*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Favoritter i fare

Magnus Jacobsson har en bra sjanse i innledningen denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi fant ikke noe sikker banker i lunsjen fra Axevalla denne torsdagen, og vi spiller uten banker. Bongene krydres med godbiter, og her er det bare å ta rygg.

23.10.14 10:29

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Tipsformen er BRA for tiden! Har du tatt rygg? Sjekk ut følgende:

Fra Sørlandet søndag så ble det relativt lettløst. Vår banker Trinity D. innfridde, og Oscar Ribb senket en av dagens tyngste favoritter som vår delikatesse. Alle våre V65-forslag satt, og vårt lille forslag her på Nettavisen som kostet Kr.240 betalte ut fine Kr.1 904,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Momarken tirsdag så fulgte vi opp, og nå var det snakk om større kroner. Denne dagen anbefalte vi et bankerspill på 2.valget Mjølner Tore mot dagens tyngste favoritt, og Mjølner Tore innfridde til fulle. Vårt mellomste forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE KR.10 845,-. Vi røk dessverre i V65-6 på sistevalget, men vi må likevel si oss fornøyd med "trøsten". Totalt sett så ble det spilt inn ca 170 000 fra Momarken. Vi gratulerer dem som har vært med på oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Nå er dette historie, og nå venter en ny dag med nye muligheter. Som vanlig så er det Sverige som starter først opp med deres lunsjtrav. V4-løpene fra Axevalla starter kl.12.20. Deretter knaller Bjerke i gang sitt lunsjtrav med start kl.13.37. Om kvelden så er det Klosterskogen, og Gävle som gjelder.

Innleveringsfrister Axevalla:

V4: kl.12.20

DD: kl.12.37

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Axevalla denne torsdagen så kan vi by på følgende:

Dagens banker:

Det finns inget riktigt bra spikförslag i en sportligt sett ganska enkel omgång. Den som ligger närmast till är 10 Circles (V4-1) som normalt har en fin uppgift. Det som talar emot är stallformen då flera av Magnus Jakobssons hästar blivit strukna på grund av halsinfektioner senaste tiden. Vi garderar därför med 5 Rutger Raket som går ned i klass och 7 Ultevis som är jämn och säker.

Luringen:

4 Zack De Castella (V4-4) är själv duktig på att hålla farten och Kim Eriksson på det kan vara ett vinnande drag i ett öppet lopp.

Annonsebilag