*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Favorittparade i Bergen

Foto: Hesteguiden.com

Det er ikke uventet mange store favoritter på farten på Travparken torsdag og da spiller vi samlebonger.

03.10.13 10:18

Sportspills meny torsdag:
V65 Øvrevoll: Birger byr på to bankere
V4 Bollnäs: Nettavisen jager revansje
Lunsjtrav Drammen: Store penger på gang
Oddstips: Hockey-Pelle ikke imponert av Modo

På Bjerke onsdag innfridde begge våre bankere (Cloud Connected og Sejr Gammelsbæk), og de som spilte vårt mellomste forslag på 480 kroner i V65 kunne innkassere rundt 2000 kroner (små marginer i V65-1, der svært lite spilte Torpa Glad var nære ved å skrelle, og den stod på alle våre bonger). En rekke andelslag gikk da inn på Eksperten, og det er nye sjanser til gevinster i dag.

Bergen travpark byr på dobbel V5 torsdag, all den tid det er Øvrevoll som arrangerer V65. Det burde vært på tide å skrote dette med dobbel V5 nå og heller spilt en enkel V5-omgang. Løp med svært stort skille på hestene er ikke veldig spennende å spille til og kvlelden doble V5-omgang i Bergen er ikke noe unntak. Vi tror det blir lettløst og lanserer samlebonger i både V5A og V5B.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kristine gleder sjefen
Åsbjørn Tengsareid måtte som kjent på sykehus i hui og hast sist søndag og han kjører naturligvis ikke i Bergen torsdag. Kristine Kvasnes er etter vår oppfatning Norges klart beste kvinnelige travkusk og Åsbjørns høyre hånd er betrodd de fleste av hans oppsitt på Bergen travpark torsdag. Blant annet storfavoritten 3 Adamo Kievitshof. Alle travløp skal som kjent kjøres først, men Adamo Kievitshof står med tre bein i mål allerede torsdag morgen og blir vår soleklare hovedbanker i A-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Møller Faks tilbake
Undertegnede har som alltid pratet med Svein Ove Wassberg i forkant av løpene, og han kunne melde at han ikke tror at det er snakk om noen formsvikt for 6 Møller Faks (V5-4A/V5-2B) og at det er på Forus hesten har galoppert. På Bergen travpark har Møller Faks vært stabil og fin, og Møller Faks trenger ikke å være på sitt aller beste for å ta ned gjengen han møter i V5-4A/V5-2B.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Drag fra Øyvind
I V5-4B har vi ihvertfall noe som ligner på objekt i form av nestfavoritten 13 Ulsrud Perla som det er svæt gode treningsrapporter på. Fartsmessig bør hoppa være overlegen gjengen hun møter i V-4B og rasjonerer Ulsrud Perla sånn noenlunde med kreftene underveis, blåser hun normalt denne motstanden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.