig en bra hest, men hestene som Ragnar J Risholm står som trener på løser jo ikke ut en eneste krone om dagen. 3 Ocean Laser har endelig fint spor, og kan vinne med klaff.

Vår rangering V5A-3: A: 2 B: 6-8-1-3 C: 9-4 D: 7-11-5

Annonse: Grøstad/Lerum`s tips til Bergen finner du her

V5A-4/B-1
11 Sagina virker mer stabil enn ved tidligere, etter at hun ble behandlet. Denne gangen skal hun runde mange hester via sporene, og det blir spennende å se om hun takler det. Vinner normalt feilfritt. 14 Espeset Frøya er en kapasitets hest som endelig var tilbake sist med brask og bram etter lang pause, og skal nok en gang regnes.

13 Spiklinja er jevn og flink, og hun scorer mye på at hun er travsikker. 9 Skarstad Pia er en annen hoppe som blitt bedre å bedre med løp i kroppen, men hun skal ikke gjøre for mye selv underveis.

3 Alpha Polaris utvikler seg hele veien, og skulle Svein O Wassberg komme seg til tet kommer han til å kjøre jevnt hardt unna hele tiden, kan vinne med klaff. Åpent bak disse.

Vår rangering V5A-4/B-1: A: 11 B: 14-13-9-3-7-6 C: 10-2-15 D: 4-12-8-5

Klikk her for å se våre V5B-tips til Bergen

V5A-5/B-2
2 Knødden Aubiose vant sprettlett sist mot gode hester. Hesten til dyktige Gaute Lura har tidligere visst seg som en startrask hest på voltestart, men vi er litt usikre på hvordan han er på autostart. 5 You Do Kievitshof var svak sist, men ellers har formen vært bra.

9 Golden Glamour er opp og ned i prestasjonene, og vi synes hun er klart best i tet. Skulle favorittene ha en dårlig dag kan 6 Lillruben overraske, for formen hans er på oppadgående.

Vår rangering V5A-5/B-2: A: 2 B: 5-9-6 C: 10-4-8-11 D:12-3-1-7

V5B-4
4 Nice Like A Rose var meget bra mot gode hester sist (Neil Andover vant), og står denne gangen helt perfekt til bak start bilen (hatt dårlige spor i det siste). Så bare hun fungerer slik hun skal, så kjemper hun i toppen. 1 Faithfully Yours var jeg sikker på skulle bli en seiersmaskin i regi Refsland, men hun har egentlig skuffet litt. Perfekt spor denne gangen, og hun er sikret et fint løp uansett.

3 Super Fest Boy var ordinær sist, men sterk gangen før. Står fint til, og kjemper i toppen med litt klaff. 9 Born To Compete burde vunnet for og få godkjent sist, men vi tror formen er litt på vei opp.

Vår rangering V5B-4: A: 4 B: 1-3-9 C: 6-2-5-11-7-10-8 D:12

V5B-5
2 Schutora er i sitt livsform, og fortjener en ny seier da hun har gjort flere sterke prestasjoner i tøffe selskap. Står perfekt til med tanke på en fin posisjon, og Bokli Balder-datteren skal ha en fin vinnersjanse. 8 Drav Siss har trent fint og kapasiteten er stor, og bare hun unngår galoppen er hun med i toppen.

6 Kandidaten har vært direkte dårlig i lang tid, men i sitt siste løp viste han noe som vitner om gammel storhet. I toppen med klaff. 4 Borg Trolla er usikker ned startsiden, men kjemper i toppen uten galopp. Åpent bak disse.

Vår rangering V5B-5: A: 2 B: 8-6-4 C: 1-5-11-7-10-3 D:9