Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en flott V64-omgang på Bro Park og litt senere søndag ettermiddag er det duket for en herlig V75-omgang på Bergsåker. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Momarken og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om V64-omgangen på Bro Park. Spillestopp i V64 er som vanlig kl 12.20, mens V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.05.

Vintersesongen har for alvor kommet i gang på Bro Park, og baneforholdene varierer fra gang til gang. En som virker å ha funnet vinterformen er trener Roy Arne Kvisla. Fire seire forrige søndag er imponerende.

Vi tror hans 1 Inviting Rose vinner V64-5. Overrasket forrige søndag med en komfortabel seier mot bedre motstand enn hun møter i dag. Dette er en treåring under flott utvikling, og hun har ikke fått vekttillegget sitt fra seieren sist. Vi tror 1 Inviting Rose legger på til to strake seire bankerspiller også på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dobbeltbanker i V64-1
I V64-1 støter vi på to flotte toåringer som tenker å prøve lykken i Dubai i vinter. Både 2 Daytona Gold og 3 Uchchaihshravas har imponert voldsomt i sine respektive debutløp. To overlegne seire har det blitt, og dette er nok to toåringer litt utenom det vanlige. Vi spiller begge likt i V64-1.

V64-2 er et maidenløp som vi prøver å gå litt ned i. 3 Stick Together er en vinner på tallene, men det har han vært flere ganger før denne sesongen og skuffet. Vi tar med noen på gardering.

Et spennende lås kan 3 Ocean Side og 8 Repeat Offender være i V64-4/ V4-2. Ocean Side har funnet vinterformen, mens 8 Repeat Offender er droppet litt i handicap og pleier å være god på Bro Park vinterstid. Men løpet bak disse er vidåpent, så vi helgarderer løpet både i V64 og V4 på de større forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.