Favorittkveld på Forus

Som så ofte tidligere tror vi det blir en favorittpreget kveld på Forus. Dermed bør begge V5-spillene kunne løses for en billig penge.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Forus.

Her finner du tipsene til V5B.

De tre første V5-løpene i kveld kan virke noe åpne, men vi tror det skal være mulig å komme gjennom med ganske få streker.
Etter det kommer det to meget tunge favoritter, som begge trolig innfrir. Tronjatrym har gjort to starter i regi Kjell Håkonsen, og har vunnet enkelt i begge. Med kun 31.000 kroner på kontoen kommer han nok til å klatre ganske fort i grunnlaget.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Against the Sun gjør sin første start for året, og blir en meget spennende hest å følge denne sesongen. I regi Kåre Refsland har han blitt en riktig seiersmaksin, og dersom han har utviklet seg ytterligere litt i løpet av vinteren, er han aktuell for store oppgaver senere i år.

I V5-3B kommer det to ustartede 3-åringer til start. Både Lantern og The Crown gikk fine prøveløp, og kan bli spennende hester å følge fremover.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin