*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Får sin revansje i kveld

Bo Westergaard (her med stallhesten Royal Prince) kusker Nettavisens V5-banker i kveld.

Bo Westergaard og Princess og Love galopperte seg bort i norgesdebuten sist onsdag. I kveld er det duket for revansje i V5-5.

04.03.15 10:06

Sportspills meny onsdag
V76 Bjerke: Verdensstjerne årsdebuterer
V4 Bergsåker: Spennende objekter på gang
Tippetips: Premier League og Barcelona på kupongen
Oddstips 1: Kan ryste Barcelona

V5-omgangene på Bjerke om onsdagene består av de fire siste V76-løpene, samt ett eget løp. Det betyr svært god sportslig kvalitet på løpene og også spillemessig er det meget interessant. Så også i kveld, der V5-bankeren kommer i V5-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

1 Princess Of Love ville ikke ta et travsteg når starten gikk sist onsdag og galopperte hemningsløst. Ble kjørt passivt bak i feltet og så fin ut for dagen. Var også svært mye spilt den dagen (20 igjen for 10).

Også i kveld er det voltestart, men Princess Of Love står helt alene på strek og det hjelper naturligvis mye på. Støtet på kapable 9 Hades Håleryd, men denne har fått bakspor på 20 meter tillegg. Er 1 Princess Of Love slik hun var i Sverige, må dette være en meget stor vinnersjanse og i kveldens V5-spill, bankerspiller jeg Westergaard-hoppa i V5-5.
Rangering V5-5: A: 1 B: 9-4-7 C: 8-2-3-5-6

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
2 Deweyscamper
gjør i kveld sin tredje start i regi Bo Westergaard. Jeg har plassert hesten først på rangeringen i begge de to første startene for Bo, men uten å lykkes. Første gang ut gjorde hesten en råsterk opphenting til femte etter tidlig galopp, mens en vel ambisiøs Bo Westergaard kjørte bort seieren i et langløp på Bjerke for to uker siden. Holdt stilen fantastisk flott til tredje den dagen etter råkjør i dødens underveis. Spor to i kveld og en flott oppgave.

I V76-spillet garderer jeg kun med 1 La Paloma som har sviktet som mye spilt to ganger på rad. Fra førstespor med dyktige Dag-Sveinung Dalen som kusk er det tetgaranti uten startgalopp og formen er det neppe noen fare med (kom flott tilbake etter stor startgalopp i Bergen sist).

Feltet som sådan holder ikke høy klasse og normalt skal det holde langt med disse to hestene på kupongen, men i V5-spillet tar jeg også med Mister Postman på det største forslaget.
Rangering V76-4/V5-1: A: 2 B: 1-6-3 C: 10-9-5-4-11-12-7-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V5-2 - Kaldblodshester. 2600 meter autostart.
Til drøye åtte ganger pengene og et femtevalg i V75-spillet, lanserte vi 2 Brenne Jærven som en herlig delikatessevinner på Jarlsberg for tre uker siden. Hesten spant til tet og vant såre enkelt i debuten for Olav Mikkelborg (som har riktig fint snurr på seiershjulet for tiden). I kveld blir hesten stor favoritt i V76-5, men jeg nøyer meg med førstevalget og garderer noe da jeg er usikker på hvor godt 2600 meter passer.

3 Tojo Prinsen falt litt for eget grep i V75 sist. En ambisiøs Geir Flåten kjørte trolig seieren bort, men uansett gjorde Tojo Prinsen et nytt toppløp, slik han gjorde i seiersløpet på Bjerke 5/2. Tojo Prinsen tåler 2600 meter og er et klart motbud til den store favoritten.

Fra dypet velger jeg å hente fram 10 Steinrig. Stordal-hesten elsker langløp og blir veldig lite spilt i kveld. Jeg betaler allerede på det mellomste V76-forslaget.

På de større V5-forslagene betaler jeg også for Bjerkespesialisten 1 Huldre Oskar, kapable 7 Tangen Faks, 5 Melbyjerven ( på gang nå) og 6 Wrons Frigg (makset sist, men fordel av dagens distanse).
Rangering V76-5/V5-2: A: 2 B: 3-10-1-7 C: 5-6-12-9-8-11-4

V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et gnistrende spilleløp venter oss i V5-3 der det er mange vinnerkandidater og på det største V5-forslaget betaler jeg for ni hester.

Under sterk tvil velger jeg å sette den mulige tethesten 4 Staffan Palema først. Det er ingen tvil om at posisjoner ofte avgjør slike løp og dersom det ikke koster skjorta for Staffan Palema å nå tet, kan det bære hele veien.

8 Love Voice er den beste hesten i feltet, derom er det lite tvil. Men spor åtte og sprint er alt annet enn optimale forutsetninger og jeg tror ikke Love Voice vinner dette løpet fra dødens. Uansett et tidlig kryss. 5 Ja El Tomcat er litt vanskelig å plassere, da det er litt vrient å forutse hvor hesten havner fra start. Gikk et helt greit løp til tredje i V75 sist, men var et stykke bak de to første i mål. 11 Urban Barsk varslet vi for sist (11/2). Den dagen kusket Vidar Hop og hesten ble sittende bom fast i mål. Spor elleve er vrient på sprint, men hesten har vinnerform i kroppen.

På det mellomste og største V5-forslaget betaler jeg også for 6 Shocking Icon (kan kanskje få tet, men det vil koste), 3 Cutting Edge (løp i kroppen og kan være mye forbedret), 1 Midnight Moon (vant to løp i fjor til pangodds, deriblant V75-løp på Momarken og står nydelig til i kveld), 10 Oslo Kronos (fin form, men må klaffe mye fra bakspor) og 2 King Of Friday (slår til med et pangløp i ny og ne)
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 4 B: 8-5-11-6-3-1 C: 10-2-9-7

V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
2 Bokli Vind har en flott oppgave i V5-4 og varslet form i Bergen sist, men galopperte da på vei mot tet 1300 meter fra mål. Spor to og ikke knalltøff motstand i kveld, gjør at hesten er en berettiget favoritt og i mangel av bedre objekter, bankerspiller jeg hesten i DD-spillet.

I V76-spillet velger jeg å gardere med fire hester og setter 7 Finnskog Sjefen inn som andrevalg. Kulblik-hesten skal forbi startkjappe 1 gann Minn fra start, men det kan gå. Nevnte 1 Gann Min vant forbausende enkelt på Bjerke 4/2, og sørget for at Nettavisen spilte inn drøye 170 000 kroner den dagen på svært godt betalte seksere (4 033 på hver sekser). Gann Min møtte bra hester den dagen og er en klar seierskandidat igjen.

10 Brødsjø Odin og 12 Juniorprinsen hemmes begge kraftig av sine bakspor, men er gode nok om det klaffer litt underveis.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 2 B: 7-1-10-12 C: 3-5-9-6-11-4-8


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.