Federer taper ikke

Foto: hesteguiden.com

Vi snakker ikke om tennisstjernen Roger Federers neste kamp, men om lørdagens soleklare V75-banker.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Etter at Jomar Blekkan måtte stryke 3 Beer At Four er det ikke mulig å gardere 5 Federer i V75-2 på Leangen travbane på lørdag, og etter alt å dømme bokfører nå Muscles Yankee-sønnen sin femte strake triumf. I den siste starten imponerte Waaler-traveren mer enn noen gang ved sin triumf på 15.5 full vei, og det må et uhell til for at vår soleklare banker for dagen skal gå på et nederlag på lørdag. Lang reise viste seiersmaskinen at han takler utmerket i debuten for Jan K. Waaler, og etter stammen å dømme skal dagens sprintdistanse være midt i blinken.

En kupong som er alene om å ha 7 rette på lørdag er verdt mer enn 8 millioner kroner!

Vil du bli millionær i kveld? Spill Lotto her!

Dere får ha oss unnskyldt...
Men når Bo Westergaard melder om at 6 Sune Palema har pådratt seg en hovsprekk siden den siste starten og må gå med sko, og kommer ut i fra spor 2 i volta i finalen kan bare ikke undertegnede bankerspille. Selv om man kan plastre en hovsprekk er den ikke leget på 10-12 dager, og det er ingen garantier for at Banker Hall-sønnen ikke får en kjenning på den skaden i løpet av en 2600 meter (og da kan det fort være game over...).

5-åringen er desutten ingen kløpper på voltestart (galoppfaren er så absolutt tilstede), og vi finner det meget merkelig når den fremgangsrike dansken uttaler at på med sko ikke betyr noen ting (tidligere har vi da hørt at seiersmaskinen er klart best uten sko...). Vi tyr således til garderinger på samtlige spilleforslag, og nøyer oss med å spille dagens største favoritt utgang på det store systemet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Vi går tynt
I hhv V75-3 og den fjerde avdelingen satser vi på å komme igjennom på relativt få hester, og i den tredje avdelingen får 8 Arnblessen tillitten på våre to minste spilleforslag. Vi hadde god tro på Lome Elden-sønnen i den nest siste starten på Bjerke etter en meget oppløftende årsdebut, men ved den anledningen presterte 5-åringen helt under båten.

Favoritten var dog tilbake i godt slag sist (toppløp til sølv på sterke 28.6 full vei etter startgalopp), og når vi fikk en grei forklaring på den svake innsatsen på Bjerke fra eierhold pr. tlf. ble vi veldig beroliget. Hesten ble nemlig sendt til hovedstaden med en fellestransport ved den anledningen (har normalt reist alene på en henger), og hingsten hadde herjet vel mye på den turen nedover (var således sliten før løpet tok til).

På våre to største spilleforslag garderer vi kun med 12 Remsvarten, og det er slett ikke utenkelig at champion Eirik Høitomt vinner sin tredje strake med den kapable Nordli Svarten-sønnen. 6-åringen har vært kraftig feilmeldt to ganger på rad etter sin siste V75-triumf, og med litt mer riktige forutsetninger denne gangen er 15-prosenteren i spillet tidlig aktuell.

I V75-4 pådrar naturlig nok 5 Løjtens Q.C. seg et relativt tungt favorittstempel med sine 76 % etter en rekke sterke innsatser nå på slutten, og i en feilfri utgave legger fort Enjoy Lavec-sønnen på til sin fjerde strake triumf. 4-åringen har dog konkurrert mot ”revefor” på Forus ved sine triumfer, og en hest som 12 Relax Jet tror vi slett ikke er noe dårligere på kapasitet.

Sistnevnte ble vi mektig imponert av på Sørlandet i den nest siste starten, og Coktail Jet-sønnen har siden fulgt opp ved å vinne sprettlett på 18.5 full vei. Vi snakker her om en hest i rivende utvikling, og dagens arena passer trolig 23-prosenteren i spillet som hånd i hanske.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Relax Jet er snakk om en het vinnerkandidat i V75-4.
Relax Jet er snakk om en het vinnerkandidat i V75-4.

Jungeltelegrafen går...
Ja, når Jomar Blekkan går ut på Rikstoto.no og sier at 1 Veiset Mina i V75-5 har gått et gnistrende treningsjobb på 31.0 full vei og det med en sisterunde ned mot 29.0 er det liten tvil om hvilken hest som blir ukens ”snakkhest” 4-årshoppa kommer tilbake etter lang pause, og på en distanse som trolig er den optimale skal da Lome Kongen-datteren tas på alvor. Vi ble dog ikke helt overbevist om at dette er snakk om en klink vinner etter å ha snakket med eier på tlf, og nøyer oss med å spille 27-prosenteren utgang på vårt store system i et ellers vidåpent løp.

Ola A. Opheim kunne nemlig fortelle om en hest som hadde slitt med mye problemer i vinter, og han var usikker på hvordan det siste tøffe treningsarbeidet (forøvrig det eneste på bane siden den siste starten) ville slå ut. Hoppa har desutten opptrådt variabelt aksjonsmessig (behandlet i ledd flere ganger) i trening hjemme, men som Oppheim sa ”fungerer hun som i det sist jobbet, ja så ser de henne aldri”.

Kommentarer til V75-1 og V75-6 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 150, 375, 750 og 2248 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen på NRK2 kl. 19.00-19.45 på lørdag!