Federer reiser til Drammen for å vinne

Foto: hesteguiden.com

Men Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen garderer storfavoritten.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Det er nemlig svært få hester etter Muscles Yankee som mestrer lengre løp (det er vel strengt tatt kun Red Williams og Megasus Endurance som har vunnet over stayerdistansen blant mange avkom i Norge, og de var vel heller ikke veldig glad i langløp...), og selv om 7 Federer virker til å være en hest litt utenom det vanlige vil vi gjerne se at 5-åringen også takler den biten til fulle før vi stoler fullt og helt på Waaler-traveren i V5-1.

Nettavisen spilte inn 17 000 kroner på sine foreslåtte spill i forrige uke!

Sporet på storfavoritten kunne også med fordel ha vært bedre på en arena som dagens, og på våre to største spilleforslag garderer vi med 2 Dorado. Det er sjelden vi ser champion Eirik Høitomt kommer med så positive kommentarer (sett strålende ut i jobb) på vegne av en hest som han gjør med Love You-sønnen, og da tar vi rogalendingen på alvor. 5-åringen innehar skyhøy kapasitet, og dagens lange distanse tror vi bare er en fordel for den sterke 5-åringen. Vi snakker her om en spenstig 10-prosenter i spillet, og da ser det unektelig litt spennende ut.

Oversiktlig
I hhv V5-2 og den fjerde avdelingen finner vi ikke mange vinnerkandidatene, og i den andre avdelingen er vi litt inne på at 4 Suspicious Speed kan lede rundt om. More Chips-datteren trives fortreffelig på dagens arena, og innsatsen til fjerde på fine 15.0 over en sprint i et tøft V75-løp i den siste starten var klart godkjent.

Vår favoritt utfordres i første rekke av årsdebuterende 2 K.L.M. The Black og 11 Lily West. Førstnevnte kommer til start med positive treningsrapporter i ryggen, mens sistnevnte er hyperaktuell dersom hun fortsetter den stabile trenden.

På tross av et spor litt langt ute blåser 7 Vitesse til tet i V5-4 med ikke alt for kjappe konkurrenter på innsiden, og på normal form skal Super Arnie-sønnen ha en topp sjanse til å lede et slikt løp rundt om. 9-åringen var totalt overlegen sist han gjestet Drammen, og mot ikke alt for skarp motstand blir Anderssen-traveren vår DD-banker for dagen til fine odds.

Tilbake etter litt pause kommer 4 Odd Sen Toft, og kapasiteten er som kjent stor på Westergaard-traveren. Løftet seg flere hakk nå på slutten har 5 Dante Topspin gjort, og den formtoppede 10-åringen får en plass på vårt største spilleforslag.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vitesse og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V5-4.
Vitesse og Lars A. Kolle er ekvipasjen å fange fra spiss i V5-4.

To relativt åpne løp
I hhv V5-3 og finalen kan vi fort få noen vinnere litt på kanten, og spesielt i den tredje avdelingen blant urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag kan bred gardering vise seg lønnsomt. Fremgangrike Bo Westergaard sender her ut 8 Odessa La Marc, og på sitt beste legger den kapable Love You-datteren et slikt felt på rygg. Vi likte godt 13 Johan Herbjørn i den siste starten, og med løp i kroppen etter litt pause skal Undem-traveren ha en topp vinnersjanse i V5-5.

Ny flott klaff!
Ja, Ola Slåtsveen fikk en ny herlig opptur på Sørlandet på søndag, og når både det største V5-forslaget samt DD (største forslaget) satt klokkerent ble det nye 8151 kroner innspilt. Nettavisen spilte dermed inn mer enn 17 000 kroner i forrige uke, og det er nye sjanser til løpene på Drammen i kveld!

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tv i kveld!

”Nå kan du følge Ola og Håkon på Facebook”.