Gå til sidens hovedinnhold

Favorittene skal vekk

Det kryr av overspilte favoritter på Bjerke i kveld, men vår V65-banker er ikke favoritt i spillet.

Landets hovedbane serverer en svært utfordrende meny i V65-spillet i kveld, og vi føler at mange av favorittene henger i en tynn tråd. Det kan gå mot store penger til de som klarer å prikke seks rette denne gangen, og vi klemmer til med et bankerspill på et andrevalg i spillet!

Etter en strålende uke på tipsene i forrige uke med 57 500 kroner innspilt har det vært litt stang ut i innledningen på denne uken, men Forus-tipsene tirsdag kveld inneholdt fem rette både i V5A-spillet og V5B-spillet, i tillegg fin DD-klaff til drøye ti ganger pengene. Det er nye sjanser på Bjerke i kveld, og vi tror vår banker for dagen bruker konkurrentene som rundingsbøyer til slutt!

Annonse: Øivind Grøstad bød på Kongsrud Terna (7.valg) og Windmaster (3.valg) som spenstige førstevalg i Drammen mandag

Vi spiller i grunnen tøft hele veien, men den som intet våger intet vinner! Vi må stå på det vi tror på, og vi tror 12 Tordin i den tredje avdelingen skal ha en topp vinnersjanse i sitt løp. Står tilsynelatende dårlig til i spor tolv på en kjapp sprint, men vi tror det bare er en fordel for denne hesten å stå i bakre rekke.

Speeder nærmest som en varmblodshest til slutt med et løp på lang vent i rygger underveis, og at 5-åringen ikke fikk bedre enn femte på 28.6 full vei fra tet mot svært gode hester i et V75-løp i den siste starten vektlegger vi mindre. Ingen tetløper dette, og i den nest siste starten ble vi voldsomt imponert av Alm Viktor-sønnen.

Tapte 40 meter på startgalopp ved den anledningen, men skyllte likevel rundt konkurrentene til slutt til en enkel seier på flotte 26.0 over aktuell distanse. Speedet lett ned en så god hest som Holterjerven forut for den starten, og vi tror Stordal-traveren går en lav 25-tid under fine forhold i kveld (da bli han i så fall ikke lett å slå).

Vår rangering V65-3: A: 12 B: 1-9-8-7 C: 3-2-5-6-11-4-10

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system på 2180 kroner i V65-spillet, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ufordrer storfavoritten?
Vi støter på dagens største favoritt i et ”eliteløpet” for varmblodshester i V65-1 i form av 5 Acolyte Hanover, og selvsagt blir ikke 5-åringen lett å slå. Voldsomt god ved triumfen på sterke 11.8 i sitt siste seiersløp på Sørlandet, og da var det svært gode Mysterious som mått bite i det sure eplet. Vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag, men når undertegnedes kollega Thomas Svensen var i kontakt med Tom Horpestad på tlf tirsdag ettermiddag var han klar i sin tale! Han siktet mot teten med 4 Ridgehead Cahore, og der skulle han sitte (så gjenstår det å se om han holder ord...)!

Da kan det bli ”dødens” på Hamre-traveren (og da er det vel ikke gitt at han vinner?), og det er ingen tvil om at sistnevnte holder absolutt toppform. Femte på 13.4 full vei i et løp storfavoritten var tredje på 12.9 i den tredje siste starten, og da satt de i hhv femte utvendig og rygg leder underveis. Begge gikk like fort siste tusen, og styrkeforholdet dem i mellom er da ikke slik kryssforskjellen kan tyde på. Vant sprettlett med krefter spart fra tet på 14.1 full vei i den siste starten (09-fart til slutt), og slått var da Covington Ås som vant et V75-løp i denne klassen i Sverige på lørdag.

Vår rangering V65-1: A: 5 B: 4-3-6 C: 7-2-1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Underspilte utganger i tre åpne løp!
Et stayerløp for kaldblodhester venter oss i den andre avdelingen, og når favorittene er usikre, anbefaler vi bred gardering. Det så ut som 5 Nordby Viktor gikk på landminer i den siste starten (fungerte overhodet ikke), og en knallhard bane passet nok dårlig for 4-åringen den dagen. Hoppet vekk en fremskutt plassering mot Lome Brage & Co i den nest siste starten i den siste svingen, og da er det klart enklere i mot for tredjevalget i spillet ved denne anledningen.

