Gå til sidens hovedinnhold

Feller storfavoritten?

Vi setter et bankerspill i mot dagens største favoritt på Bjerke i kveld, men vi tror vi spiller den beste hesten!

Det er nær sagt som vanlig en utfordrende V65-meny vi har å bryne oss på i hovedstaden i kveld, og det kan fort gå mot fine penger til de som klarer å prikke seks rette også denne onsdagen. To hester virker som en sikker lås i V65-5, men vi sparte bankeren til slutt (og der går vi som sagt i mot dagens største favoritt).

Vi støter på dagens største favoritt i form av 4 Millstone i et flott varmblodsløp i den sjette avdelingen med sine voldsomme 80 %, men vi mener at vårt valg i løpet er snakk om en bedre hest. Storfavoritten var god til seier på fine 14.0 full vei i den siste starten, men det var lynrask bane den dagen (og Bogle Superb som han slo var klart under pari).

Vi takserer således prestasjonen til 2 Out Of Nowhere ved andreplassen på 14.1 full vei med voltestart bak svært gode Mr. X.F. Royal i den siste starten for å være et bedre løp, og når 6-åringen endelig har fått tildelt et fint spor (stått i mye dårlige spor hele veien nå på slutten), synes vi Gottling-traveren er veldig spillbar denne gangen.

Kusk Vidar Hop er nok veldig klar på å holde favoritten ute ned startsiden for å være først frem for å overta fra 1 One more Flight, og fra tet tror vi ikke Great Challenger-sønnen blir lett å slå. Vår friske banker gikk tidligere sine absolutt beste løp på dagens arena (vunnet hele seks løp her før), og med toppform for dagen banker vi!

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 2 B: 4-7-10-3-1 C: 11-9-12-8-5

Innleverinsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Etter litt stang ut den siste tiden ble det en flott lunsj for Sportspill i går tirsdag på både Färjestad og i Drammen, og totalt spilte vi inn 11 690 kroner på våre foreslåtte spill på de to banene! Våre to største spilleforslag i både V4 (kr. 924 pr. stk. tilbake) og V5-forslag (kr. 4159 pr.stk. tilbake) satt, og i tillegg fikk vi hhv 524 og 1000 kroner tilbake på våre to DD-forslag til 300 kroner. Våre DD-spill på Forus på kvelden ga også fine penger tilbake, og det er nye sjanser i kveld!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp?
Ja, vi har i hvert fall god tro på at vinneren er å finne på duoen 11 Lykkje Odin og 14 Raggmunken i et flott kaldblodsløp i den femte avdelingen, og i en feilfri utgave blir ikke førstnevnte lett å slå. Etter flere sterke innsatser uten å få full utttelling ble det en overlegen seier på 26.1 over en sprint i den siste starten for Killingmo-traveren, og det på en bane som ikke ga noe gratis den dagen (klinete forhold). Det har dog vært slik at Moe Odin-sønnen har vært litt hissig på voltestart, og da slengt seg i galopp.

Da synes vi det er riktig å sikre oss med sistnevnte, og det er en hest med full form Conny Gustafsson kommer med til Norge. 8-åringen så nesten ukjørt ut ved triumfen på solide 24.9 full vei i den siste starten, og sist Järvsöfaks-sønnen gjestet dagens arena speedet han nærmest som en varmblodshest nedover oppløpet til seier på 26.2 full vei i den fjerde siste starten. Baksporet betyr ikke all verden for det er på slutten han gjør løpene sine, og vi tror på en topp vinnersjanse også denne gangen.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 11-14 B: 1-7 C: 9-10-12-13-4-6-3-5-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp hvor tolv amatørkusker skal i aksjon innleder denne rebusen, og vi synes at vinnerkandidatene er mange, Storfavoritt etter å ha vunnet på fine 16.3 full vei (banen var lynrask den dagen) i den siste starten blir 8 Super Princess, men fra dette sporet kan det ligge an til en tøff innledning på løpet. Da er hun trolig sårbar, og vi tror ikke dette er snakk om en hest som plutselig skal begynne å rade opp seiere.

