Favorittene dominerer

Foto: Hesteguiden.com

Samlebonger er ikke det beste undertegnede anbefaler, men i kveld er det ingen tvil.

INNLEVERINGSFRISTER:

V5A kl 18.35 (løp 2-6)

V5B kl. 19.45 (løp 5-9)


Bankerkandidatene står i kø. Det er bare å multiplisere.
Kvalifiseringer til Biri Oppdretningsløp og Prinsesse Märthas pokalløp står for døren. Kvalifiseringene ser svært oversiktelige ut.

Allerede i V5-1A finner vi en vinner. 7 Dotterud Teddy utvikler seg strålende og slipper å møte Wik Stjernen i sitt heat. Sist fulgte han årgangseneren i det lengste. I kveld vinner Dotterud Teddy som han vil. Soleklar banker.

I V5-2A starter fenomenet 5 Wik Stjernen. Syv starter er endt med like mange seire. Han er mye bedre enn konkurrentene og kan ikke tape!

Garderinger nødvendig
Når det gjelder V5-3A velger vi faktisk å gardere i et vanlig varmblodsløp. 5 Reve De Vire har toppform og må ha en god mulighet. 4 Nala Waltz er den klart beste hesten, men galoppene kommer like ofte som brev på posten. 8 Fifty Cent gikk et godt løp sist. Står dumt til, men med klaff kjemper han i toppen i et ikke alt for sterkt selskap. 7 Flash står også langt ute, men viser vinnerform. Gunnar Austevoll sjokkerte på Bjerke i går og kan også sende inn Flash til seier i kveld. 3 New Exhibit var meget bra etter pause sist. Må på bongen i dette garderingsløpet. 1 Scoreandevileye er alltid aktuell. Forsvarer neppe sporet, men med åpning i tide er det muligheter. Han var syk i det siste løpet så det løpet kan gå i glemmeboka. 11 Baron Chance er blant de beste hestene, men innsatsen sist etter lang pause var ikke mye å skryte av. Nå skal vi likevel ikke avskrive kapasitetshesten som er veldig god på sitt beste.I V5-4A/V5-1B vinner normalt 6 Fetter'n T.G. Hesten til Geir Vegard Gundersen har imponert. Han var bedre enn noensinne i Drammen sist. Vi kan ikke se hvem som skal true seiersmaskinen i dette løpet og anbefaler bankerspill.

Kjøp eksperttips fra Nettavisen her

Azeem eller Paco Halbak?

2 Azeem blir favoritt i den første heatet til Prinsesse Märthas pokalløp som er V5-5A/V5-2B. Han satt stengt i Ulf Thoresens minneløp på søndag og avsluttet fint på oppløpet mot hester han ikke kunne matche under noen omstendigheter. Fra et perfekt startspor skal sjansen være stor. Killingmo-hesten har vært knakende god i det siste. 10 Paco Halbak var enorm i seiersløpet på Jarlsberg sist onsdag. Fra dødens knuste han all motstand etter en voldsom sisterunde. Utvilsomt en av landets beste treåringer. Han skal regnes som en klar utfordrer til Azeem. 5 Vegas Yankee ble frakjørt av Paco Halbak etter at han fikk et perfekt løp sist. Hadde dog fin fart i mål og er ikke langt unna favorittene.

To hester er nok i V5-3B. 10 Muscles Wiking B.R. er den beste hesten i årgangen så langt. Han har vært fryktelig god i sine to siste starter. Møter ubeseirede 3 Just Superb som er en kanon. Nå er det ilddåp for Bergens store unghesthåp. Vi lar han få sjansen og garderer storfavoritten på de største forslagene.

Annonse: Øivind Grøstad med førstevalg på Goldomaster og K.L.M Prelong onsdag og byr på snadder igjen torsdag

I den fjerde V5B-avdelingen blir 4 Shappiro vårt vinner. Avsluttet strålende fra køen sist. Den tyske seiersmaskinen er voldsom fra start og blåser til tet. Kan åpne 1.08 om han må! God sjanse på tet hele veien. 5 Jetman utvikler seg for hvert start. Han skuffer aldri og må være den sterkeste utfordreren på papiret. 3 Mellby Turbo er en kjapp svenske fra Olle Goops stall. Vant på 1.13 på en rask bare sist. Skal strekes. 6 Apollo Håleryd scorer på om det blir hardt tempo. Ottersen-hesten har tunge avslutninger.

I V5B-finalen vinner normalt 7 Megabuck. Han har vært enorm i sine siste to starter og møter overkommelig selskap denne gangen også. Vi tror han blåser til tet og blir der.
For V5-forslag i V5A trykk her . For V5B tast her