Favoritten 2 Viktor Rozzi var en overlegen vinner på 29.7 full vei i et løp i Bodø i den siste starten, og i en feilfri utgave skal 6-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Raden taler dog sitt tydelige språk, og galoppfaren er stor. Av de bedre skal 6 Lustra Eldar være (fin form der i gården), mens duoen 3 Horgen Don (tre gode løp nå på slutten) og 7 Ulan Bator (gikk pigg i mål etter sen åpning i den siste starten, og 4-åringen innehar fin styrke), også er snakk om hester som må vurderes tidlig.

Annonse: Øivind Grøstad byr dagens godbit i V65/DD-2 og da skal han til lukene

Vår rangering V65-2: A: 5 B: 2-6-7-3 C: 1-8-4-9-11 D: 10

I et flott varmblodsløp i den fjerde avdelingen føler vi favoritten blir kraftig overspilt med sine voldsomme 80 %, og vi setter underspilte 11 Ramos Boy fremst med sine lusne 5 %! Vi tror 4-åringen hadde vunnet uten galoppen inn mot den siste svingen i den siste starten (og han hadde da slått mye spilte 8 River Kemp), og Gigant Neo-sønnen bli lettet i balansen i kveld. Spennende det, og vi tror Hamre-traveren vil profitere på tøft tempo i front denne gangen (veldig tung til slutt på sitt beste).

Veldig lite spilt er også 2 Beak`s Mr. Toby med sine 7 %, og det synes vi må være feil. 4-åringen står helt perfekt til, og i et kvalifiseringsløp til Derby i den siste starten hoppet han vekk fjerdeplassen og en lav 16-tid over 2600 meter. Virket ikke sliten når galoppen kom midt på oppløpet (krenget litt innover, og da mistet han aksjonen), og vi føler at S.J.`s Photo-sønnen innehar uforløst potensiale (det kan bli dønn riktig for denne fra dette sporet i kveld).

Vi forstår i grunnen lite av at 5 Underpaid Hanvover skal være megafavoritt, og 3-åringen blir for oss kun en gardering litt ute. Sliter åpenbart litt med det helsemessige (galoppert i fire av syv løp), og i den siste starten falt han helt sammen til slutt i et løp enkle Victory Line var en vinner. Slo ikke alt for gode Olaf i et billig lunsjløp i den nest siste starten, og vi synes Hamre-traveren møter bedre hester enn noen gang i kveld. Han blir trolig overfalt av en feilfri 8 River Kemp ned startsiden, og vi tror det kan bli stive bein til slutt på begge favorittene.

Sistnevnte var ikke voldsomt bøs til slutt ved triumfen på 16.9 full vei i den siste starten, og enten galopperer 4-åringen fra start eller så blir det et tøft opplegg utvendig underveis (og da setter vi ham ned som en C-hest på vårt store system denne gangen). Profitere på forventet tøft tempo på løpet vil 10 Temptations As gjøre, og med en tilsvarende innsats som ved triumfen på fine 15.0 full vei i den nest siste starten, er 4-årshoppa seiersaktuell også denne gangen.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 11 B: 2-5-10 C: 8-4-3-6-1-12-7 D: 9

Et flott varmblodsløp venter oss også i den femte avdelingen, og vi synes fire hester hever seg litt over mengden. Fremst setter vi alt for lite spilte 10 Itsy med sine 13 % (og vi setter et DD-spill til kremodds!), og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den alltid godt avsluttende Aune-traveren. 4-årshoppa gikk strålende løp i hele sommer mot årgangstoppene i klassen, og i den siste starten satt hun bom fast.

Vi tror 4 Tobrosboy Augustinu piler til tet, og da kan han i så fall fort lede rundt om. Ble kjørt skoløs på en knallhard bane i den siste starten (og det var det vel ikke mange som prøvde den dagen...?), og da ble 4-åringen pinne stiv sist biten (mistet aksjonen over mål). Ikke noe å si på det, og forut for galoppen i Derby i den nest siste starten gikk Gate Open-sønnen strålende løp hele veien.

Toppform holder 11 Jamie Bonanza (avsluttet strålende til tredje på 14.4 over en sprint i et V75-løp i den siste starten), og 4-åringen nærmer seg en seier nå. Forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 1 Mistress Superb, men det må løse seg litt underveis for at 5-årshoppa skal kunne gå helt til topps. Kan nemlig neppe forsvare sitt innerspor, men kusk Tom E. Solberg er av den våkne sorten.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 10 B: 4-11-1 C: 7-2-3-6-5-9-8

HTML EMBED

Eliten avslutter!
Vi finner fem vinnerkandidater i dette eliteløpet for kaldblodshester som avslutter denne V65-rebusen, og fremst setter vi 9 Høstbo Fredrik. 10-åringen var en strålende vinner av SM i den nest siste starten på fine 23.4 full vei, og innsatsen til sølv på 22.5 over en sprint i den siste starten var god. Vi var inne på å bankerspille Järvsöfaks-sønnen før 2 Stjernelyn ble strøket (hadde en helt perfekt rygg i fra start da), men nå har det blitt litt mer sjanseartet med ryggen på 3 Vesle Sjur fra start (fare for at han sitter sist ut av den første svigen da).