Da må vi gardere, og i en perfekt rygg i fra start står 9 Raki Cub. Vant lett på enkle 19.3 full vei i den siste starten, men hesten så veldig fin ut (vi må ikke glemme at denne 10-prosenteren i spillet vant tre løp i fjor). Det er intet å utsette på formen til 11 Rita Invalley, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for 4-årshoppa. Avsluttet flott til sølv på 17.3 full vei i den siste starten, og før det gikk hun to fine sprintløp.

Vi går litt å venter på at 1 Readytorhumble D.K. skal slå til, men i de to siste løpene har 4-åringen kun gått på det jevne (fjerde på 17.6 full vei i den siste starten). Kan bedre enn det, og Anderssen-traveren er utstyrt med denbeste kusken i løpet i form av Robert Kruse. Vi synes 4 Nosey Parker holdt godt til tredje på 17.5 full vei etter å ha vært hisssig underveis sist, og i en litt roligere utgave kan det gå veien i kveld.

Vår rangering V65-1: A: 8 B: 9-11-1-4 C: 2-10-6-12-5-7

V65-2, 2600 meter autostart
Et stayerløp for kaldblodshester støter vi på i den andre avdelingen, og vi er rimelig trygge på at vinneren er å finne blant våre fem utvalgte på vårt store system. Det er et voldsomt oppsving 9 Høiby Gullet har fått i regi dyktige Odd A. Sagholen, og ved denne anledningen jakter 7-åringen den tredje strake triumfen. Den kan meget vel komme, og han viste ved triumfen på 31.9 over aktuell distanse at langløp går greit.

Vi synes 7 Engtun Blesen har gått veldig mange gode løp uten å få full uttelling, og på en distanse vi tror 6-åringen takler bedre enn de fleste kan seieren komme i kveld. Gikk et svett løp til sølv på 31.6 full vei i den siste starten, og dagens kusk Eirik Høitomt har vunnet tre løp med 6-åringen før. Det ble galopp for 6 Hvalstad Hugin i den siste starten, men noen fare med formen er det neppe (to seiere forut for det).

Vi begynner egentlig å bli litt lei av 2 Lustra Eldar (kommer til start med strålende rapporter hver gang, men slår på galoppen støtt), men i kveld er i hvert fall distansen den rette for 5-åringen (og i en feilfri utgave bør Antonsen-traveren kjempe som seieren). Satt litt fast etter pause i den siste starten gjorde 11 Drømmina, men 9-årshoppa er ikke lett å vinne med (og da får hun først en plass på vårt store system).

Vår rangering V65-2: A: 9 B: 7-6-2-11 C: 8-10-3-4-5-1

V65-3, 2140 meter voltestart
Det er mange om beinet i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen, og det kan lønne seg å gardere bredt. Vi prøver dog å komme oss igjennom på fire hester på våre tre minste spilleforslag, og fremst setter vi 8 Aaby Knekten. Skyhøy kapasitet der i gården, og veldig ofte er han god etter litt pause. Vant på fine 29.2 full vei i den fjerde siste starten, og da slo han gode hester (og vi bankerspiller på lillebongen).

Veldig spennende som en foreløpig 18-prosenter i spillet synes vi 1 Lome Pinto er, og vi ser ikke helt bort i fra at 3-åringen kan forsvare teten. Kan da i så fall lede rundt om, og uten galoppen i den siste starten tror vi Lome Elden-sønnen hadde slått gode hester som Gikling Lomeo og Timian Scott. Vi synes det er spennende når 4 Fiks kommer ut skoløs for første gang, og det kan fort gjøre sitt til at det blir seier.

Et veldig sterkt løp til sølv på 32.1 full vei gikk 5 Sogna Jentao i den siste starten, men 5-årshoppa er ingen kløpper fra start. Da blir det trolig en tung tur rundt igjen for Steinseth-traveren, men i en feilfri utgave dukker hun trolig opp langt fremme. På vårt store system krysser vi også av for 2 Olle Rusken (sliter med aksjonen), 3 Lia Oda (tøft i mot), 7 Sølvbergs Knekten (stabil form), og 10 Reit Pål (full vei trekker ned).

