Gå til sidens hovedinnhold

Feite sjanser for Chaves i søndagens V64-galopp

Toppjockeyen Elione Chaves har vinnersjanse i samtlige V64-løp på Jägersro søndag og rir blant annet vår V64-banker.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En meget innholdsrik søndag står foran oss. Den innledes allerede kl 12.20 med V64-galopp fra Jägersro, og selv om det har vært noen galoppsøndager på Bro Park i januar/februar, er denne søndagen startskuddet for årets galoppsesong. Søndag ettermiddag er det så klart for V75-omgang på Solvalla. Søndag kveld er det duket for stor internasjonal V65-jackpot på Sørlandets travpark med hele 675 441 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om galopp og søndagens V64-løp på Jägersro. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

Det er åtte uker siden sist det var galoppløp i Sverige. Men det var på Bro Park. Det er nesten fem måneder siden det var løp på Jägersro, og de aller fleste hestene har ikke startet siden i fjor høst. Øvrevoll skulle opprinnelig vært i gang førstkommende torsdag, men sesongstarten er utsatt til torsdag 22. april.

Favorittene kommer i tidlige avdelinger
Vi tror 1 Pusjkin i V64-1 bør ha en stor sjanse i innledningen. Hans prestasjon i fjorårets siste start var sterk. Han ble slått av No Short Cuts og Wolfof Vancouver, det er de to hestene som er rangert først når det gjelder Derby i juli. Det må være store forbedringer fra de øvrige om de skal matche Pusjkin. 1 Pusjkin med Elione Chaves på ryggen blir vår V64-banker på Jägersro søndag.

Også i V4-3/V4-1 er vi tynne. 5 Black Prince (Chaves) og 1 Roycroft har vist gode takter. og det ser veldig spennende ut for vår duo. Begge er meldt i Derby, og de kan fort blande seg i striden om tre måneder. 5 Black Prince og 1 Roycroft blir dobbeltbanker både i V64-3 og V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-4/V4-2 blir trolig 2 Laguna Seca og Elione Chaves klar favoritt. Men det er en treåring som debuterer, og vi har sett mange som ikke har innfridd i sin første start. Særlig over lang distanse har det oppstått problemer. Motstanden er ikke den skarpeste, og Chaves på ryggen hjelper. Men vi tror det kan være verdi i å spekulere i mot, med 7 Valon som hardeste utfordrer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Den aller mest krevende avdelingen føler vi er V65-5/V4-3/DD-1. Formen er usikker, og mange av hestene presterer ujevnt. Vi betaler for alle ti startende på de fleste V64/V4-forslagene i dette løpet.