Federer kan ikke tape!

Foto: hesteguiden.com

Vi er helt sikre på at 2 Federer vinner V5-finalen i dagens lunsj på Jarlsberg. Han kan rett og slett ikke tape!

Klikk her for V5-forslag


2 Federer er en fantastisk fireåring som alltid gjør sitt beste. Nå jager han sin niende strake seier. Han er god i begge ender av løpene og møter hester han skal slå med 30 meter om nødvendig. Selv kusk Vidar Hop mener det er snakk om en klar banker.

V4 Øvrevoll lunsj (spillestopp kl 12:20) : Her kan du kjøpe andel

I V5-1 blir 7 Angels Pride vinnertippet selv om han står langt ute bak startbilen. Han er veldig kjapp fra start og sikrer seg trolig teten. Det som kan bli avgjørende er hvor lenge kusken må kjøre før hesten er i tet. Melkesyra kommer fort om man må åpne i 1.10-fart selv på en rask sommerbane. 8 No Name De Hess er sterk. Han sliter med skader, men er nå behandlet og fit for fight. Bør regnes i striden. 3 Miss Sleipner vinner ikke på bestilling, men formen kunne knapt vært bedre. Fra fin utgangsposisjon tror vi meget på hoppa. 5 Yazzy Dancer er klart bedre enn raden. Har ikke hatt flaksen på sin side i det siste og blir spennende å følge på kortdistanse. 9 Nordstjernen feiler lett, men er kapabel for seier i feilfri utgave. 10 T.L.E.'s Nice Dream har møtt bedre hester. Tidlig på bongen selv fra et dårlig spor.

Spurter inn til seier

10 Zuvara Boko (V5-2) vil profitere på at det blir hardt tempo hele veien i dette løpet. Hoppa til Tom Horpestad har solide spurtegenskaper. Vi tror dette kan gi henne seieren i dag. 1 Min Fønix vil mange si ikke er bra nok på en rask sprint. Husk at han har vunnet på denne distansen tidligere. Formen er bra. Blir garantert overfløyet av strikkmotoren 2 Bellissimo, men han kommer seg nok ut med en gang. 6 Lisa's Monet er en habil sprinter. Trønderhoppa skal strekes. 7 Strasbourg har slitt med skader. Kommer ut etter pause og er sikkert veldig forberedt og motivert til oppgaven. 11 Shappiro har vunnet mange løp og det er stor fart i hesten. Farlig å utelate.

Du kan kjøpe ekspertkuponger fra Sportsspill her

9 Victory On Line (V5-3) har vært knakende god i sine to løp. Vi har god tro på at den stilige treåringen fortsatt er ubeseiret etter dagens løp. Jeppe Juel skryter voldsomt av 12 Oh What A Babe. Har nå stått i trening hos Juel i tre uker og ser rålekker ut. 1 Wildcat US kan lede lenge, men hadde nok gjerne sett distansen litt kortere. 8 Power Va Bene var ikke i orden sist. Gangen før var han riktig bra. Outsider.

Annonse: Øivind Grøstad i storform, kr 123.711 innspilt de siste dagene.

En eller mange
I V5-4/DD-1 blir nyimporterte 5 One Lomombra Siem klar favoritt. Hun trener bra fra sitt nye kvarter hos Lars Magne Søvik. Hoppa er startrask og bør ha en topp sjanse til å lede hele veien. Flere om beinet om man garderer. 3 Thai Online har gjort gode innsatser i det siste. Hatt en liten pause siden den siste starten, men er nok motivert når han kommer til start igjen. 9 Sweet Gangster har formen på topp. Kommer han greir gjennom fra bakspor kan han vinne. Bak vrimler det av luringer. Vi anbefaler enten favoritten eller mange.
For V5 tast her . Ønsker du DD-forslag trykker du her .