Favoritt-dobbel i kveld?

Nettavisen tror begge DD-favorittene innfrir på Drammen i kveld, men vi har funnet en luring som gir flott odds.

Klikk her for DD-tips Drammen

Vi har små betenkligheter med å singelspille storfavoritten 2 Towanda i Dagens Dobbel første avdeling på Drammen i kveld. Hoppa møter lettere selskap enn hun er vant til, og holder dessuten absolutt toppform for dagen. Når også sporet er helt ideelt kan vi ikke gardere den svært seiersvante damen.

10 Smedprinsen er ikke et like sikkert stikk i den andre avdelingen, men Antonsen-traveren har gjort etpar meget sterke løp etter pause nå og skal være favoritt. Kommer 5-åringen riktig til fra tillegg tror vi ingen av kveldens motstandere kan stå imot.

Vi har imidleritid et svært godt betalt motbud som vi tar med som sikring. 7 Fjuken er ingen vinnermaskin, men hesten til Odd Arne Sagholen står helt perfekt inne i dette tidsløpet. Med et løp i kroppen etter pause er Fjuken helt klart seiersaktuell mot klart svakere hester enn han pleier å møte.

Doble pengene?
Vi velger denne gang å spille kun to kombinasjoner på begge våre forslag pålydende hhv 100 og 400 kroner. På det minste har vi en rekkepris på 50 kroner, mens de som velger å satse på det større forslaget evt. kan gange oddsen med 200.

Skulle de to forhåndsfavorittene innfri ligger oddsen for tiden på drøye 4 ganger pengene. Det synes vi er helt greit da vi ikke ser særlig mange vinnerkandidater i løpene. Det betyr i såfall en dobling av innsaten.

Mer interessant blir det dog dersom Fjuken skulle innfri i DD-2. Mot Towanda gir Fjuken ca. 20 ganger innsatsen, og det synes vi er svært interessant. Towanda skal ha minst 50% sjanse i sitt løp, og i en begrenset DD-2 skal Fjuken helt klart sees med mer enn 10% sjanse.

Kjøp en bong og se DD-løpene på Nrk2 kl. 22.45 i kveld.