Favoritter i trøbbel

Peter Ingves kjører en av dagens store favoritter.
Peter Ingves kjører en av dagens store favoritter. Foto: hesteguiden.com

Så ut som en tikkende bombe i banen her nylig! Lar seg ikke slå!? Sjokk med form som er bedre enn raden. Senker storfavoritten!? Vi skal i lukene på Halmstad!

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Hamre presenterer ny kanon
Oddssingel: Di Natale må finne tilbake til scoringsformen
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Oddsdobbel 2: Sterke hjemmelag innfrir
VM skiskyting: Johannes kan bli VM-konge
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley

Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Under jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Halmstad starter kl.12.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan by på følgende til Halmstad:

V4-1 : 3 Puisseguin – Innledningsløpet denne søndagen er ÅPENT, og vi kjøper ikke at Othala skal være noen storfavoritt her. Har nemlig ikke imponert noe veldig selv om raden er fin. Draget vårt har ingen stjerne som kusk bak seg, men hesten er helt sikkert en av de beste på kapasitet. Er dessuten bedre enn raden, og nå sist så avsluttet den bra nedover oppløpet etter et passivt opplegg. Vi har 15,1 s 1000m, og den var ikke tom på det. Kan skrelle med flyt for kusken!

V4-2 : 9 Pretty Trio – Har fått seg noen løp i kroppen etter pause, og det er en traver i full form som kommer ut på Halmstad denne søndagen. Den var enormt tapper fra dødens nest sist, og da viser den 12,6 s 800m. Nå sist går den strålende etter galopp, og den passerer mål i stengt posisjon i kulissene. Draskylappene var ubrukte, og den så ordentlig bøs ut i målgangen. MÅ MED PÅ ALT HER!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 3 Mr Love You – Lavt grunnlag, og ikke den beste klassen. Vi er veldig inne på at 3 Mr Love You kan få bløffe dette hjem fra tet. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den så lysende fin ut der den passerte mål med alle kreftene sine igjen i stengt posisjon. På søndag så kommer ikke Stefan Persson til å slippe til noen, og vi må bare ha tro på den slik som den lyste opp i banen sist! SPILLES!

V4-4 : 8 Rondine D’Amore – Har gjort to starter i ny regi, og sist så den ut som en tikkende bombe der den bare forsvant unna i tet. La da inn 11,4 s 800m, og inntrykket var HELRÅTT! Sporet nå er trist, men sitter Sören Boel fart direkte her så burde denne kanonen bli sluppet til tet. Skulle det skje, og hesten er frisk for dagen, ja, da vinner den. Garderer man løpet så er det SYLTYNT bak den store favoritten. 15 Sensei – Dette er i første rekke den som står nærmest, men fra dette sporet så må kusken ha flyt/tempo for å rekke frem. Sist så avslutter den bunnsolid i kulissene, og vi har da 12,4 s 1000m på klokken. Skal med om Rondine blir gardert.