Vår rangering V65-3: A: 8 B: 1-4-5 C: 10-3-7-2-11-9-6

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Vi finner mange vinnerkandidater også i dette varmblodsløpet i V65-4/V5-1, og en kraftig overspilt favoritt må 4 Windmaster være snakk om med sine 75 % Vunnet tre lunsjløp i Drammen nå på slutten, og det har vært mot mildt sagt skral motstand. Selv om ikke dette løpet heller inneholder de helt store stjernene mener vi det er klart tøffere i mot denne gangen, og vi blir litt overrasket dersom det blir en ny seier.

Vi setter dermed kraftig underspilte 9 Beak`s Mr. Toby fremst med sine 18 %, og vi mener 4-åringen er best på kapasitet i dette løpet. Glem det siste løpet hvor eieren kjørte selv (han har kjørt to løp før, og fikk ingen fart på hesten), men forut for den starten fikk kan femte på 16.1 full vei bak klart bedre konkurrenter enn dagens. Står i en perfekt rygg i fra start i kveld, og vi tror S.J.`s Photo-sønnen kjemper om seieren.

Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 1 Picazzo, men galoppene kommer tett der i gården. Holdt seg i skinnet ved triumfen på fine 15.8 full vei i den nest siste starten (det ble galopp igjen sist), men det må uansett løse seg underveis for at 4-åringen skal kunne gå helt til topps (blir overflydd). Pent til står 2 Antibe B.R. (skal være av de bedre), og 12 Lord Pridem gjør en spennnede start i ny regi (kan mye).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 9 B: 4-1-2-12 C: 10-5-11-6-7

V5-4, 2140 meter voltestart, monte!
Et monteløp for varmblodshester har vi å forholde oss til i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og normalt blir 10 Moon Dreamer tung å stå i mot til slutt. Vunnet tre strake nå på slutten, og i den siste starten sprintvant han på råflotte 11.8 Vi garderer ikke på vårt minste spilleforslag, men når treneren mener det kan bli tøft å hente 20 meter tillegg på en duo foran, tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag.

Vi snakker da om 7 Going Soutwind (nå strøket!) og 9 Illuminato Winner L., og førstnevnte har gått mange fine monteløp i Sverige. Utstyres for anledningen med dyktige Kristine Kvasnes, og da er 7-åringen i de beste hender. Sistnevnte var i følge treneren flyvende med rundt 14.0 siste tusen i prøveløpet i denne grenen (gikk 19.3 full vei), og når Liv Pedersen setter seg opp bak 4-åringen er det litt spennende.

Vår rangering V5-4: A: 10 B: 9-3 C: 3-4-2-1-5-6-8

V5-5, 2140 meter voltestart
Ja, hva skal vi si om dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen? Dårlig stelt med norsk trav er det i hvert fall når vi bli presentert slike løp i et V5-spill, og vi tyr til helgardering på samtlige spilleforslag. De fleste av deltagene har stort sett ikke vist noen ting av verdi så langt, men fremst setter vi 9 King Va Bene. Ok tilbake til fjerde på fantastiskt fine 22.9 full vei etter tidlig galopp i den siste starten, og blir favoritt.

Stammen er i orden på 6 Divided Love (Love You som far og12-traveren Huxtable Lady som mor), og etter å ha blitt fjerde på 19.9 full vei i den nest siste starten (galopp i den siste starten), ja så skal hun være siersaktuell på den prestasjonen. Vi synes 5 Working On A Dream forplikter å vise litt med sin fine stamme, mens trioen 2 The President, 3 Edcorona og 8 Lookalike skal etter sigende kunne litt...

Vår rangering V5-5: A: 9 B: 6-3-8-5-2 C: 1-4-7

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2180.- (over fire bonger)
Stamme 4480 rekker (8*5*8*7*1*2)
A: 8 B: 1-4-9-11 C: 2-6-10
2-6-7-9-11
A: 8 B: 1-4-5 C: 2-3-7-10
A: 9 B: 1-2-4-12 C: 5-10
11-14
2 Out Of Nowhere

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 560.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 560.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 560.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 480.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!