Uansett seiersaktuell, men vi må gardere. På vei mot sin sedvanlige fine høstform er 6 Feseth Lynet (han har holdt absolutt toppform på denne tiden og utover de to siste sesongene), og vi tror Engvold-traveren kan speede inn til seier i kveld. Fjerde på 24.5 full vei bak Hallsta Lotus & Co i den siste starten, og vi krysser på alle bonger. Vi synes 10 Voje Faks så veldig fin ut etter lang pause i den siste starten (fikk aldri sjansen til slutt), og løp i kroppen bør ha gjort godt. Kan skli fint igjennom med ryggen på 4 Norheim Faksen ned startsiden, og vi ser ikke helt bort i fra at 16-prosenteren i spillet sitter i teten ut på den første langsiden.

Sistnevnte har kun vunnet et løp på full distanse siden han vant Derby som 4-åring, men på sitt beste er det ingen tvil om at Sverdrup-traveren duger. Dog veldig variabel, og vi tror ikke han vinner fra tet dersom kusk Tom E. Solberg velger den taktikken. Vi synes 5 Joker Elden burde sprintet unna på lette bein til slutt fra tet i den siste starten får å få fullt godkjent, men det var ikke mye spart i målgangen ved triumfen på 25.3 full vei. 9-åringen har mistet formen rundt denne tiden hver eneste sesong tidligere, og muligens begynner han nå også merke kjøret etter en lang og tøff sesong.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 9 B: 6-10-4-5 C: 12-1-7-11-8 D: 3

Leder hele veien?
I et V5-spill hvor det er langt mellom de sikre holdepunktene, satser vi på at en kraftig forbedret 1 Lolly Løva leder rundt om i V5-4. Satt i ryggen på gode Arien i et kvalifiseringsløp til Norsk Oaks i den siste starten, men når favoritten økte til 28-fart siste 300 fikk 3-årshoppa litt problemer midt på oppløpet (ikke noe å si på det).

Galopperte da, og hun gikk da glipp av en lav 31-tid full vei. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt, og vi synes hoppa så veldig fin ut i den siste starten (lett joggende i ryggen underveis). Ny kusk Gunnar Austevoll er god på denne typen oppsitt, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 4-6 C: 7-3-5

Vidåpent!
Et veldig åpent løp for varmblodshester i grunnlag null avslutter denne V5-rebusen, og vi tyr til veldig bred gardering på samtlige spilleforslag. Det blir mye galopper i dette løpet, men relativt travsikker virker 9 Arnie`s Rebellion til å være. Det kan han score på her, og i den siste starte nvar 4-åringen tredje på 20.1 full vei.

Kapasiteten skal være fin på 8 Miss Sharapova (fjerde på 19.3 full vei etter tidlig galopp i den siste starten), men i følge kretsen rundt hesten er også galoppfaren overhengende stor. Vi synes 12 Nunca Mais Tom avsluttet flott til fjerde på 20.1 fulll vei i den siste starten, og vi synes dette var snakk om en fin type.

Et fint prøveløp på 20..4 full vei kommer 4 Ultimate rock til start med, og i følge kretsen rundt hesten skal 4-åringen takle sporet. Kapasiteten skal være høy på 10 Rasmus L.L., og i følge kusken var det en utstyrsfeil som var årsaken til galoppen i debuten. 4-åringen har gått fint i et rutineløp, og da krysser vi tidlig.

Vår rangering V5-5: A: 9 B: 8-12-4-10 C: 11-5-7-3-6-2-1

Stort abc-system i V65-spillet!
Innleveringspris, kr. 2180.- (over fire bonger)
Stamme 4480 rekker (2*8*1*8*7*5)
4-5
A: 5 B: 2-3-6-7 C: 1-4-8-9-11
12 Tordin
A: 11 B: 2-5-10 C: 3-4-6-8
A: 10 B: 1-4-11 C: 2-3-7
4-5-6-9-10

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 560.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 630.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 630.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!