Feite vinnersjanser for Calle

Foto: hesteguiden.com

Axevalla byr på en strålende V4 fredag. Merk at det er helligdag i Sverige i dag og således endrede tidsfrister.

Det er bare å glede seg til en vidunderlig travhelg godtfolk. Bjerke travbane byr som  kjent på Oslo Grand Prix søndag og på en heidundrende V75-omgang lørdag. Det er naturligvis også V75 søndag.

Før den tid skal vi gjennom en hektisk fredag og siden det er helligdag i Sverige i dag, blir det endrede innleveringsfrister. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Her er fredagens spillmeny med innleveringsfrister.

V4 Axevalla kl 12.45
V5 Axevalla kl 14.08
Ettermiddags-V5 Bjerke kl 14.55
V64 Kalmar kl 15.10
V65 Biri kl 18.30
V5 Biri kl 19.41

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V4-tipsene fra Axevalla er utarbeidet av Nettavisens travredaksjon.

Her skal det dog handle om V4 fra Axevalla og der har Ørebro-treneren Carl-Erik LIndblom feite vinnersjanser i alle V4-løpene, men han sitter ikke opp bak Nettavisens V4-banker. Den finner vi i V4-3 og merk dere navnet Trustmark først som sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

3 Trustmark er en fryktelig lovende 4 åring som dyktige Kent Knutsson har i sin varetekt. i Debuten vant han enkelt med 15 siste 1000 etter reise utvendig leder. Knutsson har alltid sine hester meget bra forberedt når de kommer tilstart så vi er ikke i tvil om at From Above - sønnen blir en klasseklatrer som Knutsson tidligere seiersmaskiner var (Max Flukt og Væsterbo Paradise). Vi kan ikke gå i mot når han møter hester han hadde slått fra tillegg og 3 Trustmark er en soleklar banker for oss i både V4 og DD.