PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en åpen, og svært spennende V65-omgang til lunsj fredag. Det finnes ingen soleklare bankere i denne omgangen, og vår banker blir neppe veldig hardt betrodd. Vi tror dog mye på en formtoppet 2 Märta B.J. (V65-3) som denne gang møter en svært overkommelig gjeng. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Isabelle Sisu – Mange spillere vil nok gå til på grunnkapable 5 Samaritana her. Var meget bra i comebacket sist, og la inn 11,0 s 1000m da. Er dog ingen utpreget sprinter, og vi velger helt klart å spekulere i mot. Ideen vår er bedre enn raden, og satt fast mot betydelig tøffere motstand enn dette sist. På klokken stod det 09,9 s 800m. Blir nå solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og med en brennkvikk stallkompis på innsiden så er vi inne på at den kan bli sluppet gratis til tet. SPILLES!

V65-2 : 11 Kalle Taxam – Er egentlig en meget bra hest, men den har hatt sine problemer i høst, og ikke levert som ønsket. Sist var den dog kraftig forbedret, og fullførte helt strålende fra dødens. Kan muligens være ytterligere forbedret nå, den har matchet bedre hester enn dette tidligere, og den må passes. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Märta B.J. – Fikk MAKS sist, men gikk uansett tidsmessig bra. Gangen før spurtet den positivt, mens den ble sittende fast tredje sist. Vi har jaktet denne over en periode, nå møter den billig motstand, og den skal ha en god sjanse om den leverer som på slutten. SPILLES!

V65-4 : 4 Bad Manner – Her er det altså MONTE, og med fire montedebutanter er det ikke helt lettløst. Ideen vår debuterer også under sal, men det tror vi vil passe perfekt på denne. Får dessuten opp den soleklart beste rytteren i Sverige, og når også Bad Manner viser flott form så må den bare prøves. Løpet ellers er veldig uoversiktlig, og det kan være smart å gardere bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Global Agency – Har en veldig fin oppgave foran seg her, og det skal bli spennende å se den igjen etter en lengre pause. Blåser normalt til tet, og er den på topp direkte så kan den lede rundt om. Prøves som et frekt objekt i et ellers spennende løp.

V65-6 : 10 The Bald Eagle – Spennende finale, og her er det god kvalitet på hestene. Ideen har det ikke klaffet for etter den skiftet regi, men den har gjort gode løp, og er bedre enn raden. Nå fester man på en BIKE, rykker skoene, og på speed er den SYLVASS! Feller alt, og fikser flotte V65-kroner?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»